14

Анонимен

преди 1 година

В Турция уккраиннките се пращяха за половин кутия цигари.Сега сигурно се пращят за 1 цигара.Отварям консерва Зелен Боб и изплува Зеленнски.Пари иска,а не осъзнава че погуби Родината си.Войната започна преа 2014 година,когато украиннци изгаряха живи хора-руснаци.С бензин ги поливаха и ги запалваха.Това е ФАШИЗЪМ.

13

Илон Мъск :

преди 1 година

Кръв повръщам, пари не връщам !

12

До Анонимен

преди 1 година

И какво, НАСА още ли ползва руски двигатели? Що? На вас, продуханите мозъчета, трябва да ви светне, че американците са прагматични - ако сметнат, че нещо им е евтино и изгодно, го купуват. В момента вече не им е изгодно (политически) да купуват СЪВЕТСКИ (а не руски) двигатели, защото имат поне три отделни частни фирми, които извеждат неща в космоса. За разлика от Роскосмос, който се опита да унищожи всякаква конкуренция в Русия (справка - Даурия аероспейс),и сега е след Китай по брой пускове.

11

До Забравете Марс

преди 1 година

За нискограмотните като тебе - ако тука можеш да си дрънкаш на поразия, то в Щатите писането от милиардер, че иска да купи друга фирма, се смята за официална оферта. Ако той внезапно се откаже (както вървят нещата), тамошният борсов регулатор не просто може да му тресне няколко милиона/милиарда глоба, ами и да го вкара в затвора за 50-100 години. Затова Мъск сега дири под вола теле, само и само да докаже, че офертата от страна на Туитъе е била нечестна.

10

Забравете Марс

преди 1 година

Те пък Туитър защо му се връзват на глуп0стите на тоя Бушон Мъск ... Да не би да са пропуснали многобройните му маллоумни и безсмислени изказвания , голяма част от тях дори и в собствената им мрежа . Той така си приказва Мъскито. Смята че така печели популярност и за това често пуска по някоя звучна пр... хм, имах предвид сензация . Това е ефекта на богатството .... От добрия , правят по-добър.. от маллоумника - по-голям маллоумник ... от приказливец като Мъск - още по-голям приказливец .....

9

Далавери Пенс еоод

преди 1 година

И аз си намерих причина да се откажа от сделката в магазина. Бухти цената на всичко и сиренето и създъмъта бухти. И туй домати от полиетилен не свърши.

8

Анонимен

преди 1 година

Надявам се Туитър да успеят да го осъдят тоя Андрешко дето постоянно се ебааава с живота на хората. И то хубаво да го одрънкат, поне едни 100млрд да го одрусат, че да му стане ясно

7

зер

преди 1 година

големия тарикат и хъслър изсмука милиарди инвеститорски пари срещъу празни обещания. Да върви под ягодите вече този, аман!

6

Анонимен

преди 1 година

Плащай клоун!

5

Анонимен

преди 1 година

Да не е свършил парите, горкия?! То при тия златотърсачи дето се въртят край него, знае ли човек... Да почваме да събираме капачки за Мъск, ако трябва?

4

До 2

преди 1 година

100+ приземени Фалкон 9 ракети до сега. Я кажи какво ново са направили *** за това време освен лежане на стари лаври дето важат само в кварталното барче при такива като тебе?

3

абе

преди 1 година

и кой точно се интересува от това ?!

2

Анонимен

преди 1 година

До 2... Тези дето не летят ли.. 20 години наса използваше руски ракети и двигатели, защото краварските падаха и гърмяха..

1

Аномимен

преди 1 година

Не злобейте жалки путинистчета, кажете кога могучая Россия ще направи ракета дето каца като те зи на Илон Мъск