132

Анонимен

преди 2 години

Телеграма е най - свободното място за тролене , хич не му вярвай на Телеграма а на резултата.

131

до 165

преди 2 години

стига си копирал едно и също под всяка статия за Русия тая сутрин. Смешен ставаш. Да не стане хитрата сврака с двата крака, , Украина за загуби излаз на Черно море докато гони Перемогата около Харкiв

130

Анонимен

преди 2 години

Няма никакво отстъпление! Има погром и разгром на руската армия.Все още никой не може да каже колко и какви са загубите на руснаците,знае се че са огромни.Например от днес в редовете на Руската армия вече не съществува 237ми Червенознаменен Десантен Полк.Целият е унищожен край Изюм. Това е руски елитен полк,цветът на руското войнство,гордостта на Путин и от него не остана нищо!Всички са убити,ранени,пленени.Днес е зачеркнат от списъците на Руската Въоръжени Сили.

129

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 78: Говориш глупости :)) И то тотални. Ако беше така , то нямаше в заграбените градове да си слагат руското знаме , нали :) Хихихи тези ги разправяй на баба си ! Аз ще ти кажа има ли фашаги има и партизани. Хайде ти се опитай да откриеш кои са фашагите и кои са партизаните :)

128

Анонимен

преди 2 години

До Зелен чорап - "Руснаците бягат,както бягаха от Добруджа подгонени от ген.Колев през 1915г." - Напълно си прав ! За жалост цели 13 човека са ти дали минус. Дори не знаят кой е този български генерал ! Не знаят ,че русия ни напада ПСВ и нашите войски я БИЯТ здраво. Не знаят ,че русия също е правила бомбардировка в БЪЛГАРИЯ без да сме във война - Варна, Добрич, Русе, Горна Оряховица.... България не е само София :)

127

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен: "Телевизионният канал France 2 пусна репортаж за големите загуби на въоръжените сили на Украйна по време на контранастъплението" - няма такъв репортаж освен в главите на ТАСС :) Ххахахахахах

126

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 106 - "Ние кога ще напуснем ЕС и НАТО, за да станем независими и да можем да пуснем Кадиров в БГ?" - Когато първо изчегъркаме руските бандюги от нашата енергетика и бизнес. Когато това се случи, ще можем сами да си копаме газ / петрол , сами да разполагаме с нашите енергийни богатства и едва тогава ще опредлим нашия път :) Докато настъпи този момент сме руски роби. Ето министъра отива на разговор с Лукойл , а митрафонова преди това се среща с тях за насоки :)

125

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 137: Крим до почти 1945-та година е изяло населен над 90% с кримски татари. Много се бъркаш :) Сталин ги разселва ... а 70 години преди това е бил османски няколко столетия. Руски е бил от 1945-та до 1991-ва :) Знаем историята ... не би бъркай с чорапа :) Хиихихихихи

124

FREEDOM

преди 2 години

До Китаец: Включени са :) Много добре виждаме как един на име *** който слуша Вагнер е много подобен на един друг на име Хитлер на който също любим е Вагнер :) Освен това има ли фашаги ? Има и партизани :) Хайде размърдай си ти мозъка или си отвори третото ОКО ако не е напръскано от самолетите и кажи кои според теб са партизаните и кои са фашистите :)

123

Обикновен трол

преди 2 години

си, който цапа българското дигитално пространство.

122

еЛи_Савета дарогоя

преди 2 години

в китаец ли се прераждаш монголоидна моя?

121

Анонимен

преди 2 години

Той и наш Пульо в мача с Джошуа на няколко пъти се прегрупира ... Последният особено успешно

120

Петела

преди 2 години

Пилетата се броят наесен, както и труповете на убитите. Нека свърши всичко и ще се разбере резултата. Междинната информация е 100 % пропаганда.

119

Да бе да

преди 2 години

Това е доста стара информация. По обективни преценки са отвоювани над 3000 кв. км. Кадиров каза че щял лично да ходи да се разправя в Москва защо властите си траят и не взимат мерки.

118

Анонимен

преди 2 години

До Китаец 142 Министерството на отбраната на Русия през месец твърди, че "са унищожени военновъздушните сили на Украйна изцяло". Как унищожаваш нещо напълно всеки месец? През това време всеки ден украинчетата си пускат видеа и снимки от самолетите, летищата и т.н. Или руснаците сами се бомбардират и снимат видеа или Украйна още има авиация и то функционална. Не знам, кой луд слуша държавните руски медии и институции още. Единствената адекватна руска информация е от блогъри на фронта.

117

Анонимен

преди 2 години

До Аз есмь царь 129 От кога го показват това? Че вече станаха 7 месеца от както "войната свършва до няколко дни".

116

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 137 Уникална простотия. Защо ще ми казват "БЕСАРАБСКИ БЪЛГАРИ", като не живеят на територията на Бесарабия, тоест Одеса? В Твер живеели... направо във Владивосток. Ти Тюмен знаеш ли къде е въобще?

115

Анонимен

преди 2 години

До *** Да, наистина до вчера бяха 1000 кв.км, а днес са над 2000 кв.км защото руската армия напуска всичката територия, която беше окупирала в Харковска област по собствено желание. Това включва територии по границата до Белгород и всичко около Изюм.

114

Анонимен

преди 2 години

До Китаец Вярваш ли на руските мошеници? Аз не им вярвам на нито една дума. Ето сега в момента руснаците са нассрани и продължават да лъжат че нанасяли високоточни удари. И с какво ги нанасят тия високоточни удари с пикливите си РСЗО с точнос 300 метра отклонение?

113

Анонимен

преди 2 години

Украинската армия си върна Изюм още вчера сутринта след като руснаците избягаха от източната страна на река Оскол, за да не се превърне голямата беля в катастрофа. Те нашите путинофили филмирани всеки ден ще си измислят нови оправдания и ще играят шаха по на путин четириизмерната дъска, където всичко е предварително планирано и решено. Тоя път беше прегрупиране, миналия път беше жест на добра воля и т.н. А Европа още миналата година щеше да умира от студ заради цената на газта.