29

Али

преди 2 години

Азарбейджан става основен доставчик на газ за ЕС и това се знаеше преди 2 год. затова арменците нападнаха град Тертер в Азарбейджан (от там минават всички газопроводи, петролопровод и жп линия) това са връзката на Баку с Средиземно море съответно с ЕС. Съответно, ЕС с Азарбейджан, Туркменистан, Казакстан... но плановете на Ереван приключиха с пълен провал....

28

Алекс

преди 2 години

До Анонимен 29 Какви санкции срещу Азербайджан? Според международното право Нагорни Карабах е азербайджанска територия.Арменците са окупатори.Това е поредният конфликт разпален с активно руско участие.Сега е моментът Азербайджан окончателно да разреши конфликта.Русия затъна в Украйна и не може да се занимава с Нагорни Карабах.

27

Анонимен

преди 2 години

Санкции срещу Азербайджан ще има ли? Кой е агресора тук? Май само срещу тези, на който ФАЩ им изнася се слагат санкции!

26

Газ

преди 2 години

Лошо, както очакваме и разчитаме на азерски газ по тръбата, да не стане и той нежелан, а предстоящата зима по-студена от очакваното.... :-(

25

Енох

преди 2 години

Няма мир под сянката на алахата.!.

24

Анонимен

преди 2 години

Нападат християнска нация, но тук се кефите!

23

До 21

преди 2 години

Я кажи нещо за десетилетията американски войни в арабския и ислямския свят. Кажи за цветните революции в Латинска Америка, Африка, Източна Европа.

22

Хмм...

преди 2 години

И кво стана сега? Руският газ не бил демократичен, ама както върви ще излезе, че и азерския също не е. И ко правим тогава? Ами тая зима май, май ще е на студено!

21

дядо йоцо гледа

преди 2 години

Азерите изгониха руските ''миротворци''

20

Анонимен

преди 2 години

Около Русия само войни. Слава богу че сме по далече от Русия.

19

Анонимен

преди 2 години

Копейкаджиите сега ще реват цял месец как можело санкции срещу русия, а срещу Азербайджан или Армения - не.

18

Откак

преди 2 години

Азербайджан станаха Доставчици на Добрия газ решиха да се възползват от новопридобитите си права на храненик на САЩ

17

До 12

преди 2 години

Първо, Армения се управлява от грантаджии русофоби. Второ, боевете са за азербайджанска територия, окупирана от Армения, защото там живеят арменци. Путин гарантира целостта на Армения, а не на окупираните територии.

16

Абе Петко

преди 2 години

2020 азерите без още да знаят колко е слаба пРоzия, изпепелиха де що има тежка верижна техника и артилерия на арменците. Със същите тези турски Байрактари, след тях само руска скраб остана..

15

Изнервен

преди 2 години

Деййба и съветската зараза деййба. Не могат без да се трепят.

14

:))

преди 2 години

И Макрон и Путин са предупредили Пашинян да си седи на г...за мирен и да си мълчи.... Вече всички го разбраха що за мошеник е .... и никой няма полза от нови воени действия ...

13

али

преди 2 години

Браво на Азарбейджан, крайно време е да изтрият от лицето на земята това лъжливо племе, наречено Армения.... И да установят пълен контрол над земите си. И да върнат над 1 милион азарбейджанци, които бяха изселени принудително от арменските терористи през 90 те. Слава на ****Азарбейджан *****

12

Капитан Петко

преди 2 години

Азърите видяха колко са слаби руснаците в Украйна и решиха да се възползват понеже знаят че руските сили са насочени изцяло към Украйна и няма пак да пратят танкове както 2020 в подкрепа на Армения.

11

Анонимен

преди 2 години

Православна Русия гледаше отстрани как Азербайджан мачка православна Армения. Срам и позор за Русия.

10

Истината

преди 2 години

Има ли война в територии със съществуващи или потенциални газопроводи, Путин я прави. В 100% от случаите!