4

I'll try to get

преди 1 година

Големия Бой е за излизането на България от Евро Зоната.Докато чергата я дърпаха само от кремъл,проблеми нямаше.Но от както се разбра че Турция ще види ЕС през крив макарон,от тогава руските и турските интереси са взаимни по отношение на пренадлежноста на България.Само един форум е достатъчен,България да бъде разделена отново на руска губерния,и турски вилает. разните му там копейки,фесове и продажници.Нямат никаква работа не само в политиката,нямат място дори и в национален ефир.

3

машинкин

преди 1 година

А на Науру има ли секция?А на Фиджи?Казваха,че ще откриват на Соломоновите о-ви,ама така и не се разбра!За това и ми е едно притеснено!?

2

Анонимен

преди 1 година

Острието коментари без да са обидни ! Имаше още три коментара , къде са ?

1

Някой си

преди 1 година

Не знам защо хора, които не живеят в държавата ни и не плащат един лев данъци и осигуровки на българския бюджет, имат право да участват в решаването на съдбите на 6 млн. българи, които създават всички блага на Родината! Аз не искам Имам живял някога в Кърджалийско, или Асан / мексиканеца /, хамалин на строеж в Германия, прибиращ се на 3 години веднъж да си направи зъбите в България, да ми казват кой да ме управлява! Това вече не се търпи! Това не са наши сънародници! Това са неграмотни индивиди!