29

Анонимен

преди 3 месеца

Руснака не го е страх като нашенеца,ходи с вдигната глава из цяла Европа,това да не е в твоето село,като идеш и беговете да те полагат,и като идеш да бачкаш в чужбина да правиш мръсно на всеки сънародник ,а на останалите да им лъскаш обувките.Ти или не познаваш руснаците или са ти промили мозъка с телена четка!

28

Ами

преди 1 година

Тия де факти се връщат в соц времето. Тавани на цените, после дефицити, после връзки за нормалните стоки. А да, тавана на цените се постига с плащания за сметка на данъците

27

Анонимен

преди 1 година

Хората ревът, ако вземеш 5 лева от джоба им. Ама ако взмеш 50000 лева от бъдещето на децата им .. немат проблем.

26

Анонимен

преди 1 година

До Никой - Това решение е, акто да кажеш, че нямаш пари, ама да отидеш до лихваря и да вземеш 5000 бона 5% лихва ... на седмица.

25

Никой

преди 1 година

Всички си решават проблемите само ние търпим и за това си заслужаваме участта!

24

Хладния разум

преди 1 година

ЕС трябваше да я раят на пазарната икономика. А то какво стана - таван на цените хахаха.

23

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 16 - Отлагаш неизбежното и си плащш с лихвите накрая.

22

Анонимен

преди 1 година

До Българин - Ще коментаирам. Сега хората ще платят по-малко, ама догодина, ще им се сречидъвката, кгаот започнат "репарациите". Дърават ще задлъжнее с десетки милиади на *** и пульо, само дето *** и Пульо са парламентарно представени и добре лобирани, медийно покрити и нямат махане. Тая система, детоя хвалиш, не става от самосебе си и не е вечна и гарнтирана. Изисква грижи, време и пари, ама псоледното, ще отиде за раздавки.

21

Анонимен

преди 1 година

Какво общо има Чехия с България, че да сравнявате.

20

Анонимен

преди 1 година

Много русофили тук са загрижени за демокрацията и свободната търговия, Да не повярва човек

19

Анонимен

преди 1 година

За руснаци двойни цени ако изобщо смеят да излезнат от пропадналата си държавица и докато Путлера не им е спуснал все още желязната завеса.

18

от Брюксел

преди 1 година

Готови сме за зимата.

17

Долу ЕС

преди 1 година

Хахаха пропуснатите печалби ше се компенсират от държавата. сиреч корупция, ше ви компенсираме ако делим! В тоя ЕС цари невероятен комунистически капитализъм какъвто няма и в Китай! Всички учебници по икономиката трябва да се пренапишат, защото това в ЕС вече нито е капитализъм нито демокрация!

16

Българин

преди 1 година

Това лято бях в Чехия.Средна заплата 1500евро,майчинство 750евро за 4г.Мин .пенсия 750евро.Детски 100евро.Безплатно здравеопазване,безплатни лекарства изписани от лекар.В Чехия разбрах ,че тук не пием бира ,а някакви бълвочи.Днес наливна бира в кайубойско заведение в Несебър 3,80лв,Бира във външния бар на хотела 3звезди 2бр хубаво бири 91крони 7,20лв .Вие коментирайте

15

Анонимен

преди 1 година

Кефи! Все едно този таван го плащат краварите, а не народа на Чехия!? Впечатлен съм,

14

Анонимен

преди 1 година

Близо 48 стотинки за киловатчас е тавана на тока за домакинствата.

13

Анонимен

преди 1 година

"Обсъждат се компенсации за големи компании и предприятия, които пропускат печалби. " - Брво на Роската, че го е напсиал това. Нека ви преведе: Сега ще има "таван" и народът ще плаща по-ниско. Супер, нали! Ама след 1 годинина, ще има дирекнти плащания от хазната, без данъци, без бщрокрация, просот масивни банкови трансфери, директно в сметкие на фимрите. Дмеек - Чехия ще си плати с ЛИХВИТЕ. И след 1-2 години ще усети. Ама засега -"вълкът сит, агето цяло". Но докога... д кога ?

12

Уточнение

преди 1 година

До АнонименПравиш ли разлика между ГАЗ и пропан бутан / LPG/? Пенчо,бре, чети!

11

Анонимен

преди 1 година

А какво стана с мантрата за свободния пазар?!Според мен България трябва да напусне общия европейски пазар.

10

Анонимен

преди 1 година

Цените на газа в Чехия вонтуларистично ще бъдат ограничени до три крони, което е = на 24 стотинки. Тези цени ще са по ниски от цените на газа в Русия, където газът на газстанцията струва около 30 евроцента. Чехия е председател на ЕС и кара право през лука.