36

Gogo

преди 1 година

Слугата на герберастката мафия ревизиро да си затваря мръсната устичка

35

Анонимен

преди 1 година

Неизчистените корита причинила наводненията в Карловско" позор!

34

Анонимен

преди 1 година

Напротив, дават се пари на областните управи бол, тяхно е и задължението да почистват речните корита. Не знам сащо пишат молби за бюджет за нещо, което им е вменено по Закона за водите. Ако не го правят, а се чудят как да занимават кметовете и общинския съвет с несвойствени за тях проблеми, значи са за прокурор за причиняване на щети в особено големи размери с действия и БЕЗДЕЙСТВИЕ.

33

Анонимен

преди 1 година

Важното е че кууухите *** в хор ни убеждават,че идва страшна сила а това че половин България е под вода явно не им прави впечатление!

32

До Shark

преди 1 година

Интересно е как пазиш равновесие с тоя "акъл" бе фигурантски трoлe

31

Shark

преди 1 година

до 33. КИлеш, *** да питаш кмета на Карлово колко сигнала е подал до вашата любима Здравка Каназирева, т.нар Дани, когато беше областен за въпросната дига!!! ВИНОВНИ СА! Гербаджийските *** са супер притеснени и са плъзнали навсякъде с мръсните си усти. Не могат да спорят, пръво защото са порстиЧКИ, второ защото знаят, че хората са наясно кой кога и колко е управлявал и кой е виневон и са сечта, и за непочистените корита, и кой беше областен на Пловдивска област до скоро.ЩЕ ГО ОТНЕСЕТЕ НА 2ри

30

Shark

преди 1 година

А защо не са почистени коритата на реките?! Марица е същата, поне в Пловдив. В нея има повече дървета, отколкото в градската градина. Ако се напълни, както стана преди няколко години, ще залее половината град. Тогава беше почистена и пак заля наоколо, а сега ако прелее не знам докаде ще стигне. И това, че сечта не е причина са пълни глупости, прикриват някого, защото и те са вътре. Пак нищо няма да се разбере, бития бит, еб..., еб...Жалко за хората. Ама на изборите хубаво да мислят!!!!

29

Българин

преди 1 година

Да питат Емил Кабаиванов знае ли защо не са почистени деретата. Да го вкарат във съда и да го съдят седесарското кметче. Ако не му потърсят отговорност хората от селата ще го съдят има колективни искове, трябва да го съдим за милионите щети които нанесе на хората.

28

toti

преди 1 година

ТОЯ ПИНОКИО БЕШЕ НА ВЛАСТ И НИЩО НЕ НАПРАВИ,НО НАЙ МНОГО ЗНАЕ ПРИЧИНИТЕ ЩОТО Е СЛЕДСТВИЕ ОТ ТОВА !!!

27

Анонимен

преди 1 година

Ще се вземат мерки, когато голямата вода залее повечко от Пловдив

26

Анонимен

преди 1 година

Е като нямаме машини за чистене на речни корита, не трябва ли да си купим? Не може всеки път да викаме Кирчо с лопатата да чисти! Верно, че прилича на общ работник, ама е хилав и до никъде няма да стигне с чистенето. По-добре да си купим машини. Цивилизованите държави си имат.

25

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 27 Сексът не подлежи на държавен контрол, така че - не!

24

Анонимен

преди 1 година

В Кюстендилското село Пелатиково, се сексът вековни гори, май не по правилата. Няма ли нещо проверки, контрол?

23

Анонимен

преди 1 година

Абсолютен отп адък е тоя, а герб и ДПС фирмите изкопаха реките за инертни материали и изрезаха горите навсякъде в България и продаваха за Гърция и Турция или не е вярно а ?

22

Анонимен

преди 1 година

Не било незаконна сеч. Значи е законна! Кметовете и областния управител са виновниците да се стигне до тук. Ако беше само наводнение нямаше да има толкова повлечени дървета които да задръстват. А тези отсечени дървета не се отсичат в коритата, защото ако беше такъв случая значи щеше да има почистване. Банда мърлячи докара положението до тук и трябва да си понесат отговорността.

21

Анонимен

преди 1 година

И по какви точно е експерт Ревизоро? Бихте ли уточнили? Може би по крадене и по източване на язовир Студена, осигуряващ вода за родния му град Перник.

20

Анонимен

преди 1 година

Тоя само като му прочетеш мутренския прякор Ревизоро и ти става ясен що за птица е.

19

до 20

преди 1 година

Те, твоите приятелчета ги продадоха... разни кметове и партийни величия.

18

Анонимен

преди 1 година

А евентуално да си купим малко машини за почистване на речни корита? Че нашите, дето ги имахме от лошия комунизъм, ги продадохме на безценица на Гърция...

17

Анонимен

преди 1 година

Не знам кой трябва да ги почиства, държавата или общините. Общините си пеят само една песен - нема паре. Те друго не знаят. Всеки иска на гювеч, ако може обществото да плати.