9

Fena

преди 1 година

До Казуар номер 9За пишещия умник от столицата: По твоята логика Козлодуй и Бургас би трябвало да получават безплатно парно, вода, телефон, хляб, кебапчета и бира от държавата, защото внасят 50% от данъците в държавата. А между другото в едно село Горска поляна, Ямболско с трима жители се генерираха по 300 милиона годишно от транзит на газ към Турция! Там пък трите баби трябва да получават по едно нощно шкафче със златни кюлчета всеки месец!

8

Казуар

преди 1 година

За пишещите от провинцията, в София е 40 процента от икономиката на България и по голямата част от събраните данъци отиват в бюджета, и от там се разпределят към безхлебните райони на страната.

7

Анонимен

преди 1 година

Тиквата ще открадне всичко и няма да е нужно топло

6

тулупчо

преди 1 година

плащайте л.йня.ни софиянци както си плащат всички останали. м.мицата ви долна. никой не ви е длъжен

5

Иван

преди 1 година

Хем продават ток - хем са на загуба, трябват ремонти на тръбите, за да няма загуби. С приватизация няма да стане - видяхме докъде стигат - изчисляват цената на максимално.

4

Fena

преди 1 година

Ако някой вземе това икономическо недоразумение на концесия, ще му купя чисто ново LEGO! 680 милиона задължения - само за 3 месеца!!!! Кой HEHOPMAЛЕН човек или бизнес може да си го позволи? И после - хоп да им ги "опрости"! Сбъркан начин на отопление, субсидиран десетки години от държавата! Кой ще го вземе и ще се набутва по 300 милиона всеки месец?

3

Анонимен

преди 1 година

Гого е асистент по Търговско право в СУ.

2

перко

преди 1 година

Избирайте си пак "А" отбора на пълните некадърници!!! !

1

Анонимен

преди 1 година

Като спрете да крадете и Топлофикация ще се оздрави.Защо не я дадете на концесия както В и К?Защото не можете да крадетееее!