42

Лина

преди 1 година

Един *** намерил точно какво да изръси!Да беше написал нещо умно и съществено, отколкото тези глупости.Няма никакво значение за символа дали тялото е там или не! Но каквато и тапия да вземе ***, няма как да повиши нивото на интелекта си....

41

Nnnn

преди 1 година

Защо всички медии ни занимавате с таз дърта кралица. На нас не ни е никаква. Умряла е и толкова. Сигурно,ако умре Джо Байдън,в България ще обявят траур. Колко ви платиха за да пишете за кралицата?

40

Кацуна

преди 1 година

Не се спряха с тая дърта вещица,която е избила суматии народ седнала на трончето си.Англичаните са поробили 54 държави това как си мислите,че се случва доброволно ли?????

39

Аиде де

преди 1 година

Айде стиг сте ни занимавалис глупости,кажете кога ще направят нашите *** заплатите ни европейски.Вие кралицата та краля само глупости които не засягат нашия народ а малка група рептили.

38

ей

преди 1 година

умен тоз много! Нищо не мой да му убегне... Сарказъм, щото е подсъдимо да набиеш кофата на някой претенциозен ***, особено ако е от прайда

37

Анонимен

преди 1 година

И аз така мисля , като Евгений Минчев. Принц Чарлс не иска да е крал и не след дълго ще абдикира , но това ок , защото принц Уилиям е добре подготвен за кралския стол и също така е и млад . Принцеса Кейт и тя е достойна кандидат кралица :)

36

Ха ха

преди 1 година

Почетния ЛОРД от британския гейски клуб, нищо чудно да поснава по отблизо Андрю нали са в една дружинка

35

Анонимен

преди 1 година

Всичкото това *** интересува колкото ланшната мъгла !

34

Анонимен

преди 1 година

Не е добре момчето.

33

Анонимен

преди 1 година

На тоя кои му иска мнението

32

Анонимен

преди 1 година

В България НЯМА нито 1 аристократ с легитимна титла, защото българските монарси не са имали правото да раздават титли! Всички ''барони'', ''лордове'' и други ''аристократи'' са със селско-работнически произход и с измислени или купени титли, които нямат никаква стойност!

31

Анонимен

преди 1 година

Женя Минчева е компетентна по въпросите как се служи с трамвай и с мъжки полов орган, никой не я пита за кралицата...

30

ОтКадЯнаКадЯ!

преди 1 година

Дали мадридския Комарджия, когато идва да наглежда имотите си в англо-краварската Колония,зададени със сливи мандръса понякога "лорд" Минджев в задния двор?Все още не сте писали и за това.

29

Д@КастрирамеПаситто

преди 1 година

Набедената за"лорд"мека ватманска Китка е права . Ако има някой сирджия, като Биби Лудия на този високо-бюджетен Маскарад,наричан незнайно защо"кралско погрбение"който да рече на канЬОвете,теглещи катафалката "дий" и те препуснат ,и обърнат ковчега, Маскарадът ще е пълен и дълго ще се разказват вицове за него.

28

Анонимен

преди 1 година

Начи минчеф познава няколко слуги и вече експерт?! Приятелството сигурно е през сурат тефтера....Мъка.....

27

Анонимен

преди 1 година

Ако беше малко по-успял в живота, можеше да не познава само фризьора на кралицата, но до там е успял да стигне... Подозирам, че познава и чистачката на кралицата..

26

Хахахахахахахахахаха

преди 1 година

Чудех се кога ще изпплува тази гротеска :)

25

Анонимен

преди 1 година

Минчев си купи 1кв.м. земя в Англия и стана Лендлорд (Landlord), а не Лорд. Има Огроооомна разлика. Ако следваме вашата логика то и аз съм Лорд защото притежавам къща с двор на острова и само кенефффа ми е по-голям от земята която има Минчев. Та спрете да пишете глупости.

24

Анонимен

преди 1 година

Когато беше ватман и се обличаше официално (от уважение към пътниците го правел) страшно приличаше на Бой Джордж от Калчър Клъб! И прическата му беше същата. Може и да му е подражавсл. Така че англичаните сигурно го припознават за близък човек ( а с тази брада изглежда ужасно!)

23

Секира

преди 1 година

Евгени, Евгени,колкото и да ти се иска ,никога няма да се докоснеш до кралска особа.Винаги ще си в периферията с разни камериери,слуги и подобни обслужващи персони.Да не ги нареча персонал.Няма лошо в това да работиш за кралското семейство.Но ти ще си останеш все там.До персонала.Понякога,когато имат време ще ти шушукат клюки от двора.И ти Евгени , пак ще си някъде там далеч...