19

Анонимен

преди 1 година

Русия е нищожен фактор, а такива русофилски натегачи като Вучич с лопата да ги ринеш на Балканите. Колкото и да възвеличават Русия от *** боя не става.

18

Анонимен

преди 1 година

Половината са албанци, другата са сърби. Нямат никаква икономика. Настанили се там американци?

17

Демократ

преди 1 година

Те сьрбите не са като наще тикви да испьлняват каквото им наредят

16

Ще признаят Косово

преди 1 година

и хоро ще играят. Все още не го знаят.

15

Фи16

преди 1 година

Знам ,че Косово е болна рана за Сърбия,но ако Сърбия поиска 20 или дори 10 км.излаз на Адриатическо море от Албания, за нея това ще е 1000 пъти по полезно от косовските чукари.

14

Granik

преди 1 година

Косово е историческа територия на Сърбия ,където се провела една от героичните и трагични битки за Сърбия през Средновековието. Няма как да подари тази територия на едно кривокрако албанско племе.

13

Анонимен

преди 1 година

АМИ НЕМА ЕС ТОГИВА... АЙДЕ В АЗИАТСКИЯ СЪЮЗ С ИНДИЯ И КИРГИЗСТАН ХАХА

12

До16

преди 1 година

На каква база ЕС ще налага ембарго на Сърбия,защото не са признали част от територията си за независима държава или защото не се включват в санкциите срещу Русия?

11

Анонимен

преди 1 година

Русофилите за пореден път не знаят какво говорят. Ако ЕС наложи ембарго на Сърбия, икономиката на Сърбия умира веднага и никакъв Китай не може да ги спаси. Нямат пристанища, какво биха могли да предложат на други държави извън ЕС за което да си струва транспорт със самолет? А и защо сте решили, че Китай си умират да спасяват русия или Сърбия. Китайците искат да купуват руски ресурси на безценица. Иначе не им пука за сърбите.

10

Анонимен

преди 1 година

Ха-ха-ха! Ей, само проблеми от тези сърби. Как ще ги приемат в ЕС-то? А пък те сърбите много искат да са в ЕС, пък и много спешно трябва да бъдат набутани. Ами сега? Съвсем ще си изпуснат и принципите, и ценностите в Брюксел.

9

Пеесе песос

преди 1 година

Гаранция че ще има кютек с Косово и Албания. Сърбите трябва да получат геъб от Русия и Китай дори. Албания си спечели враг и в лицето на Иран. НАТО само САЩ и Турция са фактори в него. Като САЩ до няколко еесетилетия ще се фрагментират. Аз съм за сърбите. Не че са света вода ненапита. Но въпреки това.

8

Анонимен

преди 1 година

Да им командироваме за две седмици нашето Простичко Киреее да ги "пооправлява"ще признаят и Косово и война на Русия ще обевят даже,ами не случиха на управляващи тия шумадийци и това е!

7

българин

преди 1 година

Косово няма как отново да стане сръбско , за съжаление на сърбите !

6

Анонимен

преди 1 година

Косово е с население от 90% албанци. За Сърбия тази територия не носи нищо друго освен проблеми и главоболия. 21 ви век сме вече. Събудете се всички най-накрая. Вместо да си оправим здравето и икономиката, се водят войни за територия защото няколко държави са националисти живеещи в 20 ти век. България също трябва да се спре с РСМ.

5

По същество

преди 1 година

Браво

4

железен закон

преди 1 година

Всяка промяна на населението в една територия започва със съчувствие и добронамереност!После,когато се усетиш,вече е късно!

3

нормално е

преди 1 година

Все едно да приберем афганистанци с приказки за братство и толерантност,и те с краварска помощ да се отцепят от България!После ходи се оправяй!

2

ХХХ

преди 1 година

След пророкуваните скандали из Балканите ако Джо Байдън стане президент на САЩ .....Русия - Украйна , Турция - Гърция , България - Северна Македония , Сърбия - Косово .....Случайност ? Мечтата на Байдън беше да пренесе войната от Близкия Изток ...в Източна Европа ....еми на прав път е ! Само че не влизаха в плановете му и Китай - Тайван ....не са в Европа !

1

Анонимен

преди 1 година

За да признаят Съединението , и най- вече за да дадат начин на главния ощетен - султана да излезе с нещо като достойнство от ситуацията, нашите отстъпват Кърджали и Тъмрашката република.Каравелов казва - "Взехме яйцето, да им оставим черупките" в НС когато го критикуват.Косоварите си получиха дуржавата- да дадат сега четирите населени със сърби общини на Сърбия срещу признаване и да затваряме страницата. Ако реши американския президент с два телефонни разговора е решил въпроса.