15

Лазар

преди 1 година

Не знам как ги избират тези министри!!!??? Дали са работили като учител, зам. директор и директор! Но и затова образованието ни е на този хал!

14

Гиб Мелсън

преди 1 година

От синдиката са решили да ударят едно предизборно рамо на Винету. Как решиха точно сега по време на предизборната кампания да правят класации. Толкова прозрачно, по прозрачно не може да бъде. Да направят една класация колко от директорите на училища са членове и симпатизанти на Герп. Да не се окаже, че са 95%.

13

Анонимен

преди 1 година

Само Даниел Вълчев беше нормален. Останалото е ... по-добре да бяхме без министерство в ресора.

12

Доколкото помня,

преди 1 година

не беше ли оня специалист по всичко, Даниел Вълчев,който въведе делегираните бюджети и направи училищата търговски дружества - пари за Записан ученик, а не за Образован.Тоя като виден психолог даде идеята изгонени от час ученици да стояли в библиотеката, вместо при училищен психолог. И не на последно място, тоя в комбина с оня не беше ли виден седянкаджия. И най-големият майтап - оценени на призови места са от учителите. ЧЕкайте дъ съ упрайм.

11

Анонимен

преди 1 година

много баби - хилаво дете - стара народна поговорка

10

Алооо

преди 1 година

Тая Кунева е срам за България, камо ли за министерството на образованието. Все едно да сложим тая симона радева шеф на МВР, същата работа.

9

Пенсионер

преди 1 година

До МИГРАНТ. 8 Изследването е сериозно. Не се бъзик-кай с Бойко Рашков.Човека е незаменим. Няма друг с 19 имота и няколко милиона да го замести.Непоклатим.

8

Гласът на България

преди 1 година

Поздравява ви с поема за социолога и политолога Петър-Емил Митев: П-Е е като дядо си мил. Препънат в гората, върви по тревата. П-Е е признат активист: турист, комунист, социалист. Доктор на тоталитарните науки. Не е като някои неуки. За всеки проблем ще реши, коя партия не греши. Неговите ученици вече са в редици. Те проблемите си ги решават с песента на Витошаря:"Само от спортист в планината ти ще се спасиш, защото долу е полиция, горе е милиция и навсякъде е авиация без комуникация".АвторГ.И.М

7

МИГРАНТ.

преди 1 година

КОЙ Е НАЙ-ДОБРИЯ МИНИСТЪР НА МВР? БОЙКО РАШКОВ!

6

Анонимен

преди 1 година

Красимир Вълчев от ГЕРБ е завършил Икономическия университет Варна- публични финанси.

5

Анонимен

преди 1 година

Костовсия трябва да е. Ако не беше той, дакалите щяха да са напсунали още 2000-та година.

4

Красимир Вълчев

преди 1 година

От ГЕРБ е завършил счетоводство в Свободен Варненски Университет .Най-подходящото образование за министър на образованието.С тежък "мякащ" диалект.Тая анкета да не е правена в офиса на ГЕРБ?

3

Анонимен

преди 1 година

Скоро всички министри от ГЕРБ ще са добри и послушни затворници, даже най добрите от всички в затвора

2

Кака Рада

преди 1 година

"Седем министри на образованието, кой е с най-голям...." -Ето така ми излезе заглавието на телефона и си викам най-после да преминем към важните неща за обществото, а то...рейтинг :(

1

Анонимен

преди 1 година

с най-голям рейтинг е даскала по руски, естествено