29

Българин

преди 1 година

Ние външна политика нямаме. Ние сме васална територия и всичко по отношение на външната ни политика се диктува от Брюксел и САЩ.

28

Анонимен

преди 1 година

Въпросът който е другарката Йотова завоалирано поставя е, "А защо не тръгнем след Русия."България е малка държава от която много малко може да влияе дори на РСМ и Албания взети заедно. Трябва да си знаем възможностите.А и сме член на ЕС и НАТО и малко или много трябва да се съобразяваме с това.

27

Анонимен

преди 1 година

Че то има ли български външни политики? Аз мислех че отвън ни казват каква да ни е външната политика, а ние само изпълняваме...

26

Анонимен

преди 1 година

Докога ще ни занимавате с тази скъпоплатена,нищоправеща охранена к....,защо не отиде да дари някоя заплата която не заслужава на бедстващите които нямат средства,нямат подслон

25

НЕ РАЗБИРАТЕ ЛИ..?

преди 1 година

ЦЯЛАТА ПОЛИТИЧЕСКА ВЪРХУШКА ОТ 30-г. НАСАМ ---СЕ ВОДИ ОТ РУСОФИЛИ , ПРЕБОЯДИСАНИ КОМУНИСТИ И ОБИКНОВЕННИ НЕГОДНИЦИ--ВЪЗПИТАНИЦИ НА БКП И КПСС!ЦЯЛАТА ТАЗИ ПОЛИТИЧЕСКА ПО МИЯ ---ТРЯБВА РЕШИТЕЛНО ДА СЕ ИЗЧИСТИ ---ИНАЧЕ НЯМА СПАСЕНИЕ ЗА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!!!

24

КЪВ ДЕБАТ У СРО....

преди 1 година

....КОГА КОЛЕНИЧАШЕ И МУ ЦЕЛУВАШЕ ЧЕ ПА НА ГУНДЯЕВ ИМАШЕ ЛИ ДЕБАТ ПО "ПОСРЕЩАНЕТО"... А??!

23

Анонимен

преди 1 година

метаните пред гундяев, които въпросната йотова правеше какво са, плод на съгласувана външна политика?

22

Анонимен

преди 1 година

Каква външно политика могат да имат идни роби??

21

анонимен

преди 1 година

Външна политика и то успешна имаше по време на управлението на ГЕРБ. Да си спомним само посредническата мисия на Борисов - Ердоган -ЕС за спиране на многомилионния емигрантски натиск към Европа. Имаше облекчен режим за издаване на визи за руски туристи. Многобройни срещи с държавни ръководители най вече от нашия регион.

20

Анонимен

преди 1 година

Защо да занимават народа с дреболии.

19

Анонимен

преди 1 година

Външната политика на България се решава от Брюксел и Вашингтон . Тука само се надупват . Преди на изток а сега на запад . На тази порнография и викат - ,, цивилизационен избор ,, и ,,ценности,, . Избор нямахме .Пак някой реши вместо нас а проституцията не е ценност . Не трябваше да затваряме Белене . Сега вече тоталната безнаказаност на властта затрива България . Водят ни към четвърта национална катастрофа и пак с Германия срещу Русия.

18

зер

преди 1 година

тази госпожа в час ли е? Дебат има, и то много остър и показва дълбокото разделение на нацията точно по отношение на външния въпрос. Само празнословия или лъжи излизат от президенството напоследък...

17

Анонимен

преди 1 година

На изборите ще можем да гласуваме за външна политика.

16

Червената Соня

преди 1 година

Заблудена ов-а.Външната ни политика се определя от вън,Сащ и ЕС.И малките деца го знаят.

15

Гундяев

преди 1 година

браво .. молодец си йотона

14

Българин

преди 1 година

До Българин...... Доброволните руски роби не сте българи а само роби! Ненавиждани от българите и презирани от руснаците, защото знаят, че продалият собствената си родина ще продаде и господарят си!

13

Анонимен

преди 1 година

Българаия липсва,тя за липса на външна политика се сетила.

12

Анонимен

преди 1 година

България е никой.

11

Българин

преди 1 година

Аз мисля, че България не трябва да налага визи на гражданите на САЩ, САЩ са демократична свободна страна и наши рилайабъл партньори и американските граждани може да си влизат свободно в България когато си поискат без виза. Това че те са решили да въведат визи за български граждани е техен избор, САЩ са наши рилаябъл партнъри и ние уважаваме техния избор, не се месим във вътрешните работи на нашите партнъри.

10

Анонимен

преди 1 година

България не може да има външана политика, България е васална територия.