29

До 30

преди 1 година

Изчезвай и не се връщай, България няма нужда от такива като теб.

28

Бахура

преди 1 година

Хубав ден беше. Помня го ясно

27

Анонимен

преди 1 година

Американските ПВО са получили заповед да не свалят пътническите самолети... Да не мислите, че случайно са ги оставили да стигнат центъра на Ню Йорк.

26

Анонимен

преди 1 година

Афганистанците им сипаха да ядат ,при тях с подкупи и лицемерие не стана да завладят народа ,както например в България си сложиха марионетни политици ,който се надпреварват да пазаруват самолети на чертеж :) .От всички марионетни режими в Европа ,Българияте сме най смешни ,само си спряхме всички енергиини проекти по заповед от Америка ,АЕЦ Белене ,Южен Поток и още много ,сега търсите ток и газ ,ще го духате аз вече хванах терминал 2 ,марионетки не искам да чувам за тази продажна България

25

Анонимен

преди 1 година

Вече и малките деца знаят, че сами си го направиха американците. Взривиха си кулите и уж самолетите били.

24

Американец

преди 1 година

Аз не вярвам обикновенните американци да знаят за зверствата ,който шепа хора разпореждат срещу целия свят ,грабят ,убват ,крадат.Властват посредством посолствата си из целия свят ,за никой не е тайна ,че и България ,както и цяла Европа ,Украйна и бог знае още колко народи "демократично" се управляват/уграбват от американското посолство.Като убиваш и грабиш ,какво може да очакваш да те посрещнат с хляб и сол ли ???

23

Анонимен

преди 1 година

МАЛКО ИМ БЕШЕ НА САТАНИСТИТЕ.

22

Фин

преди 1 година

До Анонимен 21 ...да, добър въпрос! Има много видео матетиали по този въпрос и дори пожарникарите са чули контролирания взрив. Двете кули също са срутили, но не и от пожара. Доказано е, че пожар не може да срути такава сграда.

21

очевидно

преди 1 година

Планетата е примитивна и *** и това е обичайното обяснение на проблемите, крайните варианти на конспиративните теории като тази не са верни, много умерени са верни.

20

Иессс

преди 1 година

Кравари или сбирщина от убийци и крадци и робовладелци

19

Анонимен

преди 1 година

Терористите от ФАЩ сами се гръмнаха много интересно кой събори третата сграда на две преки от първите две пак ли някой самолет???

18

кръгче

преди 1 година

Буш за мен е искрен наивник.

17

Анонимен

преди 1 година

Какъв болен американски мозък е решил да избие хиляди невинни хора, работещи, със семейства, с деца... за да има повод после да обяви война на Афганистан ? Е получиха си го - подвиха си опашките и си тръгнаха унизени 20 години по-късно. Джордж Буш е чудовище, заслужава да гори в ада за тоя сценарий, който разигра на 11 Септември.

16

каде си брат

преди 1 година

търсят те из целия град

15

Bili

преди 1 година

освен кулите близнаци и сграда 7 се срути върху основата си без да е ударена от самолет...срина се от горяща хартия...пишете за нея..

14

Дори феновете

преди 1 година

на Марвел не вярват на фантастичните истории на пентагонЯ! Прочетете малко за войните в Близкия изток и защо краварите усърдно се тикат там, където никой не ги иска. Дали не ставаше дума за един петрол на "политически удобни цени" за да могат краварчетата да тровят въздуха с кадилаци и понтияци и да изживяват "хамериканската мечта"?!? Дали не ставаше дума за инсталиране на проамерикански марионетки в богатите на петрол държави,за 'демократично" източване на ресурсите им... Риторичен въпрос, сър!

13

ky

преди 1 година

че те американците сами се бомбардираха, не бяха терористи. беше правителството

12

Анонимен

преди 1 година

Вече и американци не останаха да вярват, че някакъв виртуален Осама е организирал тези атаки.

11

Анонимен

преди 1 година

Взрива на Босненския маратон също се оказа кино продукция, даже са ползвали актриса която се представя за доктор и дава интервюта за КНН.

10

Анонимен

преди 1 година

Май някои позабравиха за общея бизнес на сем. Буш с Осама и как втория го набедиха, та краварите да заграбят имането. Удобно! Важна брънка в историята