107

Анонимен

преди 1 година

Ще си купим газ от Газпром, ама друг път!

106

Случаен минувач

преди 1 година

И какво излиза сега, Газпром не иска да разговаря с нас. Ние искаме, обаче те - не. Не желаят.

105

шопендар

преди 1 година

ха сега де,кой преговаря с газпром.мили родни политици,НА РАДЕФ ПИОНКИТЕ,НО УСПЯХА НА ПЪРВА СБИРКА ДА СИ ВДИГНАТ ЗАПЛАТИТЕ,И МАЙ ТОВА Е ВСИЧКО КОЕТО СА СВЪРШИЛИ ДОСЕГА.ЩЕ СЕ МРЪЗНЕ ТАЗИ ЗИМА,РАДЕВАТА ЩЕ ПО ЛОША ОТ ВИДЕНОВАТА

104

до 138 Някой

преди 1 година

Аз първо защитавам семейството си, не искам малките ми деца да зъзнат от студ , роднините си и съседите, комшиите и такива, като тебе умници и чак след това държавата си.

103

Някой

преди 1 година

Руските хлеб'арки из форума се разпознават лесно! Напиши , че трябва да се защитава българския интерес и трябва да сме независима държава, и ще бъдеш оплют! Жалка работа! Ще защитават Газпром, ще защитават Русия, Путин, и даже ще ни го пробутват това за ..."национален" интерес! Интересно, дали им се плаща да са продажници, или са атрофирали в мозъка? Май и двете!

102

Анонимен

преди 1 година

А защо ни спряха газа дебело главо, защото не плащаме в рубли, толкова нямаме левове да си купим рубли, ама не ще се правим на високомерни, коя е тя Русия...

101

Анонимен

преди 1 година

Хах, Газпром едностранно ни спря договора, въпреки че си бяхме платили газта. Факт, който радевите продажници отчаяно опитват да прикрият, като зорлем изкарват България виновна. Тези са за съд. Не знам с какви компромати ги държи Митрофанова, но това тяхното е дебелоочие на квадрат.

100

Хах

преди 1 година

Изпуснаха момента. От април до сега не трябваше да се правят на много големи нашите, а да си взимат газта, докато я дават, ако ще и в африкански донги да плащаме. Да си пълниш хранилището поне. Сега вече и да искаш да плащаш, не е сигурно, че ще тия дадат. Моментът и играта за Русия вече е друга.

99

Анонимен

преди 1 година

В английски вестник имаше статия че българите сме предатели и загърбваме европейските интереси заради собствените си битови.

98

Забележка

преди 1 година

Стига хленч! Правителството на про100 Киро и Асен заявиха, че няма да водят преговори с "Газпром" за сключване на нов договор след края на тази година. Изглежда, че "Газпром" просто помага за предсрочното изпълнение на плана на българското правителство. България получава предсрочно това, което българското правителство поиска преди няколко месеца.

97

Анонимен

преди 1 година

Умирай колкото си искаш, мен ми се живее и то на топло!

96

Анонимен

преди 1 година

Много ми се иска руско газче, да се стопля през зимата , не ми се смейте - човешко е. Ване от Панчарево

95

сминдух енд чесън

преди 1 година

Нищо неочаквано от червения говорител Кутев ,хвърли няколко камъка в градината на ПП и ЕС,за пореден път декларира вярност към Путин,живота продължава

94

Българин

преди 1 година

Не си говорим, но ще се разберем. Всъщност сега лятото е още топло и на тези неща гледаме с доза насмешка. Но като пусна газта зимата и няма топло, едва ли ще ни е смешно.

93

1

преди 1 година

До Анонимен 117 "Ако изобщо има, тогава ще бъде истинска битка за газ, никой няма да се занимава с дребосък като България." Русоробите удобно винаги "забравят", е България няма да преговаря сама за Азерски газ а в рамктие на общоевропейско решение, но те така удобно "забравяха" и че сме в НАТО и ревяха как няма кой да пази въздушното ни пространство, докато същевременно ... небето ни се пазеше от Ф-35 и Юрофайтъри. Колко е тежко да живееш кат роб на фашистката диктатура в Кремъл!

92

1

преди 1 година

Радев, как кой? Въпреки, че това не са "преговори", а руските компании споносрират дестабилизирането на страната и парламентарната република. Руския слуга Радев си позволи открито да каже, че ценните ще са ниски, докато има служебно правителство, което е скрита заплаха към страната, че ако не е той на власт руския саботаж ще се засилва.

91

Ок, блатник

преди 1 година

До Шамара е мощен /// 1. Имаме ток бол 2. 0,6% от домакинствата са на газ в България и тая цифра трябва да е намаляла още вече. 3. Русоробче ли си или да?

90

Българин

преди 1 година

Газ няма да има.

89

Стела

преди 1 година

Троляци на ,,промяната"опитното поле България за променкаджиите свърши Реколтата ви е ужасяваща, не се опитвайте с лъжите си да ни правите на Мало умни.Пълна победа на ГЕРБ-СДС .Всичко останало е шненти-капели

88

Бегай

преди 1 година

Тия гълъби са за разстрел. Оня чака отговор до края на деня (все още), другия вика, че "трябвало" уж да се преговаря в момента, ама преговаря ли се не знае, ама най-вероятно се преговаряло и най-веротяно от Булгаргаз, ама не се знае. АХАХАХАХА Кви са тия бе?! Вие е000ете ли се?!