6

Специално

преди 1 година

Сега видяхме , че мафията е навсякъде!!! Имаме и училищна и книжна мафия , да оскъпява пособията за училище , учебници , тетрадки и т.н!! Най-хубаво децата да спрат да ходят на училище!! По-малко разходи , учете ги вкъщи!! И без това , туй училище го направиха концлагер за деца!! Готвят пак да ви тестват децата , да ги унижават , да ги тормозят с ковид-простотии!!

5

Хмммм

преди 1 година

200 лв. помагала; 200 лв. обувки; 250 лв. тетрадки и дреболии(линии, пергели, и др.), 200 лв. дрехи, 150 лв. яке. Ако не изтървам нещо... 1000 лв. С уговорката, че имаме от миналата година подобаващо количество тетрадки и подобни. И 10 000 лв. такса за училище. Не вярвам вече на държавни и общински училища.

4

Анонимен

преди 1 година

Защо ви е да харчите пари залудо и да се ядосвате,аз големият съм го оставил да пpocтее на воля. Викам му,за военен не ставаш там трябва акъл ,но полицай ,или метач все ще стане от тебе.

3

хахаха

преди 1 година

Първи ят, вторият, все тая.

2

абе

преди 1 година

интересно ми е по колко струват телефоните на децата , е така средно .

1

Анонимен

преди 1 година

На мен учебниците до седми клас ми ги копираха, а от осми клас дори не си купувах. Да не говоря, че имах по 1 тетрадка на срок и пак изкарах 5,70 на матура по БЕЛ и 4,70 по математика. Училището е до седми клас от там нататък е обща култура.