16

Анонимен

преди 1 година

Интересно, кой ще носи отговорност за всички назначения които направиха? Смениха шефовете на НАП и на митниците, а сега се оплакват че нямало събираемост... Гълъба ще отлети както и другите анонимки от правителството, а румбата е с втори мандат и после лети за путинистан.

15

Иван Иванов

преди 1 година

Служебни некъдърници

14

Янко

преди 1 година

Недоразуменията на румбата се държат сякаш всичко започва с тях. От къде ги намери толкова неадекватни?

13

Хм

преди 1 година

Значи Киро си беше прав като каза че по тръбите вече имало газ преди месеци. Радвам се да видя, че и служебното правителство потвърди този факт най-сетне.Продължават да потвърждават казваното от ПП.

12

Анонимен

преди 1 година

До ил РапонеШишков не ми е симпатичен. Нито Радев докарал недоразуменията на промяната. Но още от самото начало Шишков каза, че ще гони 15 септември. И очевидно ги е "подпрял" здраво, както е трябвало по-рано това да стане. При ГЕРБ гърците се оправдаха с Ковид. Но при служебното и ПП то нямаше Ковид и пак нищо не се свърши. Това са две гръцки фирми, от който досега не съм чул за неполучаване на пари или институционални спънки!

11

Анонимен

преди 1 година

Някой да не разбра, че Кирчо и Кокорчо лъжат като за световно. И сега май има нещо нередно с Кадастъра. И РОвч. вадеше снимни как не се спазват при ПП то процедурите за тестване на газопровода . Като нехайството си е направо опасно. И може след пускането му да започнат аварийте. И отново сигурно Путин, Радев или ББ ще са виновни, че съботират борбата с корупцията на Кирчо и Кокорчо. Макар, че Кире май е пътник. Изигра си ролята на "полезен идиооот".

10

Анонимен

преди 1 година

Киро аха да направи инфра колектор и тия ни изненадаха като ще приключат интер конектор. А инфра колектора кога?

9

запомнете

преди 1 година

Акт 16 няма, има Протокол 16.Според Нредба 3 от 1 до 17 първите и последните два са ПРОТОКОЛИ, останалите от 3 до 15 вкл. са АКТОВЕ.

8

Анонимен

преди 1 година

Абе да си го кажем направо. Вашето правителство въобще нямаше намерение да се занимава с тоя интерконектор, но добре че Газпром ви забиха шута та се размърдахте. Така ви изритаха отзад та чак президента хукна да урежда газ от Азербайджан, Турция и ОАЕ.

7

Анонимен

преди 1 година

До От Казва се първо не акт а Протокол 16 на чиято база се издава Разр. за ползване

6

Анонимен

преди 1 година

"Той увери, че строитгелният министър е дал уверение...." Що за глупост?Именно Шишков е строителният министър. СТроителят е дал уверение, на строитетлният министър

5

Анонимен

преди 1 година

Я как само са се разбързали русоробските протежета на Рундьо....

4

От

преди 1 година

извество време насам документът не се казва акт 16, а разрешително за ползване. Това да си ''професионалист'' и да не знаеш...

3

ил Рапоне

преди 1 година

Шишков, предната седмица каза предната седмица, след това следващата седмица, сега е следващата, за нищо ги нямате тези линейни графици на СМР-тата, бе. Имате късмет, че суверенът е оскотял, иначе стълбове много.

2

Аве

преди 1 година

Тая седмица акт 15, другата седмица акт 16?!?!??! Ей така ги раздвате тия актове ми се струва, после да не стане някоя беля. Аз кучешка колибка да вдигна и ще трябва да чакам с месеци между тия два акта. Всеки акт се дава на определен етап от строежа. Етап от 1 седмица между акт 15 и акт 16 е направо смешно. Ама явно бързате, че преди изборите да е

1

Уонко Нормалния

преди 1 година

Азербайджан Газо е 50 процента на дял на Газпром! Тия си бълнуват на Комисионката Яко.