9

Алекс

преди 1 година

Има технически изправен и неизправен автомобил.Никъде в закона няма дефиниция за стар автомобил.Освен това Мария Лазарова не посочва какъв процент от катастрофите са причинени от техническа неизправност на стар автомобил.

8

Анонимен

преди 1 година

И само в България шофьорите на камиони заслепяват отсрещните водачи с нестандартно силни и неправилно насочени светлини. И от 30 години никой не ги проверява и глобява за това.

7

Док

преди 1 година

Щеше да е смешно, ако не беше трагично. ИААА(изпълнителна агенция автомобилна администрация/бившо ДАИ) вече ще прави проверки и през нощта. Имаме новина, уважаеми зрители. До сега се оказа, че след 22:00ч на практика е нямало КОЙ да контролира тежкотоварния трафик! Отделно няма сила в тая държава да накара някой чужденец, независимо с какво МПС е да си плати за извършено нарушение!!! Смях! Трагедия!

6

Анонимен

преди 1 година

И какво от това? Хасан и Ахмед никога няма да вървят с камион в населено място с 50. Никоя българска институция копче не може да и каже, а те са пределно на ясно с това и грам не ги *** за правилата. Решението е граждански отряди. Нарушават правилата Хасан и Ахмед, спукваме и задниците от бой... и така.

5

Гошо

преди 1 година

Дааа, задължително да затегнат контрола над пунктовете за ГТП, на повечето коли и джипки за над 20 000лв. не им работят мигачите!!! Но не съм видял глобен за това!!!!

4

Анонимен

преди 1 година

Крайно време беше!Тия карат като изтребители...

3

Анонимен

преди 1 година

днес пътувах междуградско един кьорав полицай не видях

2

Анонимен

преди 1 година

имам приятел полицай, той ми каза че всичко е предизборен пиар

1

Анонимен

преди 1 година

ама до изборите или и след?