24

ВЪПРОС

преди 1 година

Трябва да се мисли трезво - Как ще гръмне спряна АЕЦ ?В този ред на мисли - спрените блокове на АЕЦ Козлодуй може да гръмнат ?

23

Анонимен

преди 1 година

До ИББК Не съм този, за когото пишеш, че е ***! Но когато хуморът предизвиква болка у някого, това говори за липса на интелект. Затова не се въздържах да ти отговоря вместо потърпевшия от обидите ти!

22

Анонимен

преди 1 година

Русия може много лесно да спре тока но това ще стане изключително опасно за населението. Просто руснаците са принудени да го направят без да искат. Не е тактически ход.

21

ИББК

преди 1 година

амунилен, чадо неземно, прав ток няма. Има постоянен и променлив. Това, че илитерати, като теб го наричат така вече е проблем на образованието. Има един творец Kамен Донев. Той много ясно описва как да не ни личи, когато сме ***. Изцяло е насочено към такива, като теб.

20

SS

преди 1 година

До 20 ! И да гръмне гордостта на европейската наука няма да е по различно от Чернобил Радиоактивно заразяване и масови евакуации или бягство на населението !

19

Анонимен

преди 1 година

Tова може би е най-хитрия ход на Путин! Борбата се води на всички фронтове - това е електрическия! Нека видим нагледно какво ни очаква като изключат тока, това ни очаква не далече тази зима ще е! Ще е доста мотивиращо!

18

Анонимен

преди 1 година

До SS Славчо, ти ли си? Защото Славчо си поигра на фалшива тревога, спомняш ли си? В помощ на разни енергийни лобита в Брюксел, и така си затворихме половината АЕЦ. А гордостта на Европейската наука - ЦЕРН ако гръмне, какво може да стане? Уведомен ли си?

17

НЯКОЙ

преди 1 година

Да видим сега украинците ще продължават ли да стрелят по централата.

16

Бай Илийчо

преди 1 година

А дано гръмне да такоа мамата на изфратения ЕС !

15

Анонимен

преди 1 година

Мисля,че няма да гръмне.Опасно беше до 1-ви.Господ да ни пази.

14

SS

преди 1 година

Знаете ли какво ще стане ,ако( не дай боже) гръмне Запорожие ? Ще се повтори същия сценарий като при комунизма когато гръмна Чернобил ! Власт имащите ще ядът специална храна,ще емигрират или ще се изпокрият по бункери а НАРОДА ? НАРОДА КУЧЕТА ГО ЯЛИ ! ТО ТОВА НАРОД ЛИ Е ? М.Ъ.Р.Ш.А !

13

Анонимен

преди 1 година

всички видяхме откъде премина радиоактивния облак от чернобил! ако Русия използва ядрена бомба в покрайна, пътя на облака ще е същия..

12

Анонимен

преди 1 година

Ако не ме лъже паметта, там отидоха експерти, за да разберат на място кой обстрелва централата. И....замълчаха. Сега се говори безадресно-не спират обстрелите на АЕЦ-а, спря да работи.... Но все пак спряха да винят руснаците, което е някакъв напредък. Просто някакви неизвестни обстрелват централата, а тя спряла да работи така от самосебе си по лична прищявка. Западното лицемерие в пълния му блясък и красота.

11

ВГЗ

преди 1 година

До Анонимен - Ще изпържат Зеления. Зимата наближава, самите украинци ще го оBeсят!

10

Анонимен

преди 1 година

От писмото на московския градски съвет до Путин "Призоваваме ви да освободите вашия пост заради факта че вашите виждания и модел на управление са безнадеждно остарели и пречат на развитието на Русия и нейния човешки потенциал."

9

Анонимен

преди 1 година

На малкия кремълски комплексар не му остават много възможности и нищо чудно да направи някоя гадост. Те са така злобните комунисти, могат само да рушат.

8

Анонимен

преди 1 година

Айде по скоро дя изпържат Путин че да се приключва с тая отврат

7

SS

преди 1 година

Ако АЕЦ ЗАПОРОЖИЕ ГРЪМНЕ,МИСЛЕТЕ ОЩЕ ОТ СЕГА НАКЪДЕ ЩЕ БЯГАТЕ !

6

Анонимен

преди 1 година

Спрян е за да може Путин да предаде урана на Байдън. Те са първи приятели, а източното крайбрежие е зависимо от урана от Русия. Ако го няма, няма ток и на Байдън ще му е некомфортно.

5

амунилен

преди 1 година

Единствената в света АЕЦ която произвежда три вида електрически ток:-прав ток-променлив ток -тик ток