17

Анонимен

преди 1 година

До Възмутен Ей сега, чакат те да гласуваш! Обаче, ще се окаже не не си гласувал правилно, и нищо няма да получиш! Отнася се за всички, не е лично! Ако не си забелязал, оставки на правителство вече се планират 3-4 месеца напред! Някои анализатори казаха още преди два месеца, че следващото правителство /служебно и редовно ще е за около 4 месеца/. Затова са небивалиците в предизборните обещания. Преди края на зимата, пак на избори. Предвижда се само една мярка - да икономисваме.

16

Рита Тумберг

преди 1 година

Чирен е над 60 % утре идва азерски газ спокойно ,да живее България....

15

ПроСоТо

преди 1 година

демек,ще рече:..-За германците-по 1000 евро на калпак..За австрийците-по 500..За българите..ами 50 и то дадени "при условие..".

14

Анонимен

преди 1 година

Мисля, че се оплетоха в лъжите си. Спираме с газ от Русия за да не даваме твърда валута /евро/ на "диктарора-завоевател". Обаче, "диктатора-завоевател" не иска твърда валута, а рубли. Ние не искаме да купуваме "слабата рубла". Така се получава от хилене пред камерите. Обаче пък се изпразват нашите джобове и се пълнят нечии други.

13

Уонко Нормалния

преди 1 година

До Коледа улавите ще се молят за лазията под бялата маса в Кремъл. Ние вече Приключихме. Кое не е я Ясно бре?

12

ха ха ха

преди 1 година

ше пада яко печатане на евраци без покритие ,,,,,отново .

11

Анонимен

преди 1 година

"анализи и конкретика, така че да се види краткосрочният и дългосрочният им ефект върху всяка държава" Имаше някаква песничка за милиони мишлета. Има и конспиративна теория за Ковид, свързана с експерименти върху психиката. И за висока инфлация след Ковид, и за недостиг на храни, веднага след Ковид. Песента е "Девет милиона мишлета" на Трио Спешен случай. Тогава бяхме почти 9млн. а сега сме под 7. Песента обаче е актуална.

10

Ха

преди 1 година

Няма газ за нас - няма и за балкански поток!

9

Обективно

преди 1 година

АБСОЛЮТНО НИКАКВА ЕНЕРГИЙНА КРИЗА В БГ НЯМАШЕ ДА ИМА, АКО НЕ ИЗНАСЯХМЕ ТОКА НА КОЗЛОДУЙ!!!! А ГАЗЪТ - ОТ БАЛКАНСКИ ПОТОК - ЗАЩО ТЕЧЕ БЕЗ ОТКЛОНЕНИЕ ЗА НАС???

8

Анонимен

преди 1 година

Обстоятелството, че ги привикват всички да им съобщят какво е решено е достатъчен за да достигнем до извода, че няма никакво значение кой точно е българския министър. Който и да е той, ще изпълнява законодателството на ЕС и ще прилага решенията на неговите институции. Държавите в този диктаторски политически блок ЕС са предоставили суверенитети си и да отдали ключови държавно властнически компетенции на една наднационална организация. Добро, лошо, това е. Има договори и те се изпълняват.

7

Зозо

преди 1 година

Тоя и Рундю ще чакат отговор от Гаzпром до първи сняг. Ще кажат тежко е.... Няма друг начин освен да лазим пред Путин, а той ще им бие шута. Продажници.

6

Анонимен

преди 1 година

Тоя капитана дето се хвали, че спи с баби кой го сложи там?

5

Вземете си вазелин

преди 1 година

Газпром и Русия отказват да ни дават газ . Новина от вчера . И кво правим тая зима драги сънародници !? Вечерта България ще потъне в мрак и ще си мием само гъзовете и мишниците да пестим ененгия &

4

Анонимен

преди 1 година

По думите му е важно също така мерките да бъдат обезпечени финансово. . . . . . . . . . . . . Не пращайте такива примитивни хора повече на такива срещи! За какво друго се събират тогава нищоправещите?

3

Възмутен

преди 1 година

Какви са ви мерките ве алооуу нищоправци?В другите държави дават мерки а тука зимата дойде!Тон въглища 1000 лева с който ще изкарам един месец...за 4 месеца 4 000 само за въглища..ами дърва и там 2000 лева!Че половин година трябва да работя за зимно отопление ли?

2

Уонко Нормалния

преди 1 година

Уж министърчето е участвало в ролята на Декор. Щото изоглавените вече Закопаха Европа. После Русия им е Виновна, че са глупави.

1

Вземете си вазелин

преди 1 година

Защото тая зима Путин ще е*е яко цяла Европа ! А и зимата се очертава да е дълга и студена .