30

Анонимен

преди 1 година

Гърция, Полша и Италия бяха сред държавите, които искаха да бъдат наложени ограничения на цените --- Гърция има най-големия танкерен флот в света и е естествено да се опита да направи много парици за сметка на останалите от ЕС. Италия също може да вкарва ЛПГ без проблеми. Докато Австрия и Унгария не щат да плащат премиум цена на другарете от Гърция и Италия. Всеки има интереси, национални интереси, само България няма интереси а има само съюзници, към които трябвало да бъде "лойална"

29

Анонимен

преди 1 година

Според "Politico" ЕК очаква да намали цената на горивата до 520 евро за 1000 куб.м. --- Тия от ЕК имат много къса памет, СССР съществуваше допреди 30 години... Само там цените беха определяни от Комисии.... ама не се получи. ЕК да не е решила да прави ЕССР ???

28

мда

преди 1 година

Наистина властва дебилност в ЕС. Сега разсъждавали да има таван за всеки доставчик не само руският. Че кой ще иска да продава газ на ЕС на по ниска цена от тази на която може да продаде. Нали така тъпите чиновници направиха с тока. И сега хората ще страдат.

27

Анонимен

преди 1 година

Днес бг превежда статии от британската преса най вече- Гардиън, ВВС и малко Дейтче Зеле. Те не пишат статии а ги превеждат с гугъл! Гам за това не пише никога за България..

26

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 18 - Каква наша позиция? България няма позиция. Този сайт просто превежда новините от чуждестранни сайтове, там не пишат за България, защото няма значение. Ние слушаме и изпълняваме. Страх ни е да имаме позиция да не вземат да ни спрат парите и после политиците няма какво да крадат.

25

Iv

преди 1 година

Абе, трети - Балкански поток е название на малката ни транзитна част от трасето на Турски поток, който отново снабдява Европа. Ще спреш дедовия си :)

24

Анонимен

преди 1 година

То беше ясно..някои европейски държави не искат да се самоубиват все още!

23

Анонимен

преди 1 година

Всички американофили са против евтиня руски газ които не може с нищо да се замени ! Те искът да спре производстони както в целия ЕС !Щом спира производсто и спирът и парите в казната и нямакакво да се плаща на пенс-те и пари за безработните Шистовия газ е много скъп защото добиването му е скъпо и екологиски вредно ! САЩ намира начин да спре СП-1 и 2 ис това да убие конкурентите си от ЕС (КОЛИ , САМОЛЕТИ И Т.Н. )И ВОЙНАТА ПЪК ДАВА НА САЩ ДА ИМ РАБОТИ ВПК ЗА СМЕТКА НА ЕС КОИТО СА БЕЗ АКЪЛ

22

Антифашист

преди 1 година

Честит празник . ..нас перверзното знаааме родиииинииии нас не щеее ни уплаааши смърттааа... Ние сме на всеки километър от тук до края на света

21

Анонимен

преди 1 година

Тези глуупаци от 6 месеца не са взели едно смислено решение, само че не знаят че времето им изтича.

20

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Бе не стана ли ясно че проблема не е в наличието на газ, ав неговата цена!

19

Анонимен

преди 1 година

Киро виновен, че нямаме газ.Ето ви русоробите с на власт от 1 месец, защо все още нямаме руска газ?А слушам и в Европа изчезнал!

18

Зозо

преди 1 година

Хахааа, няма нужда от таван. То и без това психопата спря доставките на газ. Пък на който доставя да му е честито новата цена :)))))))))))) Унгария най-скъпия газ ще плаща. Дето е казал Бай Ганчев: "Баш ме боли ***, че Маджарско няма излаз на море" :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

17

Анонимен

преди 1 година

А нащата позиция каква е била защо ни спестявате?

16

11

преди 1 година

Ша са договори, ама друг път. А в тая статия не се споменава нашето мнение, дето го нямаме, а ни го налагат. Сигурен съм, че първи сме скокнали с таван на цените на газа, дет не го получаваме, заради лъжеца Кирчо и онзи Опуления.

15

Анонимен

преди 1 година

Ще им отеснее Брюксел без газ и петрол.

14

Анонимен

преди 1 година

Ако се загледате пинчерите в ЕС лаят, а големите кучета в глутницатаа мълчат. България е в отбора на пинчерите заедно с балтийските държави и Словения.

13

Анонимен

преди 1 година

Разбира се, всичко е в името на отлагането на ограничения за тази зима.Когато Европа занапред обезпечи изцяло потреблението си, на Русия ще бъде бит шут.Така както самата тя пожела! Напролет..

12

Христо Христов

преди 1 година

До 11Разум е останал в Орбан. Но скоро ЕС ще промени правилата, за да няма спънки от такива като него. А про'с'таците гласувайте за това!

11

Христо Христов

преди 1 година

ЕС ще ползва газта дет Урсулата обещаваше да купи още месец Март за целия ЕС.