62

Анонимен

преди 1 година

Далаверка

61

ББ

преди 1 година

ама чекаЙ,нали ни лъжете с реЗиденто,че преговаряте с газпром...то и необразованите знаят,че няма газпром,а е част от Военното министерство на РФ,децата ви "доброволци" в армията на путин ли ще пращате,да убиват жени и деца в Украйна?както правите с Народа на България...играта е на финала...и Народите винаги печелят...национални предатели сте...за рубли...неплатежно...за мъниста продавате България!Оставка и Съд...или ще ви го въздадем на улицата!!!

60

Анонимен

преди 1 година

Тока с кораби или със самолети ще им го закараме ?

59

ДжоБаеца

преди 1 година

По газовата тръба ли ще им пратим тока :) Тоя министър е много зле горкия от къде го изкопа фaтмакa?

58

Мечтите на СДС

преди 1 година

СДС, 1989 година: На нас ток и газ не трябват. Индустрията да се закрие, ще имаме само селско стопанство и туризъм. Затваряме промишлените предприятия. АЕЦ Козлодуй да се затвори, защото е руска и опасна.

57

Анонимен

преди 1 година

Всички десни левачета като Мартинчо, Капон, Командира да се поклонят доземи на социализма и и градените 6 ядрени блока и строящите се до 1989 година два блока в Белене.

56

Анонимен

преди 1 година

Стига глупости!!! Къв ток къв гЪс

55

Анонимен

преди 1 година

Хахаха, ще изнасяме ток - малкото последни неща останали от Бай Тошо ще спасяват икономиката. Бог да пази България от собственото и население.

54

Анонимен

преди 1 година

Трябваше да правите изборите !!! Ток ше ми дава , да не е твой *** . Дега вече ше увиснете якоооооооо

53

Гаргамел

преди 1 година

Е сега вече нито ток нито газ ще имаме!

52

Изгнаници клети,...

преди 1 година

Преди по-малко от година, Азербайджан проведе специална военна операция срещу Армения и арменците в Нагорни Карабах. Не се чува нищо за санкции срещу Азербайджан, нито се свеним да купуваме природен от тази страна. Всъщност, за срам сега не може да става и дума, след като през 1915 г. България влиза в Първата световна война като съюзничка на Османската империя. По време, когато геноцидът на арменците е вървял с пълна пара, и по малко от две години след обезбългаряването на Източна Тракия.

51

Анонимен

преди 1 година

Смешници. българите ще ги дерат за ток, за да има газ, която се използва, предимно за промишлени нужди. Това е през куп за грош..

50

Реалист

преди 1 година

В същото време българските залежи на газ в Черно море си стоят и чакат някой да направи сондажи. Тема табу за "българските" корумпирани марионетки, наречени още политици.

49

Анонимен

преди 1 година

Петя Славова, Анисия Иванова! - покрихте ли нормативна за писане на уж коментари.

48

Анонимен

преди 1 година

Тук гъмжи от уж коментари ама СА написани от дежурните във сайта ДНЕС БГ.

47

ганю

преди 1 година

Пак далавери

46

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Защото четох, че ТЕЦовете са ги взели американците, дали е вярно, не знам ,мисля, че на Прокоп. хората, но трябва да се провери. Останахме без държава и енергетика, използват конфликта в Украйна, за да рекетират, натискат и изнудват европейските държави да си спират търговията с Русия и газта, което ни нанася оромни щети.

45

ЕЛИ

преди 1 година

ТОТАЛНА ПРОСТОТИЯ,ДА ПРОДАВАШ ТОК ОТ ЕКОЛОГИЧНА АТОМНА ЦЕТРАЛА,КОЯТО ИМА НУЛА ЗАМЪРСЯВАНЕ И ДА ПОЛУЧИШ ГАЗ ЗА ТЕЦОВЕТЕ ,ТЕЦОВЕТЕ БЪЛВАТ ОТРОВИ И ДВУОКИС ----ЕГАТИ УМНИЦИТЕ

44

Българин

преди 1 година

Сега ако имахме АЕЦ Белене или още блокове в Козлодуй. Ама нали шепа платени национални предатели казваха как няма да е изгодно. Без нов народен съд няма да просъществуваме. Всички грантаджии, които са поставяли американския интерес пред българския трябва да виснат.

43

Анонимен

преди 1 година

Ще изнасяме ток от АЕЦ срещу газ, с който ще работят ТЕЦ, които ще произеждат по-евтин ток за Българския народ. Уникален бизнес нюх.