24

Анонимен

преди 1 година

В момента в гоцеделчевския раюн боровите дърва са 130 лв за кобик а за бук или дъп 150лв за кубик това е как да го наречем спекула или фирмите си правят каквото си искат и никоя институция не си мърда пръста както винаги да се намешат и да ришат проблема

23

ПП =БСП =ДБ =МАФИЯТА

преди 1 година

СХЕМАТА С ДЪРВАТА Е САМО ЕДНО ОТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА МАФИЯТА........ НИКОГА ПОВЕЧЕ.... ПП=БСП =ДБ.... НА ВЛАСТ.....

22

Митьо

преди 1 година

40 лв. се плаща на секача. От там натакъв се плаща на горското, дървесината и после превоз и най-накрая надценка. Естествено, че спекулират фирмите. И не, от 48 лв. кубик в горското, сега е 72 лв. Вдигнала се е цената, не както пишат тук.

21

Там горе във дебрите

преди 1 година

Се изградиха цели палаткови лагери със знамена на които са извезани професионални резачки !!!Глада убива атома ! Не случайно всички тартори на подобни на банди движат със най модерни джипове из каманяците едно че имат по 5джипа едно че имат по 5млн чиста печалба на няколко месеца !!

20

Състезателно начало

преди 1 година

Състезателен търг Във Бг. е да бутнеш правилната сума на правилния човек !!! Представете си каква е сумата че от 40 лв. производствена цена ги продават. по над 200лв за. по малко от кубик !

19

Анонимен

преди 1 година

До 18 така требе Требе протести а не простотии и ракийка.Само от това ги е страх.По умните и смели народи отдавна си оправиха държавите.

18

Българин

преди 1 година

Аз затова се изнесох в Неофит Рилски до най-големия Исторически парк в света до Варна. Тука почти не плащаме ток - има 5 мегавата фотоволтаици при консумация 1.5, тоест и зимата произвеждат достатъчно ток. Топлото е евтино, понеже къщите са с термопомпи. Пия вода от чешмата,защото под селото има минерален извор. Не ходя на отровни супермаркети, защото има био оранжерии и био магазини и мед.център с кадърни лекари. Сега построиха и 4Д кино, ресторанти, конна база, барове, стрелбище и римски спа център с римска минерална баня. Пълно е с млади хора.

17

Анонимен

преди 1 година

Горите са държавни господа все още. Защо държавните лесничейство не добиват дърва? и дори те да изнасят ? Частника можел да добива и да изнася , държавното горпско не можело или не искало? Щом чостника печели, защо да не печелят и лесничействата или не искат.Ако все още има държава да си влезе в ролята.

16

Анонимен

преди 1 година

България произвежда най-евтината електроенергия и изнася.Има дървен материал в изобилие.Жито произвежда 5 пъти над нуждите.Накрая за народа всичко по пазарни спекулативни цени.Срам в тази криза.И нищо не прави правителството и президента който иначе много знае па даже нямало да има режим на тока,като никой не говори за това.Докога народа ще спи и ще мрънка.Народа може да изкара леко зимата но е бъзлив а и го занимават с други простотии по телевизиите

15

Анонимен

преди 1 година

Ако всички минат на ток,ще му вдигнат цената,иначе ще се срине мрежата.Засега е най-евтино на климатик,ама като ги знам комунистите най-малко режим на тока ще сложат.Пелетите от 450лв миналата година,станаха 935лв тази година.Няма евтино вече...

14

така требе

преди 1 година

Нека дружно всички преминем на ток и да подпалим ел.инсталацията на България.............

13

Моят град

преди 1 година

До Анонимен 6 Кой е вашият град?

12

Пенсилвания

преди 1 година

Корнелия нали обещаваше дърва за 40лв! Къде се намират,че не ги намирам

11

Ужас

преди 1 година

190-200лв кубик нарязани в Стара Загора.10 кубика за зимата -2000лв.За бесене са нашите управници

10

Анонимен

преди 1 година

Фирмите се отчитат на някой държавник, ако не беше така нямаше да го има това безобразие. *** няма да мирясат докато не унищожат всичко.

9

Христо

преди 1 година

Скапани политици,пак се пълни гушата на някой намазан пехливанин

8

+

преди 1 година

По цена 140 лв за метровки. чакам от юли... Нямало.. Нарязани и нацепени 160-180 лв м3

7

Сата НАТО

преди 1 година

Забранете фирмите , които секат дърва. Дърва трябва да има само в горското и да се продават само на краен потребител с доказана нужда от дърва за огрев. Фирмаджиите да се отрежат от раз. Запечатват се складове, джугани, хускварни, щилки и точка. 20-годишната вакханалия трябва да спре и колкото по-скоро, толкова по-добре.

6

гост

преди 1 година

няма такава ценана на склад в горското още миналата година бяха 70лв/куб сага ми казаха че отивали над 100лв

5

Анонимен

преди 1 година

Що ще в държавна гора частна фирма държавата не може ли да продава дървата а не да минава през посредници