105

Хайл химарс

преди 1 година

Днес в Била кашкавал Маджаров 48лв.кг. София, център, ул. Славянска 5.

104

Анонимен

преди 1 година

Фактите. В Германия средната месечна заплата е 6520 евро, а в България е 800 евро,. Това не е 4-5 пъти разлика

103

Наблюдател

преди 1 година

Настигаме Европата по стандарт, цените и доходите ни растат по бързо от там. Вече разликата в заплатите с Германия е към 4-5 пъти. Преди 20 години беше над 10 пъти.

102

Любомира

преди 1 година

Кашкавала не е за бедни. А иначе при нас цените са нормални. Можем да си позволим всичко. Какво повече може да иска човек.

101

Тихомир

преди 1 година

"При маслото цените са счупили всички рекорди - в Европа килограм е струвал средно 8 евро." - и то при техния европейски стандарт. При нас килограм масло, в Билла например, е на цена от 13,29 евро. Просто Прекрасно (ПП).

100

Само Киро ном 9

преди 1 година

Завода Nasekomo произвежда всичко нужно чрез продукти от насекоми .Пpoизвoдcтвo нa пшeнични тpици, биpeнa мaя и вoдa, a нa изxoдa ce пoлyчaвaт пpoтeинoвo бpaшнo oт oбeзмacлeни лapви.Също и изсушени ларвипълни за вас с натурални протеини за зимата! Яжте повече насекоми, по-малко лоша храна като млечни продукти ,месо те са вредни и комунистически. Свободните хора ядат буболечки и пазят околната среда ,пестят електроенергията ,ползват свещи .Борят се за свободата от Путин .Това е демокрацията

99

Анонимен

преди 1 година

Война и спекула. Светна ли ви сега кои сътворяват и разпалват и поддържат войните-бичът на Човечеството. И...къде се нареждат нашите политици-лицемери за "добруването" на народа. Избори идват. Обещания, обащания и накрая...извратени и малоу.Мни богаташи-милионери и...застой на човешката мисъл заради ла.Й.но.Во.зи на власт.

98

Анонимен

преди 1 година

Излезе един дръвник, да не му казвам името, и зафъфли по телевизията, че е 30лв килограма и то стана. Ами спрете да купувате, да видим колко ще издържат. Тука всеки го играе добрия-лошия. Един ден в Билла паднат доматите и после се върнат на по-висока от първата цена, после в Кауфланд и така всички докато се изредят. Кажете ми защо олиото струва толкова, при положение, че Украйна изнася, а ние произвеждаме?

97

Анонимен

преди 1 година

Радев да му намали цената ... нали и той като Борисов огрява навсякъде. Хляба да стане 40 стотинки като при Бай Тошо... има какво да се желае :)

96

Българин

преди 1 година

Незабавни компенсации от ЕС! Това положение ни го докараха те. Ако не - напускаме.

95

Неразбрал

преди 1 година

Че има ли идоити да дадат 30 лева за туй нещо имитация на кашкавал?

94

Анонимен

преди 1 година

Спещула има, но който си разписва домашното не страда от цените. Намерих си свинско на 6лв кг, пилешко на 6лв/кт, маргарин с масло на 4лв/кг, олио на 3,49л. търсиш из брошурите и намираш ez-pz.

93

Емигрантка

преди 1 година

Живея в Австралия и такава цена на салата Айсберг $12 няма, да цените са се покачили в сравнение от преди три месеца, но такива измислици дето пишат псрвдожурналята са глупости. Бензина е 2 лв за литър

92

Анонимен

преди 1 година

Не са нормални тези неща с цените . Няма как храната тук да е по-скъпа от тази Западна Европа . Ама става точно така . Спекула или какво . Няма ли кой да установи причините . Има ли кой да управлява държвата или станахме като от 5-я свят - всеки прави каквото си иска

91

Анонимен

преди 1 година

До 103 Имаше и кашкавал Балкан, той беше по-скъп и се купуваше по-рядко.

90

Само ПП no 9

преди 1 година

Завода Nasekomo произвежда всичко нужно чрез продукти от насекоми .Пpoизвoдcтвo нa пшeнични тpици, биpeнa мaя и вoдa, a нa изxoдa ce пoлyчaвaт пpoтeинoвo бpaшнo oт oбeзмacлeни лapви.Също и изсушениларви с натурални протеини за зимата! Яжте повече насекоми, по-малко лоша храна като млечни продукти ,месо те са вредни и комунистически. Свободните хора ядат буболечки и пазят околната среда ,пестят електроенергията ,ползват свещи .Борят се за свободата от Путин Това демокрацията!

89

Демокрад

преди 1 година

Обичам да ми е скъпо и няма да се къпя цяла седмица за да подпомогна нашите братя украинци. Слива Украйна!

88

Нормално

преди 1 година

Шумкарите обраха мандрите.

87

Само ПП no 9

преди 1 година

Край софийското село Лозен вече се произвежда демократична алтернатива на комунистическото лошо сирене , месо и кашкавал - продукти от насекоми.oмпaниятa Nаеkоmо произвежда вкусна и засищаща храна която включва нa тpи ocнoвни пpoдyĸтa - пpoтeинoвo бpaшнo, мacлo и пoчвeн пoдoбpитeл. Можете да си хапнете изсушени цели ларви които са осигуряват протеините и енергия за зимата! Правятсе също пшeнични тpици, биpeнa мaя и вoдa, a нa изxoдa ce пoлyчaвaт пpoтeинoвo бpaшнo oт oбeзмacлeни лapви! Яжте повече насекоми по малко лоша храна -млечни продукти ,месо теса вредни икомунистически. Свобо

86

фре

преди 1 година

Така е като Пеевски и Борисов купиха големите мандри. Сега само те ще ядат кашкавал