373

й

преди 1 година

До Вълканов // тоя па забулдения русороб, точно за 4 часа възстановиха електричеството и водата

372

г

преди 1 година

Путин в момента се моли на Аллах: Моля те Аллаху, поне ми остави Крим

371

Анонимен

преди 1 година

Кои цели? Първо беше "демилитаризация и денацификация", т.е. унищожаване на украинската държавност и геноцид. После стана "освобождаване на Донбас". Сега каква е целта, "унищожаване на гражданската инфраструктура"? Май Конашенков е по-умен, разбрал е, че за говорене на глупости не изправят пред трибунал.

370

не на русия

преди 1 година

Всички очакваме да прочетем , путие е загинал при съмнителни обстоятелства както всички, които имаха доблеста да му кажат в прав текс , че те не са убийци като него!

369

Катюша

преди 1 година

Защо ни занимавате, с глупотевенето на тоя изкуфял путенафилски дърт ***. От галактиката Андромеда видяха, как рашистите геройски се спукаха да бягат, а украинските казаци как панически ги преследват, само нашия *** още не е прогледнал. Ако изплюе рашистката семенна течност, може и да прогледне за истината.

368

Вълканов

преди 1 година

Украйна е в мрак. Унищожават се всички ТЕЦове. Няма движение на тролеи, трамваи, ноща е тъмна -няма асветление и не може да бъде възстановено електричеството. С високоточни ракети се унищожава цлата енергетическа система на Украйна. Какво ще последва от Руска страна, никой не знае. Изключват се АЕЦовете.

367

1

преди 1 година

Чета с удоволствие руски сайтове и се кефя на безсилната истерия на руските шовинисти. Големи мъже, големи герои нищо по-малко от безусловна капитулация на Украйна не ги удволетворява. Седят си в московските бърлоги, лочат водка и бълват огън и жупел.А на фронта са изпратени да се бият буряти,ненци, чукчи и разни други сибирски абори.гени. На всичкото отгоре не им плащат обещаните пари. Защо не отидеш ти на фронта да дадеш личен пример копрупционер кр.адлив.Падне ли путин си в затвора

366

Анонимен

преди 1 година

До ПУТИН И ПЕНТАГОНЪТ Смях. Американците не искат да печелят нищо в случая защото знаят че не могат. Ако можеха щяха да влязат официално с войска а не да се крият с наемници. Война водят само срещу по-слаби държави като Ирак, Афганистан, Сирия, Либия, Югославия и Виетнам като в доста от случаите не го правят самостоятелно а привикват и други държави.

365

ПУТИН И ПЕНТАГОНЪТ

преди 1 година

Един читател трябва да е политически неграмотен и задължително да е от село, за да повярва, че Путин ще победи Пентагона.

364

Див Петел

преди 1 година

Песков да си приготви четка за зъби, паста, два-три чифта долно бельо, 5 тениски, 2 долнища, 5 чифта хавлиени чорапи и гумени пантофи за новото си местообитание в затвора.

363

Анонимен

преди 1 година

МРЪСНИТЕЕ КОМУНИСТИ ИЗМИСЛИХА УКРАИНСКА И МАКЕДОНСКА НАЦИЯ А ГАДНИЯ ЗАПАД ПРОДЪЛЖАВА ПОЗОРНОТО ДЕЛО НА КОМУНИСТИТЕ КАТО КРЕПИ ТАКИВА НАЦИИ

362

То е лесно

преди 1 година

Да живееш със из измислени паради и полу истини за великата съветска армия ,да мачкаш народа си ,а опозицията да е или мъртва или във затвора ! Но хората вече не са онези руски нещастници избивани от НКВД , че да вървят като зомбита да се бият за кефа на Путин --- и ето го резултата отказват да воюват за кефа на Вова !

361

Анонимен

преди 1 година

РУСИЯ НЕ Е ГУБИЛА КОГАТО АГРЕСОР Е НАПАДАЛ!НООО КОГАТО САМАТА ТЯ Е АГРЕСОР ЩЕ ЗАГУБИ! ЩЕ ЗАГУБИ ЗАЩОТО МЛАДИТЕ ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ КАТО ОСТАНАЛИЯ СВЯТ!ДНЕС И СЕГА!ЗАЩОТО ВИЖДАТ ОЛИГАРСИ КАКВИ НЕСМЕТНИ БОГАТСТВА ИМАТ!ЗАЩОТО НЯМА ДА УМИРАТ ЗА КЕФА НА ПУТИН!ЗАЩОТО В УКРАИНЦИ ВИЖДАТ СВОЙ БРАТОВЧЕДИ !НЕ В ПРЕНОСЕН СМИСЪЛ-КРЪВНИ РОДНИНИ ЖИВЕЯТ В МОСКВА И КИЕВ

360

Точно така

преди 1 година

И затова ,в изпълнение на тази генераблна стратегия, начертана от Великия ни вожд Путин----руската армия героично отстъпва , а украйнската армия панически напредва!А сега сериозно...Браво на украйнците.

359

анонимен

преди 1 година

Е, няма да сте вечно в Кремъл! Все някога ще ви дойде края, Песков!

358

ВъZраждане на СССР

преди 1 година

Руската армия е непобедима! Русия няма загубена война в цялата си история!!

357

Русия ще спаси света

преди 1 година

Време е за локална употреба на ядрено оръжие-хем да почисти малко и България от облизвачи на американския голям з.а.д.н.и.к.

356

БЪЛГАРИН

преди 1 година

ДАНО УКРАИНСКАТА АРМИЯ ПРОДЪЛЖИ КЪМ НАС,МЕ МНОГО РУСКОФАШИСТКИ БАШИБОЗУК СЕ Е НАВЪДИЛ В ПРЕКРАСНАТА НИ БЪЛГАРИЯ!

355

Ще

преди 1 година

е частица за бъдеЩЕ време. Ще разгромим укронацистите, ще победим, ще сринем гнилий капитализъм, ще унищожим НАТО, ще възродим СССР, Ще, Ще, Ще, ама неЩЕ.

354

Путин е Велик

преди 1 година

Най-големият великан сред джуджетата и най-голямото джудже сред великаните.