28

Анонимен

преди 1 година

КОКОШКИ НА БЪРЗИ ОБОРОТИ: КОКОШКА КУДКУДЯКА,ПРИСМИВА СЕ *** БНР-ЕЙСКА - ОВЦА ЧЕРНОГЛАВА НАД БОЙНАТА СЛАВА...

27

Стефан

преди 1 година

Не мога да разбера докога ще се занимаваме с ареста на този човек. Законни ли бяха арестите на Борислав Сандов, Десислава Иванчева и още много други. Вместо Европейския парламент да се занимава с газ, ток, инфлация, ковид, защото пандемията още не е приключила, те ще се занимават с глупостите на ГЕРБ.

26

Анонимен

преди 1 година

ЕНП са изключително дразнещи и противни. Никоя друга партия не трябва да участва в този фарс, да си говорят сами като *** и да се свършва. За такива простотии и за издръжка на подобни хрантутници като депутатите от ЕНП европейците плащат данъци.

25

Анонимен

преди 1 година

Полицията има право да задържи всеки за 24 часа, това е законно. Прочетете си законите.На ес не трябва да се обръща внимание докато не се смени лайен, предизвикала енергийната криза под диктовка на сащ -- те се смеят че еврото е паднало спрямо долара.

24

Киро +Асен + Рашков

преди 1 година

ЩЕ БЪДАТ ОСЪДЕНИ ОТ ЕС И НАТО......!!...... ЗА ПОМАГАЧЕСТВО НА ПУТИН И РУСИЯ......

23

Тикволандия

преди 1 година

Единствените опозиционни лидери у нас, които са "незаконно арестувани" напоследък са Сидеров и Марешки.ГЕРБ не са опозиция, а мафия, мутри.Тук самата държава е незаконна.

22

ил Рапоне

преди 1 година

Обяснете на ЕП, това нашите евродепутати, че съгласно ЗМВР, всяко лице може да бъде задържано за период до 24 ч. Опищяха орталъка, че Тиквуций бил третиран като всеки друг гражданин/селянин.

21

Няма

преди 1 година

по импотентна институция в международен план от ЕП. Във всяко едно начинание!

20

язък

преди 1 година

Екстра си беше арестът, но за много малко......

19

Анонимен

преди 1 година

До Борисов убива Вижте - Аа помян го мирко. Пред мен го гръманха. Пратиха Цецка Цачева ...

18

Анонимен

преди 1 година

До До Анонимен 4 - Но България не е демократична страна, така че не виждам никакъв проблем с тоззи арест.

17

Анонимен

преди 1 година

ЕП също ли е ОПГ?

16

До Анонимен 4

преди 1 година

Само в недемократичните страни арестуват опозиционни лидери без доказателства. Като опозиционния лидер Алексей Навални в Русия, ама нали тя била такава и онакава. Защо сега искате да прилича България на нея? Няма отърване от тоя двоен стандарт, той донякъде и на Киро изяде главата. Ако имаш неопровержими доказателства - става, ама да арестуваш само щото много ти се иска - е, нЕма как да стане.

15

Анонимен

преди 1 година

Този безпричинен и глупаво изпълнен арест постави началото на края на балона ПП . Част от избирателите (по-умните ) разбраха, че Кирчо и Рашков могат да арестуват без повод когото си поискат с някакви обвинения, които съдиите изобщо не приеха...

14

Анонимен

преди 1 година

Ааа, поредния "плюс" за Киртака, "успешното" му управление и "борбЪтЪ" с мафията. Толкова излъгани хорски надежди...

13

карачанаков

преди 1 година

Стига ве че тази операция бе върха и гордостта на др, Чашков и за това решиха да го наградят с титлата шеф на КОЙПИ и сега ко праим???

12

Коко

преди 1 година

Яд ме е, че тия вишисти така се изложиха Вместо да сменят Бойко Борисов доказаха, че към настоящия момент няма кой да го смени.. и Харвард ми падна в очите.

11

Анонимен

преди 1 година

100% е знаел за ареста си всичко е фейк нюз, ще пипнат и резултатите от изборите вече губя надежда

10

Анонимен

преди 1 година

Тиквата рече, че решението за задържането му било взето след похапване на пица с кристали и се получи, че вместо да му извадят очите му изписаха вежди.с пи

9

перко

преди 1 година

Така е когато Киро *** събира информация от Гугъл, авечно почерпената Дамаджана усложливо му изпълнява прищевките! По вероятно е да видим *** взатвора преди Борисов!