49

Анонимен

преди 1 година

ТОВА МАВЪРЪТ ИЗВЕСТЕН КАТО ЛЕНИНГРАДСКИЯТ ДРУГАР ЛИ Е ??!!! ИМА ЛИ САМОПРИЗНАНИЯ КАК ОСЪЩЕСТВИ ГРАБЕЖЪТ НА БЪЛГАРИЯ ?!!!

48

Отвътре

преди 1 година

Четеш книгата и мехлем ти пада, разгръщаш страниците и чуваш ЗВОНКОВО шумолене.

47

Анонимен

преди 1 година

А кога ще напише книга "Килията отвътре"....???

46

Един Българин пита

преди 1 година

Дали "обяснява на достъпен език" защо не се проведе лустрация?

45

Анонимен

преди 1 година

Синия мавър няма право да говори.

44

До Потресен

преди 1 година

Преди Костов средната пенсия беше 3$.

43

Анонимен

преди 1 година

Преди Костов да дойде на власт: невъзможност на държавата да обслужва външния си дълг (фалит), 17 фалирали банки, 400% инфлация само за 1996-та година, средна заплата 5$. След Костов: работещ валутен борд, покани за ЕС и НАТО, що годе добре работеща икономика със среден ръст от 5-6% годишно. Ако си мислите, че от фалирала държава да се направи що годе работеща, няма висока цена, много се лъжете.

42

Анонимен

преди 1 година

Тоя Пиидирас каква книга ще издава бре

41

Анонимен

преди 1 година

..и вместо книги трябва да пише обяснения в килия. Да бъде заклеймен а управлението му да се изучава като еталон на политическото еничарство и компрадорска политика. За съжаление следващите управляващи след него го надминаха и продължават да се състезават кой от кога да е по- наведен пред господарите.

40

Анонимен

преди 1 година

Преподавател по политикономия от соца с абсолютно нечитаеми писаници по онова време сега представя книга, написана на "достъпен език". А мерси. Там дали е написал как си изкара парите от фалиралата КТБ или не? Така де, да има нещо, за което да си заслужава да се чете тоя пасквил.

39

До 32

преди 1 година

Всъщност правителствата след Костов реализират най високия ръст на БВП на България за всички времена, защото реформите направени от Костов, бяха правилни. До 7% растеж на година, бяхме много пред Румъния, ама като спреш реформите, спира и растежа. Тия който държаха медиите добре го пооплюха, та народа им повярва. Същото се случва и сега с ПП и мафията ще си управлява.

38

Хан Крум

преди 1 година

Ако аз съм на власт, книгата щеше да се казва: "Затворът отвътре" или "Червата ми отвънка", но ме няма мен, а само мекерета алчно ограбват България.

37

Анонимен

преди 1 година

Ако Иван Костов беше политик, който мисли за народа, щеше да е още в политиката. За мен, той беше подставено лице на задкулисието, което прецака работниците при пенсиониране, като не призна високите заплати и осигурителни вноски отпреди 1990 година с обяснението, че комунистите са изхарчили парите и парите от осигуровките ги няма. Така че за мен, това е най-пропадналия политик!

36

Анонимен

преди 1 година

Последния който прави реформи в тая пропаднала държава и първия чийто правителство искарва пълен мандат. Въведе валутен борд и подписа предприсъединителните договори за ЕС и НАТО. Най- успешния премиер в новата ни история. Ако не беше Костов, Бойко нямаше да може да краде еврофондове.

35

Костов

преди 1 година

е голям политик и много добър икономист! Но не разбирам, защо ни загроби, давайки Нефтохим на руснаците?

34

Анонимен

преди 1 година

Ами след толкова години, книгата може да е само едно - Правдоподобна /удобна/ истина.

33

Анонимен

преди 1 година

Няма как да гласуваш за възраждане и да разбереш кой е Костов. Огромна пропаст. От една страна агресивно невежествоо, а от другата възвишеноост.

32

Анонимен

преди 1 година

Каква държава сме???Човекът, който вдигна държават от двата фалита на БСП, беше демонизиран. А комунистите в момента защитават демокрацията от статуквото. Винаги деменцията е била пълна

31

Потресен

преди 1 година

Този човек завинаги ще остане в съзнанието ми като тарикат, крадец и безкрупулен обиржия на пенсионерите. След тези определения дори да е направил и нещо положително, за мен вече няма значение.

30

Анонимен

преди 1 година

Тоя сатрап още ли дрънка? ( да не напиша- още ли диша)