106

Гузен Христов

преди 1 година

И Вие не ставате! Помнете ми Думата..

105

Честито

преди 1 година

То се очакваше след изгонването на руснаците.Сега идва дебелото заострено дърво.Азери,кравари,конектори ,танкери с втечнен някъде из океаните.

104

Кашиши

преди 1 година

Киро Канадеца и Кокорчо сега ще получат медали за храброст от краварите.Те изпълниха мисията си и янките вече могат да ги пуснат по пързалката.Толупа и той е за награда,със забраната за Южен поток.Ердоган трябва да го награди Винету.Заслужава,иначе Турски поток нямаше да има.

103

Сълза и смях

преди 1 година

Добре че е Путин да ни избави от Русия..благодарим ти дядя вова

102

Честито

преди 1 година

Това е добра новина Господ е Българин

101

Нищо ново

преди 1 година

Какво друго очакваме от преговорите с Газпром след като отказваме да плащаме по тяхната схема - в рубли. Газпром е казал ясно - така продава. И са прави за себе си - имат блокирани 300 милиарда евро в западни банки. Който не иска така да плаща, купува от посредници, които плащат в рубли. Просто и ясно. А тия приказки, че преговаряме (за да не плащаме в рубли) са имитация на преговори.

100

Toни

преди 1 година

До В Нов ЗаветЗащо не пишеш на разбираем български-гугъл транслатора не върши работа

99

анонимнико 7

преди 1 година

Гоним ги за да не плащаме неустоки за прекъсване изкупуването на договорените доставки , неграммотнико . Аман от умни и красиви некомпетенти . А не за да се унижаваме . Плащахме ли неустойки за спиране строежа на АЕЦ Белене? Или с.и малолетен, или си необразован , или си фиксиран в някаква м......я. Сори .

98

Анонимен

преди 1 година

Христов манекена катамарана какво разбира от газ Митрофонова го инсталира да оплеска всичко и да ни остави зимата без газ и джуджето да се радва че ни е студено :)

97

Анонимен

преди 1 година

Хаха няма комисиони в милиони за Радев и компания :) Как не вие е срам недостойни просяци на колене пред диктатора не за България а за лична изгода предатели Веднага оставка

96

Анонимен

преди 1 година

Радев се изгаври със Българския народ с това жалко марионетно правителство на Митрофанова сега какво следва ще купуваме много скъп газ Защо отказахте 7 танкера ??? За да злепоставите и унищожите Петков сега ние ще платим руската авантюра на Христов с Газпром отказаха всички възможности и със свалени *** на колена пред путин Мижигурките получиха шамар но ние ще платим скъпата цена

95

шопендар

преди 1 година

е неразумни българино,сега разбра ли защо не трябва да се избират зяа управници-емоционално нестабилни хора,пък били те от харвард

94

Анонимен

преди 1 година

Хахаха, много добро решение тукмо ще измрат всички корумпета на комисионна

93

Лозар

преди 1 година

Изнасяме 1,5 млн бутилки вино за Русия!Колко трябва да си ***,да не събереш всички изнасящи за Русия и да не отидеш на бартер за петрол или газ!Храни за гориво!

92

Щщ

преди 1 година

Лоша новина за русофилите!

91

Анонимен

преди 1 година

До Русия в ЕС ? Явно си на много силни л.карства г.ведо

90

Анонимен

преди 1 година

Сбръчкан мачо....

89

Анонимен

преди 1 година

А бързахте да откажете 7-те танкера, с презумцията да сключите договор с Газпром и оттам лапачка, но уви. Ушатият загуби. Всичко тръгва от него. Най-лошото служебно правителство, което е имало досега. Щом до преди седмица, мин.-председателят Донев не знаеше кой преговаря с Газпром, министърът на икономиката също, то тогава кой управлява. Пълни смешници са и тия, а още по-голям, ушатият, който заблуди всички ни. Всички са един дол дренки, включително и ушатият.

88

Анонимен

преди 1 година

Минаващият през наша територия руски газопровод построен от лоестият и платен от всички нас,трябва да бъде демонтиран незабавно!

87

До89

преди 1 година

Чакай сега,тая същата"перестройка"си я спретнаха самите руснаци,може и леко побутнати от западняците но в крайна сметка тя си беше тяхно дело и най облагодетелстваните от нея бяха сегашните гаулайтери който дърпат конците сега в Русия!