11

Анонимен

преди 1 година

Няма контрол на житото, защото някой е лапнал пари за това. Ако имаше щеше вече да е забранен вноса му! Защо ли - защото вече изтече информация че това жито е от радиоактивните райони на Покрайна.

10

Анонимен

преди 1 година

Никой няма да ги чуе.

9

Анонимен

преди 1 година

Не са ли нагли.Получават европейски субсидии , получават облекчения от държавата(гориво), освободиха ги от ДДС (Т.е. Ние им го плащаме) и накрая Украйна,която води война продава па евтино

8

Анонимен

преди 1 година

Ако искат честна конкуренция да се откажат от Евро- субсидиите. Украинците не взимат такива помощи. Много са разглезени нашите...или просто алчни.

7

С

преди 1 година

Но българското зърно няма проблем да го изнасят.

6

Анонимен

преди 1 година

Сега ще ги обивнят, че подкрепят Русия и геноцида.

5

Гошо

преди 1 година

Българското зърно се изнася, не разбирам какъв им е проблема.

4

Райко майбаха

преди 1 година

Ей ша искарам цялата техника и ша я спра на желтите павета ве ей. Никакъв внос. Тук да се купува само българско. Имам 100 холяди декара, имам 800 холяди тона зърно. Ко да го прая? Да ми го плаща държавата на борсова цена за да мога да си гледам семейството. То на вратъ ми висвт 10 човека. Синовете искат нови ге класи, къщи в Симеоново имаме ипотеки, щерката учи в швейцария и на месец фърчът по 10 хиляди евра и натам. То едвам се издържа вече

3

Анонимен

преди 1 година

Мислих, че екраинцити изнасят житото за градуващите в Африка! Така говореха..А се оказа го продават на Европа, която си имо жито!

2

Pepe

преди 1 година

Зърнарите са едни от най-богатите хора в България!! Вместо земеделските субсидии да се разпределят на десетки хиляди малки производители, те са концентрирани върху малък кръг, вече изключително едри производители на зърно в Добруджа. Те отдавна нямат нужда от каквито и да е субсидии, имат невероятна техника и невероятно много милиони! Повечето зимата почиват на частни острови! Те са олигархия!!! Този протест срещу Украйна е дирижиран от тези, които им раздават субсидиите!!!

1

Анонимен

преди 1 година

Време е за Възраждане!