8

Българин

преди 1 година

С Българските пенсии Не става !!!

7

Анонимен

преди 1 година

Трябва да сме благодарни до сетния си час на младите надежди, че увеличението на пенсията ще ни стигне за 2-3 дни в Турция. Ние понеже сме родолюбци предпочитаме да си мръзнем на студено през зимата и така да прецакаме гърците и египтяните и знаете кой още. Хич не завиждайте на немските пенсионери дето ще карат 21 дни на хотел по Егейско море, щото те горките така вредят на родната си икономика и харчат парите си в чужбина.

6

Анонимен

преди 1 година

Ами да чакат. Само, че, дали знаят, че и пенсионерите чакат нещо в отплата? Примерно сервис? Ако е платил за 2 бири чака 3.. отделное са доста претенциозни.., мрънкащи и не обичат много да харчат, не оставят бакшиш..

5

от село

преди 1 година

След 4 г. и 7 месеца ще бъда пенсионер, може би с пенсийка от 600 лв., питам се дали мога да изкарам своите старини на някои гръцки остров? Имам претенции - да има църква, богослужение, поне два пъти в годината да отскачам до манастирите на Атон, през зимата да ми бъде топличко, но през лятото да се плацикам в топлите морски води, да пия хубаво сухо червено вино, да чета автори на старогръцки и латински език, да танцувам, да бъда медицинско обслужвам и да се наслаждавам на пенсионерския живот ..

4

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 1 година

Хубаво е в Анталия ( Древна Ликия), Топличко , Приятно , Грижат се за Теб, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

3

от района на Дунава

преди 1 година

Моят 1ви братовчед който е с пенсия от 1282 лева, но нищо няма, поради факта, че е станал гарант на различни какички, продал е всичките си земи, в това число и къщата. Сега живее в някакъв обор, но там е студ през зимата. Гол и бос, но устата не мога да му ги затворя. Сега той настоява да дойде и да живее в къщи в кухнята (не е глупав, нали) или пък да иде на моят пчелин който е 485 пчелни семейства и там да дочака своите последни земни дни. Няма багаж, няма дрехи, няма нищо, но има дългове към

2

El

преди 1 година

Браво,това е добър вариант за много европейци. Стига да подсигурят чартъри и да няма нови ковид мерки и ограничения за пътуване. И аз бих се възползвала,но тук няма да рекламират на такива цени.

1

Анонимен

преди 1 година

Ще има да чакат тия съдрани страни.. това са курорти за абсолютни пропадналяци. Даже Слънчев бряг е по-добре.