21

Никой

преди 1 година

Лека и пръст на кралицата живеела на наследството от крадено,поробвано,убивано и не знам какво още зверства ама това няма да го кажат по телевизията как великата империя е грабила и как все още някой от тях живеят на помощи от страната докато други работят.Нищоо те сега новата групичка която се нарича ШОС горе доло половината свят,териториално може и повече и 80 процента от ресурсите също ще ви покажат империи и кравари и квото се сетите!

20

Капитан Петко

преди 1 година

Англичаните да не са канибали като тях че да взимат глави за трофеи хаха. Сигурно са му държали главата в бритиш мюзеъм като трофей и всички да я виждат и да и се любуват.

19

Анонимен

преди 1 година

Жестокости?! От страна на Англия?! Не мога да повярвам!

18

Анонимен

преди 1 година

Явно коментар 7 е служебен коментар в Днес.бг Този не го трият никъде.

17

За 23

преди 1 година

Не знам, вярно, за Кения, така пише в Wiki! Обаче вчера прочетох за Киро - пял "Калинка" някъде. А пък когато ставаше дума за руските дипломати, прочетох, че и на ББ му е скъпа на сърцето Русия. Айде пиши по-грамотно, де! Ти можеш!

16

Zeitgeist

преди 1 година

Пияница мистик:Доста си елементарен. Сещаш ли се, че е била изградена с робски труд, за да изнася богатствата от Африка към Великобритания, а не за да могат кенииците да ходят на плаж на Индийския океан. Доста повърхностно мислиш.

15

пияница мистик

преди 1 година

A защо кенийския дивак е бил против изграждането на железопътната линия? Това е прогрес, явно на тях локомотива им се е виждал като огнедишащ змей :))) Ние тук ревем, че ни е лоша железопътната мрежа и искаме нова, по-добра, за да се увеличи скоростта на придвижване, а онези африканските *** не искат изобщо транспорт, явно им харесва да яздят зебри :)))

14

Анонимен

преди 1 година

Сигурно предстоят "свободни, честни и демократични" избори в Кения. Някой обещава повече банани за племето. Или за старейшината. Не ми се проверява, дали въобще Кения има нещо общо с Англия.

13

Натовеца

преди 1 година

България приключи с обезглававанията на противниците още през 9 век ,англизите едно хилядолетие нзад от нас по цивилизованост !Гнъсни кривозъби мизерницииии и изгнилият ви пакистански остров!

12

Granik

преди 1 година

Гърция ,като наследник на Византия иска България,да и върне Черепа на Никифор.

11

Анонимен

преди 1 година

А ние им строим паметници,ех Българио !!!

10

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 2 - Да кажеш, че кралицата е била тиранин, е чисто изопачаване на "фактте", които твърдиш, че сега "научаваме". Може би, ако беше прочелнещо повече от коментарите в този сайт, щеше да си запознат ...

9

Град Дракулката

преди 1 година

До Анонимен 6 - Зависи от децата. Някой са с по-хубва кръв от другите.

8

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 11 - Ама ти честно ли им верваш?

7

Анонимен

преди 1 година

Само да им върнат главата не става. Трябва реципрочност. Трябва сега да им дадат главата на английската кралица, те да я задържат толкова време, колкото англичаните са държали главата на вожда и след това да им я върнат. Тогава ще са квит.

6

Анонимен

преди 1 година

Демокрация по наглосаксонски.

5

Анонимен

преди 1 година

Oбoнro oт cъщoтo koлянo ли e?

4

Сакс Кобург Сатанист

преди 1 година

А някои даже призовават да се кланяме на тия сатрапи. Колко хиляди човешки живота са унищожили заради профита! Сакс Кобург Гота са престъпници, ако ще не Уиндзор, а Вселена да се кръстят. Все си остават малки сатанистки душици, пиещи детска кръв при изпълнение на древни езически ритуали. Ето това са ви великата кралица и безработния и син. *** в обществото, живеещи на гърба на другите.

3

Анонимен

преди 1 година

Започва разпадането на империята Великобритания!!!Скоро ще се казва само Британия!!

2

Анонимен

преди 1 година

"Самоей, духовният водач на народа Нанди, е обезглавен и главата му е отнесена в Англия като военен трофей"_______Покрай смъртта на поредният тиранин научаваме доста пикантни детайли от историята на "цивилизованият" запад.