64

Анонимен

преди 1 година

Пyтлeppacтията е по-опасна болест от ши'зофренията...

63

Мен

преди 1 година

И защо ме изтрихте. Да не сте от русуфилите?

62

Анонимен

преди 1 година

Къде избяга Малинов с медала от Путин? Той обеща победа на всяка цена. Крие се от украинските спецслужби.

61

Анонимен

преди 1 година

Олигарсите с частни армии ще вземат властта в Кремъл. Двуметровите ОМОН-овци ще избягат като момиченца.

60

Анонимен

преди 1 година

Достатъчно ми е, че"Украйна си е върнала ДЕСЕТКИ градове"! Два града напуснати от опълченците на ДНР. След като ЕС под диктовката на САЩ поставиха изисквания към Украйна, ако не се лъжа в 8 точки при кандидатсването й за асоциирене. Едната бе да бъде освободена ТЕЖКО болната Тимошенко, осъдена за корупция. Иначе от нас искат да има осъдени висши ръководители за корупция. Като направиха преврата,Тимошенко излезе от затвора и й мина.О, чудо! И веднага поиска създаването на паравоенни формирования!

59

Анонимен

преди 1 година

Най-голямата грешка нс Путин и всеки друг в руската история - Сбогом Русия! Това, което американците нр успяха, сам Путин ще направи! Голем и *** народ са, ей!

58

Руско зомби

преди 1 година

Готов съм да дам живота си за моя господар, другаря Путин!

57

Рано

преди 1 година

Е либе за китка.За сега конфликтът прилича на леко побутване с изпъчени гърди. А като потрябва и се включат сателитите от Космоса...малии...

56

Анонимен

преди 1 година

Били задължили руските войници да носят слънчогледово семе по джобовете, та като ги убият да пораснат слънчогледи и Русия ще приспадне това от репарациите...

55

Анонимен

преди 1 година

Заключение: Специалната война спря временно поради липса на войници. Ами сега?

54

Анонимен

преди 1 година

Този измислен "журналист" христо грозев през март каза, че Путин е тежко болен и ще умре до дни. Толкоз за "твърденията" на слугинчето на МИ6.

53

Star

преди 1 година

Гледам някои от българите искат да бъдат заплашени по отношение на птаравата си в Европа.Или са готови да пристанат на руския Цар като платени шантонерки.Отново.

52

Star

преди 1 година

Че те руските олигарси си имат частни армии.Въпросът е,дали тези армии ще защитатават Кремъл,или само този който им плаща.Щом ГРУ стигна до там че да мобилизира еничарите сираци от домовете,работата е на оцеляване. Всеки момент може да стане преврат във Русия.Сателитите и са във очакване.От цялата далавера,България ще има отново газ и нефт на корем.Без никой да ни заплашва за каквото и да е било.

51

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

Руският Адолф стигна дъното. Нека правят частни армии. От октомври влиза в действие програмата Ленд Лизи и много по-мощни далекобойни оръжия. Тогава хиляди руснаци от новите войски ще наторят полетата на Донецк,Луганск и Крим. СЛАВА НА НЕПОБЕДИМАТА УКРАЙНА.

50

Анонимен

преди 1 година

И това не е ли страхотна новина за нашите русофили да се претекат на помощ. Хем ще искарат и някой лев?? Това трябва да е страхотна новина всички на фронта.

49

Анонимен

преди 1 година

Тоест рассия абдикира като държава и кара частни милиции да окупират чужди държави?! Тея бетер бандити от колумбийските или мексиканските картели ще се окажат.

48

Анонимен

преди 1 година

Защо си мисля, че тези частни армии ще пазят руското ръководство от народната "любов" при евентуален провал на армията в Украйна.

47

Анонимен

преди 1 година

Ще пращат призовки на Копейкин и Бялата Златка.

46

Ала Бала

преди 1 година

Частна космическа агенция, частна армия ... това е най-лесният начина да избегнеш контрол от данъкоплатеца и избирателя. Когато е държавно всеки има право да пита, а в частното ти казват, че е фирмена тайна и те отпращат. Как може да се направи частна армия за 1 месец ? Много просто, особено ако е готова от преди да е станало дума за нея. :)

45

Lina

преди 1 година

адолф щеше да се впечатли от владолф . Хубавото е , че ще споделят една и съща съдба.