19

Анонимен

преди 1 година

Какъвто си музикант ,такъв си и политик една кръгла НУЛА .

18

Васил

преди 1 година

Всеки си гледа само собствената паница, Демократична България най-много!

17

Крали Марко

преди 1 година

Дано ПРОКЛЯТИЕТО на народа, за злините които му причиниха тези национални предатели и задокеански *** от "ДП" и "ПП" да ги застигне на тези избори ! Надявам се те никога повече да НЕ ПРИСТЪПЯТ в Парламента,заради съсипването на българо-руските братски отношения,датиращи от векове !

16

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

Само Демократична България!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

15

Анонимен

преди 1 година

Съюзникът им БСП свали просто Киро, а те служебния та служебния! И сега Нинова е първа за преговори с руснаците! Тия хора са тотална сбирщина на противоположности- този агресивен, а Нинова обратното за преговори за газ... *** ги разбери! Единствено искат да минат 3-4%.

14

Анонимен

преди 1 година

България / според международно изследване , а не на Бг-медии-113 място/ , е на 68 място по образование и социален статус , след доста африкански държави , но НИКОЙ НЕ ГО ОТРАЗЯВА , ЩО ЛИ ?!?

13

Анонимен

преди 1 година

Тоя откри топлата вода , до сега , кой кабинет не е играел игри ?

12

анономен

преди 1 година

Тая певица, какво се обажда?

11

Анонимен

преди 1 година

А къде са средствата,борд им направиха,превързаха ги към на другите средствата от вън за да са по конвертируеми в съответствие с тях/техни по стойностни при размяна за обмен като привеждат от тях/техните/ що се отправят на там от наличните средства по разни причини и все ги няма тези средства на разположение на обществото да си направи реформите само,че от туй излиза,че му пречите и постоянно го държите без средства за препитание,преживяване,бит,организация на труда,технически напредък,развитие.

10

Анонимен

преди 1 година

"Искаме модернизация на страната" ....................... Вашата "модернизация" изхвърли България от списъка на най-развитите страни. Кигога повече власт за вас, некадърни михалехаховци.

9

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

Тези нещастници, дето дебаркираха на плажа на Доган, защо не дебаркираха на частния руски плаж край Бяла създаден от кмета на москва и нашата секретарка на ДКМС, 20 пъти по-голям от догановия? Защото търсеха етнически конфликт, и като не стана работата, сега запяха разни гнусни песнички. Къде са чувалите с милионите? Къде са разкритите корупционни практики? Всички тези партийки са балони с хелий, и ще отлетят далеле, далече, например при лудото Яне. Неспирно повтаряте лишени от смисъл мантри!

8

и те така

преди 1 година

тия от дб вият здраво , стана им ясно че стават безработни ако не успеят да се залепят за някоя партия .те са резервния план на пп ако не им стигнат гласове .

7

ГЕРБ = РЕПРЕСИИ

преди 1 година

ГЕРБ е токсична партия от милиционери само СРС-та и МВР са им главите!

6

Анонимен

преди 1 година

Аве, тея Дай България щом опреха до Стоенко да се фърга на амбразурата, начи вече са мнооооо зле... Ицко се е скрил, даже носът му не се подава...

5

Анонимен

преди 1 година

Почнат ли да говорят за русофили,болшевишки войски в Украйна,Хитлер...бягайте далече и не гласувайте за тях.Нещо си им има.

4

Анонимен

преди 1 година

И този се е разболял.Какъв "русофилски електорат" като укрите са си живи руснаци?Според мен въобще не става въпрос за русофилия и русофобия,а за зараждащ се фашизъм и вече почнаха да бият хора по улиците.Затова звучи шизофреидно тази платена пропаганда...просто в основата си е друго.По-правилно е да се нарече "проруски",а не "русофилски".

3

Анонимен

преди 1 година

Не, т*паци такива, сега основният опонент на България са руските еничерите от БСП, Яневите, Копейкините ...

2

Уонко Нормалния

преди 1 година

Певачката на козяк пак се изрезва ей! Пародията преди уж изборчета на територията е нереална. После Зимна Фалирация официално и тва е. Кви партийки бре? След 33 годин изборчета Крах. Те го те.

1

Анонимен

преди 1 година

Ай стига сте ни го пробутвали тоя Стоенчо... неуспял музикант, превърнал се в психясал параноик и безродник... Като го гледа как говори, човек остава с впечатлението за психично болен...