205

Анонимен

преди 1 година

Зельо е готов да чете само каквото му напишат, щот е добър рецитатор. Днес го бият, утре той напредва, ту иска преговори, ту пък не ще, ту пък ще преговаря, ама той ще поставя условията. Ами, Зельо зелен.......

204

?!?!?!

преди 1 година

Как ще иска да првговаря ... Като получи втори транш комисионна от САЩ за мшрд долари военна техника, която тръгна лъм Украйна - лицемерие и забогатяване на гърба на народа си ....

203

Анонимен

преди 1 година

Ако тези новини са истина, значи е възможно руснаците да бъдат изтласкани до пред военните им позиции. Крим обаче е червената лампа за ядрена атака и няма да стане отново украински. Проблемът е, че докато ние нормалните искаме край на войната, сащ искат разпадане на руската федерация, а това отново означава ядрен апокалипсис за Европа. А санкциите няма да паднат дори и при мир..ужасни десетилетия идват..

202

ЕЛИ

преди 1 година

ЗЕЛЕНСКИ Е СРАМ ЗА ПАЛЯЧОВЦИТЕ И КЛОУНИТЕ И Е ГОРДОСТ ЗА КРАДЦИ И ИИЗМАМНИЦИ

201

До до хах

преди 1 година

,,Рон Унц се справя с фалшивите разкази на нашето време".Статията е от Пол Крейг Робъртс и дава отговор на въпроса Ви.

200

Анонимен

преди 1 година

Ще бъде.

199

Пешмерга

преди 1 година

Турците да не са праят на луди че дават на Зельонски байрактари скоро че усетят силата.

198

Против войната

преди 1 година

В момента 1 милиард население в лицето на САЩ и Европа, воюва срещу 6 милиарда население. Общо взето е САЩ и Европа срещу останалите. Най-лошото е че тук слушаме гледната точка на САЩ, която подглажда войната с Украйна и Тайван. Дявола иска кръв и САЩ бута света към 3та световна война, от която жив човек няма да остане, включително и в САЩ. Създават изкуствено напрежение, първо удариха Турция и е.. Мамата на икономиката им, сетне Укрйна и Тайван, демек Руския и Китай. Целия останал свят е против

197

Анонимен

преди 1 година

Зеления е никои в случая ще преговаря когато му когато му кажат ,тои е обикновен клоун

196

Зпомнете това:

преди 1 година

УКРАЙНА ПОГРЕБА ХИТЛЕР---- ЩЕ ПОГРЕБЕ И ПУТИН!!!

195

Анонимен

преди 1 година

Прав е, с терористи не се преговаря.

194

Анонимен

преди 1 година

Тази война не може ди приключи по никъкъв друг начин освен на масата за преговори..или разделяне на държавата като Корея!

193

мда

преди 1 година

Сега въпроса е не кога Русия ще се изтегли, а колко допълълнителни територии ще завладее Украйна след като изтласка ***. Явно ще стане по-голяма от преди... Само да не стигне до Москва, че тогава ще стане страшно.

192

Хах

преди 1 година

Никой не търси този клоун фашист за преговори, обаче той не бил готов напушнякът да преговаря! Хехе, ако се стигне до там Русия да преговаря, то това е САЩ, защото реално Путин воюва с тях.

191

Анонимен

преди 1 година

В тези злобни и комплексарски коментари, дали Украйна или Русия побеждавала, лично за вен прозират безмозъчни злобни пора. Загиват хиляди нечии славянски деца, нечии майки, нечии бащи, нечии братя и сестри. За мен тук победа няма. Би била Пирова победа. Мисля само, че доларът поскъпна, еврото се срина, Европа е в невиждана енергиина и инфлационна криза. Дано някой ден да се търси сметка на тези, които реално конструираха тази разруха и трагедия.

190

Анонимен

преди 1 година

Дори утре Русия напълно да се изтегли, няма да има мир в Украйна! Защото една част от насилинието не искат да живеят като колония на САЩ! Не забравяй, че тази война в Донбас е гражданска също и там се бият украинци от Донецк и Луганск! Нещо което Западът едобно игнорира и не публикува!

189

До Я па ти

преди 1 година

Ами ако така страстно бяхме санкционирали и САЩ като нарушаваха международното право в Афганистан, Ирак 1 и 2, Виетнам, Либия, Сирия или Косово, или пък санкционирали Украйна за неспазване на Минск 1 и 2. можеше тази война да бъде избегната! Но за теб международното право е селективно и САЩ са над закона! Той важи само за Русия!

188

Я па ти..

преди 1 година

До Пирова победа 281 И какво предлагаш ? Да оставим Путин да си развява коня и да напада суверенни държави , защото не му играят по свирката.За сега санкции. Ако не стане ще видим.Джужи трябва да бъде наказан за мер-зос-тта която извърши.Хит-лер на 21-ви век.

187

Анонимен

преди 1 година

Дори Русия да си изтегли утре от Украйна, тя никога няма да и свободна! Нео колония на САЩ напълно зависима финансово и военно от нея!

186

Анонимен

преди 1 година

Незнам, но щетите в Украйна стигнаха 1 трилион евро, икономиката се сви 40%, 10 милиона избигаха в ЕС, още 6 милиона вътрешни бежанци в контейнери живеят, а Украйна няма огаз за тази зима и взеха още едно заемче 2 милиарда да си купят американска газ за два месеца..Ще я прекарват с дамаджани от Полша!