186

1

преди 1 година

Що ще се ограничава само до Украйна? Да поиска капитулация на целия ЕС, а догодина и на целия свят!

185

Анонимен

преди 1 година

не му давайте да пие на това дребното смешно е

184

до Малко за политика

преди 1 година

Чета с удоволствие руски сайтове и се кефя на безсилната истерия на руските шовинисти. Големи мъже, големи герои нищо по-малко от безусловна капитулация на Украйна не ги удволетворява. Седят си в московските бърлоги, лочат водка и бълват огън и жупел.А на фронта са изпратени да се бият буряти,ненци, чукчи и разни други сибирски абори.гени. На всичкото отгоре не им плащат обещаните заплати, държат ги гладни и без нормално снабдяване. Те може и да са глуповати,но не чак толкоз и хукнаха да бягат

183

toti

преди 1 година

Това джуже,още се упражнява да каже нещо смислено,но не му се получава!!!Крайно време е да спре да лъска обувки в кремъл!!!

182

Анонимен

преди 1 година

путин агенте на запада назначен от агент Елцин, оставка на шпионската ви клика... ЕЛЕ СИ ПРИБЕРИ МИТРОФАНКАТА ЧЕ Е ТРАГИЧНА КАТО ТЕБ...

181

Никой

преди 1 година

Хем HACPAHИ хем голями. Ядат бой ама пак с претенциите

180

бг

преди 1 година

отговорът на украинците на ултиматума на Медведев е същия като отговорът на казаците до турския султан пошел на уйййй

179

Анонимен

преди 1 година

Гледайки коментарите май копейките са свършили. Това е доста показателно, щом са дръпнали шалтера на информационната война значи планират приключване на дествителната.

178

Издънкова

преди 1 година

Тук си организирахме кънтри музика в НДК с бира и наденички и после ловим джигитите на пътя я те се наливат с алкохол в паркова среда от 9 сутринта!!!Да живеЙ демокрацията и корупцията деца пияници жени труженички *** народ скъпи сметки война със братските съседи това е домосрацЪта.Развяваме чужди знамена заличаваме Българкият език и култура и изпълняваме успишно планът РанЪт!!!Българя я напуснаха близо 500 000 човека през последната една година тук останаха само предателите

177

От Вселената

преди 1 година

После цели девет петилетки, грабихте уран и руди редки. Грабихте и жито, папироси. Зарад теб ходим голи-боси! Дружбата ни беше "свята", "чиста". Ние всички хвалехме танкиста. А пък ти ни пазеше с танка и ни взе последната луканка... Пазеше и немците и чехите. Ние тук възпявахме успехите. С паметник стърчиш ни на главата и скверниш небето и земята.

176

От Вселената

преди 1 година

Писмо до Ванка с танка. Пиша ти от Плевен драги Ванка. Помниш ли кагда пришол с танка? Беше млад, но се държеше мъжки, заради семейството ми с въшки. Взе на мама златните пендари и дори галошите ми стари. Помниш ли, как кушаше картошки? Наконец забърса две кокошки. После си преспал с как Сия и изпил си всичката ракия. А след време чухме и мълвата, че си гръмнал тате в главата. Длъжем бях да те обичам Ваня, даже кръстих дъщеря си Маня. Залъкът си давахме насила на Русия - тая дива сила.

175

Анонимен

преди 1 година

Капитулация на фашисткия режим в Киев..........ПРАВ Е МЕДВЕДЕВ!!!

174

Анонимен

преди 1 година

Русия няма да стреля от руска земя, за да не получи ответен артилерийски и ракетен удар по руските земи зад границата.

173

ЗдравствуйтеТоварищи

преди 1 година

Украинската армия е на руската граница. Сигурно на рашките от другата страна им се е дръпнало ... настроението.

172

Алекс

преди 1 година

Митята пак се е напил,заспал е и е пропуснал украинската офанзива.Каква капитулация на Украйна,след като руските войници изоставят танкове и БТР-и и в див бяг спасяват кожата?

171

3dfx

преди 1 година

Специалната операция върви по план. До три дни превземаме Киев! :D

170

Питащ

преди 1 година

Как е, как е, другаре? Превзехме ли Киев? Отиваме ли към Берлин?

169

Анонимен

преди 1 година

Къде са рубладжиите да ни обяснят как отстъплението е било планирано? Нещо се изпокриха.

168

Хитър Петър

преди 1 година

До 204 ако жена ти е рускиня и е хубава, супер но компютъра ти е произведен в Китай както и колата ти но не са китайски! Технологиите за това са западни! Просто се сглобяват в Китай и освен това с тия технологии Китай правят някакви техни неща ама да гола вода имахме 2 такива коли пълен провал jac motors нещо като москвич с по съвременен дизайн ! Но ако жената я бива и не е станала вече тьотка това е добре!

167

Анонимен

преди 1 година

До китаец. Не е достатъчно да пишеш свое мнение ако не подкрепяш хората с подобни мнения. Русофобите се подкрепят а вие не, нямам обяснение.