24

Анонимен

преди 1 година

Въпросът е, че за едни може, а за други не може. Има наполовина построени сгради изоставени от години на първа линия на гледката. Всеки си прави, каквото си иска в бг за пореден път.

23

Анонимен

преди 1 година

Имотите са само в три защитени територии, Свинеморец ще нарасне само с 50%, за да реализират хората мокрите си сънища като бетонират парк Странджа.

22

Анонимен

преди 1 година

Никой не ги е спрял да си ги ползват, единствено не могат да строят.

21

АНонимен

преди 1 година

Стига се бетонирали, гоните туристите.

20

Анонимен

преди 1 година

Аз съм против застрояването - по добре е да има природата отколкото на едно място вместо 1000 човека да живеят 10 000

19

От СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 1 година

Заради презастрояване (бъдещо) искат да отделят новата община Обзор, но другаря Президент бави окончателното си решение вече година.

18

До 18

преди 1 година

Нормално да те кефи! Всеки търси каквото няма! Ти цял живот на село като си по баира и лозето, бетон те кефи!! Затова сме на този хал!! Всичко в държавата се случва по вкуса на ***!!!

17

Мдаа

преди 1 година

Заливайте всичко от Балчик до Синеморец с бетон и да се свършва!!! Затова е сега в Гърция пълно с българи!!! Щото на Синеморец били останали 100м незстроени....деее мааа ви алчна!!!

16

Анонимен

преди 1 година

Мен пък ме кефи да има хотелчета на 1ва линия

15

българин

преди 1 година

До 14 съвет Не ми бери грижата ти , ами като ходиш в бетоновата джунгла на *** се запасявай с повече антидиарийни препарати , за да не седиш цял ден в *** !

14

ма/м/ка ви

преди 1 година

застроявайте , нито тревичка не трябва да остане !

13

Съвет

преди 1 година

До българин 4 Пази се от ковида.

12

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 10 "И сега, последно, в защитени зони ли са, или не?" Зоните са ЗАЩИТЕНИ за собствениците им, а за комуно-мутрите - както винаги, НЕ! Това е очевидно едва след години, когато собствениците измрат, а комунистите са БЕЗСМЪРТНИ и винаги нахъсени да заграбят къде каквото могат. Справка: МНОГО са, сега се сещам за уж-професора-началник на БАБХ ХРИСТО ДАСКАЛОВ, който изобрети скандала с "Капитан Андреево", който наскоро си купи къща 150 кв. в Първомай за 11 хил. лв.

11

Анонимен

преди 1 година

30 години си мечтаели да реализират своите мечти, но за това им трябвало разрешение да застроят земите на своите "праотци", разбирате ли казуса, молависа. Абсурдни хора, пасмина някаква. На тези трябва да им бъдат отнети земите, не ги заслужават изобщо и могат само да ги о*ерат.

10

Анонимен

преди 1 година

С пари от НАШИ хора ПеПе-руденият зам-министеринТома Белев и "активистката" Ска Келер СПРЯХА изграждането на втория лифта на Банско, а "програмката" Натура 2000 забрани да разполагаме с имотите си в подножието на Пирин и Рила. Доган и прочие бансалийски комуно-мутри си построиха огромни туристически комплекси, а ние не можем да отсечем дори едно дърво от собствените си имоти. Комуно-мутрите обезобразиха цялото Черноморие, докато тома-белчовците си кротуваха на гърба на националните интереси.

9

Гьц

преди 1 година

Ми да си сложат бунгала.

8

Анонимен

преди 1 година

И сега, последно, в защитени зони ли са, или не? Щото ако да - всичко е ясно и няма нужда да ни занимавате.

7

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

Да строят, още и още и още....все ми е едно.В Гърция още е топло и сълнчево, утре отивам пак, и пак и пак ще ходя.

6

Анонимен

преди 1 година

Синеморец не е и никога няма да бъде Слънчев бряг.

5

Костов

преди 1 година

Решението е лесно. Нарича се баланс.