13

Предатели

преди 1 година

Харвардските специалисти са учили в Америка и са се продали.....следват чужди цели и интереси....не ги интересува народа, интересува ги как да угодят на съроветеВсяка дума им е ...ще спрем корупцията, защото знаят, че народа най-много на това се дразни, а те също създават корупция (Лена Бориславова получавала 13 690 лв. на месец от ББР ...!!?!?!!!!???)....Смешно е......уговориха цели два танкера

12

Анонимен

преди 1 година

"Според него мерките на ЕС са "добре опаковани обещания за средства, които едва ли ще могат да решат това, което все още се случва в резултат на политиката на Европа". Сега ли го разбра този Продажник!?

11

Анонимен

преди 1 година

Докато не свикнем да протестираме, няма да сме добре. Докато не изберем политици, които искат да направят страната съвременна, изчистена от корупция и руска намеса в икономиката и вътрешната политика, няма да живеем добре с европейски доходи. Но хората трябва да го проумеят и да спрат да избират мутри и комунисти в управлението

10

ПроСоТо

преди 1 година

аз не знам някой да се заиграва със страховете на хората,освен противниците на Служебния кабинет,като особено,почетно място заемат СВИРЕПИТЕЗАКАНИ и таласъмски плашения,които полуеднокнижника от Банкя си позволява..."България пръска кръв"..!!!!!За тези негови думи ТРЯБВА да увисне,ама кой да му тури "вратовръзката"?!

9

Сашко Николов:

преди 1 година

" 1+1 щеше да даде 2!" Даже го сметна без калкулатор,гениален е! :)Всеки ден се убеждавам все повече,че политик е най-мръсната дума!

8

Психолог

преди 1 година

НАЙ- КАЧЕСТВЕНИЯТ ЧОВЕК В СЕГАШНОТО СЛЕЖЕБНО Е НИКОЛА СТОЯНОВ! ЛИДЕР И НОРМАЛЕН ЧОВЕК! ИНВЕСТИРАЙТЕ В НЕГО! ОТЛИЧЕН УПРАВЛЕНЕЦ! НЕ Е ИМАЛО ТАКЪВ В БГ ДОСЕГА!

7

Цъ

преди 1 година

Бг няма да остане на студено и тъмно благодарение на Служебния кабинет!!! Сегашния е далеееееч по- добър от предния! Никола Стоянов - е Човекът !

6

НАРОДЪТ

преди 1 година

БЛАГОДАРЕТЕ НА СЛУЖЕБНИЯ МИНИСТЪР НА ИКОНОМИКАТА НИКОЛА СТОЯНОВ - ПРОФЕСИОНАЛИСТЪТ! БРАВО НА НЕГО!

5

Анонимен

преди 1 година

Да не е куче това "кабинетът" да се заиграе

4

Анонимен

преди 1 година

Миризливият чорап, който имаме за президент, ще се постарае и да е тъмно, и да е студено, и всичко, което успее още.

3

пришълеца

преди 1 година

Мрак и студ:)))

2

Сатир

преди 1 година

Отворко, защо пропускаш да кажеш 2 танкера на каква цена колко пуснаха за България. Аман от евтини тарикати.

1

Майора

преди 1 година

Пълни оправдания за управленската ви немощ Николе както на теб , така и на просто Киро и Кокорчо! Лесно е да кажеш ние подготвихме , а защо не го свършихте? Явно нямаше време да си получите комисионните затова че продавахте същия руски газ чрез посредници и той се оказа най скъп на Балканите , а комисионните отиваха в ошфорките на Василев! Така че освен тройното увеличение на газта и цените на всичко останало и заемите , друго не направихте!