22

Шайба

преди 1 година

Това с бустерите като с мобилните телефони - масова манипулация. До преди 30 години хората нямаха мобилни и не им пукаше ако някой звъни в къщи а нас ни няма... А я сега си забрави мобилния ... от 1000 километра ще се върнеш, но "умния" но да ти е в ръката.... Та и с бустерите така, тръгнат ли един път после по команда тичаш втори, трети, четвърти..... Психология на внушението баце.... :-)

21

Анонимен

преди 1 година

Значи, тая статистика сутрин върви чудесно с топла попара.

20

Анонимен

преди 1 година

Бустерът е само половин доза. Ако не си ваксиниран първоначално, няма как да бустерираш нещо, което го нямаш. За имунитет от преболедуване има много въпросителни, кога си боледувал, имаш ли изобщо имунитет, тъй като вирусът атакува точно имунитета ти. А иначе чисто педагогически, няма причина да получиш бустер, ако си бълвал антиваксърски помии , а после да пререждаш на опашката, истински ваксинирани.

19

Избор

преди 1 година

До Лекар 18 Ми аз съм ваксиниран с всички необходими истински ваксини но не и към короната... Прекарах 2 пъти ковида като първия път беше като нормален лек грип а втория път като лека настинка с леко неразположение за ден и половина, всички около мен го изкараха горе долу така без да са боцнати... Така че както не се ваксинирам всяка година за грип така и за короната няма да се ваксинирам и да тичам през няколко месеца за бустер.. Въпрос на избор, а на вече ваксинираните не им се оставя такъв..

18

Лошо

преди 1 година

Иде вакса-зомби-апокалипсис. Всичките вакси задължително трябва да се кремират, иначе ще се мумифицират и вампирясат. Садете босилек, лейте сребърни куршуми и си носете светена вода срещу тия таласъми

17

Видял до Лекар

преди 1 година

Също и ваксинираните покашлят нон стоп като дърти пушачи. Както и ваксинираните го изкараха по няколко пъти също. Не ми било лаборатория а най ми било кихащ прилеп. Всички са се презаразили хиляди пъти. Не 2 пъти или 3. Много болни неваксинирани и заразени ваксинирани се движеха сред неваксинираните и разпространяваха заразата тихо. Всички ваксинирани бяха като троянски коне, който е около тях - дишаше им въздухът, повече от 10 мин се разболяваше. Това не е вирус а изтребление на човечеството.

16

Лекар

преди 1 година

Минчоооо, много си зле. Защо тогава маса народ, неваксиниран, боледува втори и трети път? Щото е много хубав и широкоспектърен имунитет ли ? Много още има да учиш.

15

Минчо

преди 1 година

До Анонимен 18 Ми Фармата иска да ти каже че НЕ ваксинираните нямат нужда от непрекъснати "вълшебни" бустери,защото по всяка вероятност са се срещнали някога с вируса, изградили са си естествен широкоспектърен имунититет към вируса и за разлика от боцнатите ще си свиркат и няма да тичат през няколко месеца за бустер... :-)))))

14

Анонимен

преди 1 година

Нормално бустер означава подсилване на вече ваксиниран. Как искаш бустер без да си ваксиниран? Ама си ***......

13

Фарма

преди 1 година

Скоро писаха че има нови ваксини за новите версии- тип бустерна (само за вече ваксинирвани). За не ваксинирванани и преболедували без ваксинация, няма да се ползва. Потвърди се съмнението че веднъж вакисниран, ще трябва да се "бустерираш" още много, много време ... Брей тая фарма-мафия, намери начин да си пълни джобчетата.... :-)

12

Анонимен

преди 1 година

Тази вълна отшумява. Ще дойде следващата. да треперят неваксинираните. На мен не ми пука, ние сме ваксинирани.

11

Тъга

преди 1 година

Изтреблението на човечеството продължава. Никое правителство няма да признае в прав текст фактите. Рублата скочи, ЕУ потъва от години - сега се засили след обявяването на война под натиска на държави които не членуват в ЕУ. Долара достигна 31 трилиона дълг - въпреки, че е по-силен от евро-то. Кореа и Япония икономически са най - напреднали от всички останали с около 20-50 години. България дори не е на картата на участниците. Докато се говори за зелена енергия се сече както никога до сега.

10

Анонимен

преди 1 година

Ама как така няма нито един починал? Тази статия е антиваксърска пропаганда...

9

Данчо

преди 1 година

Аз съм ваксиниран и не ме е страх! Чувствам се свободен и когато всички стояхте в къщи аз обикалях по заведенията и дори и да съм заразил някой той също е бил ваксиниран и е оцелял. Слава на учените изобретили тези страхотни ваксини и спасили света от тази чума.

8

Фермер

преди 1 година

Чакам статистика за заразените танзанийски кози и папаята.

7

Мдаа

преди 1 година

Лошо, Урсула ще е недоволна. *** й вакса трябва да продава.

6

Анонимен

преди 1 година

19 поставени дози ваксина в неделя? Ай стига бе..

5

Анонимен

преди 1 година

Починалите за вторник ли ги пазите? Да обобщите по-шокиращо? Свикнахне ви на номерцата и почти никой вече не вярва! Вчера в метрото видях двама с маски. Е, те ви вярват със сигурност. Бяха с анцузи. От ентелигенцията. Който се чувства застрашен да ходи за бустер!

4

Анонимен

преди 1 година

Неможе да няма починали! Я пак проверете. Няма начин. Ако трябва някой умрял от гръм или катастрофа да бъде инжектиран с вируса. Какво ще кажете сега по БТВ, Нова ТВ ,Канал 1......? Хората ще бъдат потресени. Я веднага да се намери умрял от ковид 19. Ако трябва убиите днес някой ,който е плануван за утре!

3

Не съм експеримент

преди 1 година

И по-накратко можеш! По-накратко, ако може и без хич!