7

тъй тъй

преди 1 година

А какво е това 2 год дете,дето само щъка из улиците?Къде са родителите?Лично аз не вярвам,че е българче!

6

От Синеморец

преди 1 година

В Синеморец действително улицата към плажа е претоварена. Пешеходците си ходят където си искат, някои седят на бордюра, с крака на платното, при положение, че и без това е тясно, заради паркираните коли. Като отиваш и се връщаш от плажа, слънцето свети право в очите (улицата е в посока изток-запад) и не се вижда почти нищо напред. Там шофирам с 10км/ч, карам хората до мене също да гледат внимателно и се моля някое хлапе да не скочи на улицата внезапно.

5

Анонимен

преди 1 година

Който не е бил в Синеморец последните 10г., по добре да не се излага с тАпи коментари. Пътищата там са трагедия, особено централния до плажа. Пълно е с паркирани коли, които го правят еднолентов, както и със всякакви сергии, магазини, кръчмета - всичките от които си слагат рекламни табели на пешеходната пътека, така в крайна сметка пешеходците трябва да минават по пътното платно. Пълно безхаберие в общинари, КАТ и често пъти родители. Цяло чудо е, че има толкова малко инциденти там.

4

Анонимен

преди 1 година

2 годишно дете си търчи по пътя и шофьорите му виновни на МВРто.

3

Б о л и м е ш п е

преди 1 година

Ееее как така не е "дрогиран"???Лелеее ако си беше инжектирал сташната дрога марихуана преди седмица още щеше да го държи.А медиите щяха да го изкарат касапин.

2

Анонимен

преди 1 година

бог да пази хората от българина шофьор = номер едно убиец на пътя в света!

1

Анонимен

преди 1 година

Слава Богу, че се е разминало с това. Човекът очевидно е карал бавно инак детето щеше да е намазало гумите.