14

Анонимен

преди 1 година

Този на всяка манджа е като похлупак и само глупости ръси вече е за пенсия.

13

Анонимен

преди 1 година

Подлезурко

12

kds

преди 1 година

Спрете с тоя арбитраж и различни тълкувания - Русия държи и газа и кранчето. Където и да ги осъдим, за каквото и да ги осъдим никой не може да ги принуди да изпълнят решението. Точка. А докато нашите се упражняват на теми, които не разбират, държави като Италия и Германия продължават да си получават руски газ, пък тия нашите предатели от ПП и БСП го играят предводителите на Европа срещу руската агресия. За сметка на българския народ - директно през цената на газа и индиректно чрез инфлация

11

Анонимен

преди 1 година

Бизнеса като крепи НАТО и ЕС ще мълчи и плаща високите цени от санциите. Като иска ниски цени защо гласува за ЕС и НАТО а не за Живков и ще държат ниски цени.

10

По договора с

преди 1 година

До ПотърпевшГазпром цената била по-ниска???То и аз бях млад, аме вече не толкова

9

Потърпевш

преди 1 година

Защо бе очилатко лъжеш хората, че бизнеса ще бъде доволен !На милионерите има достатъчно начини правителството да им"свие сърмите" за да не протестират, но те всичко ще си го изкаратна нас гражданите...с постоянно вдигане на цените !Днес вече видях в KAUFLAND български кашкавал на цена 49.78 лева !?

8

Анонимен

преди 1 година

Какво ни плащат,че при арбитраж може да ни осъдят. Ако има черно на бяло написано как трябва да плащаме и ни променят тези условия без наше съгласие,то няма как да ни осъдят. Дори напротив. Ние можем да осъдим тях. Защо никой не работи в тази посока.

7

Анонимен

преди 1 година

За 1 мегават/час колко кубически метра газ се харчи в съотношение на концентрацията природен газ с други физически газове-въздух,че цената му трябва да е около 250 лв. за този 1 мегават/часа общ газ заради която фирмите могат да се съгласят да изхарчат за някои цели на техните дейности за да се върнат на пазара с конкурентни стоки и продукти.

6

Анонимен

преди 1 година

До 6...Санкции ще има докато Русия е агресор .Но щом казваш че в такива условия няма арбитраж, тогава в такива условия няма нормални и търговски практики И договорите не важат.Тогава изумително е как служебното правителство настоява за нормалност и подновяваме на нормалните търговски отношения.В условията както твърдиш ти, на война.Това е най малкото безумие

5

Анонимен

преди 1 година

Арбитража не важи докато има санции а Русия. Само ЕС може да плати на бг но пак няма да има газ. Сичко зависи от Русия.

4

Българин

преди 1 година

В пазарната икономика няма недостиг, а има цена. Като всичко стане двойно по-скъпо, а заплатите и пенсиите останат същите ... ще видите що е то "европейски съюз" и яде ли се.

3

Анонимен

преди 1 година

При тези рекордни цени на CNG, бизнеса няма да не протестира, но е по-добре отговорните политически лица а ходят с охрана защото започват фалити!

2

Нане

преди 1 година

Поради такФиз бизнъсмъни България копа дъното 33 години... Същият тоя преди 3 години искаше борсова цена на тока, щот инче му бил скъп... А сега иска частни енерго дружества да му субсидират бизнъса... ===)))

1

Анонимен

преди 1 година

Ами при такава протестна среда и ти от комсомолски секретар се превърна за една нощ в крупен капиталист комсомолец.И не само ти.Много ги имаме още след 30 години управленски хаос.