127

АНГЛИЧАНКА

преди 1 година

ПО ВРЕМЕ НА СОЦА-НЯМЯШЕ ПРАВО НА 2 ИМОТА ПО НАСЛЕДСТВО НО ОТ БАБА И ДЯДО АКО СИ ПЪЛНОЛЕТЕН ТИ ГО ЗАВЕЩАВАТ АКО ИМАШ ДОСТАТЪЧНО МЯСТО ЗАЩО ДА НЕ ЖИВЕТЕ 2 ПОКОЛЕНИЯ ПОД 1 ПОКРИВ? СИЛНИ СМЕ КОГАТО СЕМЕЙСТВОТО Е СПЛОТЕНО САМ ЛИ СИ ПОД НАЕМ БЕЗ РОДИТЕЛСКИ СЪВЕТ ПРОПАДАШ И НЕ УСПЯВАШ ЗЩОТО НИКОЙ НЕ ГО Е ГРИЖА ЗА ТЕБ ЗА ТВОЯ ИНТЕРЕС САМО ТЕ ОМАЙВАТ И ИЗПОЛЗВАТ ВСИЧКИ- РАБОТОДАТЕЛИ БАНКИ ЖЕНИ МЪЖЕ* ПРИЯТЕЛИ*- ВСИЧКИ САМО ИСКАТ И ИЗИСКВАТ ФАКТ

126

До Анонимен 124

преди 1 година

Защо SS да е провал като мъж и като човек? Той е воювал, доказал се е като мъж. После е създал семейство, на което осигурява добър статус, ако се съди по това, което пише тук. Човекът иска и синът му да е по-борбен, какво нередно виждаш в това? Може би са били по-строги с това момче у дома и затова да е плах в присъствието на баща си. Знаеш ли обаче какъв е на улицата? Щом е ерген и при родителите има отлични условия, защо тогава да ги напуска? Важното е да има добра професия и да не е мързелив

125

Коментарите

преди 1 година

в сайта винаги са по-смислени,по-забавни и с по-малко правописни грешки от статиите :)

124

Карлуково

преди 1 година

Брей, партито на лудите се вихри с пълна сила! Признавам, весело ми е да чета коментарите хахахаха

123

До 126

преди 1 година

ХАХАХАХАХА!

122

Анонимен

преди 1 година

До Христо Христов - Уе ей! Ща намерим оманитеща ретрепем кавтокучи уе ейййй!

121

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 117 - Ши гледаш не мии..

120

Насо

преди 1 година

С 1200 лева заплата кое да платя първо ? Наем ли, сметки ли, гориво на кола ли, ако имам кредит ли, телефона ли....Интересни статии пишете Вие журналята.

119

Анонимен

преди 1 година

До SS - Щот не ставаш за нищо, ве! Щотси ПРОВАЛ! Провал като МЪЖ, провал като РОДИТЕЛ, рповал като ЧОВЕК!

118

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 123 - Нарнкоманец неъфе момичето ..

117

Анонимен

преди 1 година

До Жалко, много - През соца 1978 г., на 16 г. си купил първия си апартамент и то със свои пари?!?! А бе ти на л..у..ди ли ни правиш? Така се смях като ти прочетох писанието, че ако те срещна някъде, ще те черпя, отдавна не ми е ставало толкова смешно, така спонтанно и изведнъж.

116

До Анониме 98

преди 1 година

Не знам в какъв сън си живял до 1989 г., но точно тогава, през късния соц вече се беше очертала тази драма - заплатите малки и трябва да живееш или на таван с тоалетна в мазето, или да чакаш да купиш апартамент в голям град, когато ти дойде реда след 15, 20 и повече години.Или да се завреш в двустайното или тристайно жилище на свекъра или тъста и скандалите започват. На село има къщи, но младите бягат. Затова през 1985 г. започна отрицателният прираст. Къде да правиш деца? В неделя на Витоша ли?

115

SS

преди 1 година

С мъка на сърцето трябва да призная ,че сина ми е горе -долу същия ! И той е от поколението родено след 90-те год !На 27 год и още ми виси на врата ! И защо да се напъва ? Тате има и изкарва парички,мама готви , и всичко наготово ! И страхлив чак яд ме хваща ! Баща ми беше луда глава,аз също,жена ми (азиатката) и тя. Майка ми беше страхлива и свита женица ! Е през поколение ли да върви ?

114

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 117 - Ти написа големи истини. Знам една възрастна жена, която непрекъснато плачеше - с искрени сълзи, защото нейното 58-годишно "дете" беше намерило благовиден предлог да се отдели в собствения си апартамент, при това с обещанието да прекарва при мама от петък следобед до понеделник на обяд, работата му позволяваше това. беше много предана майка, но направи чудеса, за да не пусне детето си, а "то" имаше вече 23-годишна стабилна връзка и не беше нито глупав, нито разглезен човек.

113

Анонимен

преди 1 година

Къде да ходиш с 800 лв стартова заплата? Какво ни сравнявате с държави, които са на светлинни години от нас?

112

Анонимен

преди 1 година

Снимката кърти!Най-после добро попадение днес.бг!Ха ха.

111

Анонимен

преди 1 година

До И.Б. 31 "Ако родителите осигурят апартамент на вяко дете след 18-годишна възраст и сключат договор с всяко едно от тях за гледане, когато остареят..." Родителите трябва да осигурят на децата си ВЪЗМОЖНОСТ за ИЗБОР според предпочитаниятя и заложбите им - спорт, музика, математика, литература и прочие, самостоятелно жилище и перспектива за развитие; нататък децата решават САМИ. никакви ДОГОВОРИ не вършат работа там, където децата не са тръгнали по своя път заради скудоумието на родителите.

110

Анонимен

преди 1 година

Е и?

109

Анонимен

преди 1 година

Тези които са забегнали рано ги е яд и винаги са завиждали на децата които остават при родителите си повече. Един съвет от мен, стойте си при мама и тате колкото ви е взаимно изгодно и не се занимавайте с *** съвети на пишман експерти. Отделно имате независимост от алчните капиталисти, които само чакат млада наивна мръвка. Преди 89г. пишман пропагандистите ги нямаше и в 95% от семействата всичко беше наред. Никой не им се бъркаше в живота.

108

Анонимен

преди 1 година

Не може всички хора да се поставят под един знаменател, всеки човек има своя собствена индивидуална съдба, при някои е трагична и това не означава, че не иска да се отдели от родителите си, но няма другаде къде да отиде. А точно родителите са оформили в детството тази трагична съдба с отношението си към детето. Много е важно на какви родители ще попаднеш.