12

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

ЗАЩО НЕ РАЗСЛЕДВАТЕ ПЪПЪ ЗАЩО СА ОГРАБИЛИ ПАРИТЕ ЗА ХЕМУС И ЗАЩО СА ЗАМРАЗИЛИ СТРОЕЖИТЕ НА ХЕМУС БЕЗЗАКОНИЕ КРАЖБИ ГРАБЕЖИ А НЯМА РАЗСЛЕДВАНЕ ЗАЩО

11

Popa ot razgrad

преди 1 година

Магистрала Хемус? Такава магистрала ли има?

10

Анонимен

преди 1 година

какво посещава, не мули е ясно ,че от година и половина нищо не се строи. !0 години назад ни върнаха

9

Анонимен

преди 1 година

ШИШКОВ, а тунелите? Кога? Кога ще бъде възстановено това движение?

8

Анонимен

преди 1 година

Как да не е ясно дали срокът ще бъде спазен, ясно е и се вижда с просто око. Първи лот трябваше да е готов тази година, но няма да е готов и другата даже, а лот 3 няма да е готов и 24 - та година даже.

7

Анонимен

преди 1 година

Парадокс!Българските политици в стремежа си да откраднат пари,сътвориха ,, незаконно строителство в полза на държавата от неизвестен извършител!Ако беше техен имот, до 24 часа щяха да го озаконят.Две години няма строителство, но пари се крадат все едно се строят две успоредни магистрали

6

Анонимен

преди 1 година

Какво има да установява...то цяла северна България е спряла...Обезлюдено и без никакви шансове за читава работа с нормална заплата...Сериозния бизнес се нуждае от логистика а как да я направиш по двулентов път от соца - София /Варна....Умнокрасивите спряха Хемус...сложиха ръка на заделените пари...и сега други служебни умници щели били да инспектират...Севера умря, другарки и другари....изнесе се в чужбина или в София!!!

5

Дядо Соци

преди 1 година

Само така. Инспекции са му майката.Строежите остават за Борисов.

4

Инспектор Дюдю

преди 1 година

През Единствената магистрала построена от комунисти е "Тракия" до Плодовитово.

3

Социаглиcт

преди 1 година

Само това можете червени търтеи, да инспектирате и да се снимате пред построеното от Бате ви Бойко. Последно Тодор Живков строеше магистрала от ваште и пак Бойко я довърши.

2

Анонимен

преди 1 година

ако беше наш бойко, досега сто пъти да беше се снимал на тоя лот

1

Анонимен

преди 1 година

По първите два лота бе установено, че работата е спряла. Ще установи, че по лот 3 с дължина 17 км от пътен възел "Каленик" до пътен възел "Плевен" също е мъртвило.