41

Star

преди 1 година

Нинова,твоят подпис стои зад много оръжейни сделки хъни.С това под което си се подписала,са убивани и деца,не само техните майики и бащи.И деца са убивани.Нищо,важното заблуденият пост-комунистически електорат пак да продължи да гласува за онази химера,така добре подметната от К.Маркс,и завършена от другаря Улянов.За пари и родината си ще продадете,стига децата ви да са евакуирани преждевременно в САЩ.

40

Augusto Pinochet

преди 1 година

ПРИОРИТЕТ НА КАУНКА СА И ЗАДНИТЕ ЧАСТИ - НЕНАСИТНО ЛАКОМИ И АЛЧНИ !!!!! НИКАКЪВ КОМУНИЗЪМ !!!!!

39

Анонимен

преди 1 година

Нинова, не си ли правиш сметката, че вече си станала излишна и колкото и да се предлагаш с вече оредялата си партия,никой не те иска. Боце си има минимум 4 партии за управление и не му трябваш. ПП няма никакви шансове да се добере до власт, и за опозиция вече не става, така че няма нужда от съюзници. Имаше навремето един шведски филм: Тя танцува само едно лято.Припомни си го

38

Анонимен

преди 1 година

В 7 народни събрания и в 2 правителства нищо не направи за народа а само захлеби повече пак обещава мед и масло.. Колко трябва да си глупав за да гласуваш пак за нея?Все едно да настъпваш мотиката много пъти. Ами на гласуващите честито ъгейн и опять мотика.

37

Явор Иванов

преди 1 година

*** на кой ги говори тези врели некипели? Крадлива, лъжлива и долна комунистическа гнида! С Гуцанов ли ще правите промяна и ще сваляте магията? Ами нали вие сте магията!

36

Анонимен

преди 1 година

Г-жо Нинова, каквото и да говорите,както и да се слагате, тепърва БСП в кабинет няма да участва. Сбъркахте,че се предлагате публично с партията си за участие. Никой не ви иска. ГЕРБ има цели 3 партии за подкрепа на кабинета си. Вие с ДБ и ИТН на никого не сте необходими.

35

Анонимен

преди 1 година

Всички корнелии, рубладжии, яневци, крадевци и копейкаджии ще им падне драстично цената до изборите..

34

Корни :

преди 1 година

Приоритетите са ни стабиУно крадене от наивния електорат!

33

Анонимен

преди 1 година

ТАЯ ТЕТКА ДА ХОДИ ДА ОХРАНЯВА ПАМЕТНИКА НА СЪВЕТСКАТА АРМИЯ

32

ПП ВЪРНА КОМУНИЗМА..

преди 1 година

БАЙДЪН ГИ ХВАНА И УВОЛНИ КИРО И АСЕН... УКРАЙНА МИНА В КОНТРАНАСТЪПЛЕНИЕ

31

КИРО и АСЕН....

преди 1 година

САМО НИНОВА СЛУШАТ...... ЗАЕДНО.. ЗАЕДНО.. ЗАЕДНО......

30

ПП =БСП =ДБ =МАФИЯТА

преди 1 година

ЗАЕДНО.. ЗАЕДНО.. ЗАЕДНО............. ДОКАЗАНИ ПРЕДАТЕЛИ...МОШЕННИЦИ....

29

северозапад

преди 1 година

Тази постоянно говори за социална политика ,от работещите и нейната политика отгледахме по едно прасило соц.слаби .От къде пари ще вземе тази лъжла като работещите вземат по малко от вечно неработешите .Наближават местни избори да върви да се кандидатира за кмет на село ,но и там не я искат.

28

Червена гугутка

преди 1 година

Какво ще кажеш за приоритет "русофилите ВЪН" или "БZП на власт - само насън" ? "Сега всеки ден, всеки час навсякъде има материал" ца слогани, както казваше вашият учител Тодор Живков!

27

Анонимен

преди 1 година

Тая кифла да заминава за мАсква и да не ми се мярка пред очите. Като искат мАсква да отиват там да работят и да получават рубли за заплата а не да ми ядеш на европейската софра и да крещиш вива Раша!!!

26

арсеналец

преди 1 година

Къде са евтините дърва за отопление? Или и тях продаде, а парите изпрати в Дубай

25

Анонимен

преди 1 година

Тази Корнеплодна дама докога ще ни държи всички нас за ****оти? Когато и да са управлявали комунистите, все е било зле. Така че трябва да се държат колкото може по-далече от властта.

24

сминдух енд чесън

преди 1 година

Бих се радвал ако не се стига до услугите на БСП и Нинова

23

Алекс

преди 1 година

Във всички социални държави по света данъците са високи.Др.Нинова предлага богата социална програма без да каже как ще се финнсира.По същество слушаме празни приказки.

22

Кулев

преди 1 година

Стига си ни баламосвала! Има ли още кой да й вярва на Нинова ,можем и без теб ,и без твоята партийка ,и без Русия -анадъмо ?! Не искаме за приятели съвременни фашисти, агресори, узурпатори ,.убийци ! Като толкова много ти харесват заведи си ги у дома !!!