44

Анонимен

преди 1 година

Мисля,че няма да се наложи вие да гарантирате природния газ. Вашата свърши.

43

КИРО

преди 1 година

ШВЕЙЦАРИЯ ПРОДАДЕ БОЙНИ БРОНИРАНИ МАШИНИ НА ДАНИЯ,В ДОГОВОРА Е ЗАПИСАНО ,ЧЕ ДАНИЯ НИТО МОЖЕ ДА ПРОДАВА НИТО МОЖЕ ДА ПОДАРЯВА ТЕЗИ МАШИНИ,НИНОВА ПРОДАДЕ ПАТРОНИ НА ПОЛША А ТЕ НА УКРАЙНА И ЛЪЖЕ ,ЧЕ НИЕ НЕ МОЖЕМ ДА ВЛИЯЕМ НА КОЙ ЩЕ ГИ ПРОДАВА ПОЛША,С ТЕЗИ ПАТРОНИ УКРАИНСКИ ВОЙНИЦИ УБИВАТ РУСКИ ВОЙНИЦИ-----НО ВИЖДАТЕ ЛИ КОЛКО СА ГАДНИ РУСНАЦИТЕ НЕ ИСКАТ ДА ДАВАТ ГАЗ НА БЪЛГАРИЯ--НЕ СЪМ РУСОФИЛ НО ИМАМ ЧУВСТВО ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ-----КЪДЕ СА НАШИТЕ ЖУРНАЛИСТИ

42

Ще има посредници

преди 1 година

Какво друго очакваме от преговорите с Газпром след като отказваме да плащаме по тяхната схема - в рубли. Газпром е казал ясно - така продава. И са прави за себе си - имат блокирани 300 милиарда евро в западни банки. Който не иска така да плаща, купува от посредници, които плащат в рубли. Просто и ясно. А тия приказки, че преговаряме (за да не плащаме в рубли) са имитация на преговори.

41

ЗА ТОПЛОТО БЪДЕЩЕ

преди 1 година

ТАЯ ТЕТКА И ПРОСТО КИРО В ЕДНА ЦЕНТРАЛА ОБУЧАВАНИ- НА КРЕМЪЛ...ОБЕЩАВАТ И ДУДНАТ, ОБЕЩАВАТ И ДУДНАТ И НАКРАЯ 17.4% ИНФЛАЦИЯ НА ХРАНИ 40% НА ГОРИВА- 3/4 ПЪТИ НО ИНАЧЕ ОБЕЩАВАТ СВЕТЛО БЪДЕЩЕ

40

Анонимен

преди 1 година

Единственното , което Български "политик" може да гарантира Корнело , е че може да КРАДЕ , да ЛЪЖЕ и ПРОДАВА Бълагрия на праче , за да си плати ИНДУЛГЕНЦИЯ от "НАЧАЛНИЦИТЕ " на деня , и за да осигури на децата си които са залижници един охолен живот за сметка на Българите - Това e !

39

Най добрия газ

преди 1 година

Най добрия газ, е самата Нинова. Както се газира от години, ще хвръкне като балон с газ всеки момент

38

ДО ДАНС

преди 1 година

Разпитайте Нинова - къде има Евтин Газ ?Тази изпръца БСП - Партията на Народа .

37

Ала бала

преди 1 година

Тая *** какви ги говориш нали лично тя спря доставките от Газпром,а сега се прави на разсеяна . Всичките са за Белене до живот да чукат големи камъни на малки камъни

36

Анонимен

преди 1 година

Не знам за връщането на посланиците,но заради ЕК цените ще са други при нов договор.Евентуално можело само в рамките на стария на старите цени и после край.После пак ще купува цяла ЕС пак руски,но с надценка.Някой ден ще се осъзнаят от ЕС и ще ги погнат.Това не е Укроландия да я лъжат.

35

Замириса на

преди 1 година

предизборни дивиденти и. на малко напълнени *** от напъна

34

Анонимен

преди 1 година

Няма евтина газ от Русия! Сега ни подготвят за това, че се водят преговори с Газпром и едно от условията за доставка от руска страна било, да се върнат част от изгонените дипломати, т.е шпионската дейност и намесата в политиката на България да продължат. Ето колко е "евтина" газта на руснаците!

33

Анонимен

преди 1 година

А къде работи мъжът на Нинова..ха.ха.ха

32

Анонимен

преди 1 година

Ще ни крадат с газа както са крали Украйна.Ще ни продават пак руски,но с надценка.

31

Диана

преди 1 година

Имало резултати, но какви са тези резултати един бог знае ..Не може и не трябва да се вярва на БСП! Те не само лъжат, ами ще те изкарат теб лъжец без да им мигне окото..Гледат те в очите и те лъжат..абе..трагедия .Да ги махаме по-бързо!..И това за газта е пълен популизъм - винаги някоя цена ще е най-ниска в сравнение с другите възможни .БСП ВЪН!

30

?!?

преди 1 година

Нагла!

29

А, сети сЪ!

преди 1 година

Що слугува на Гриндера и Мравояда? За власт, нали, како?!? Айде у лево... или в твоя случай айде по-надясно :)

28

Иван

преди 1 година

Другарко,айде да спреш да ни занимаваш с тъпотиите и наглата си физиономия.Никой не те пита и не се интересува от умрялата ви комунистическа партия.Главите ви са сбъркани и само *** могат да ви вярват.СБОГОМ и на Бузлуджа?

27

9-и септември

преди 1 година

още не можем да се отървем от червената мафия..

26

Анонимен

преди 1 година

Стига с тоя евтин газ! Не разбрахте ли, че вече "евтин" газ няма! Азерският газ? Ами той е 20% на Лукойл, 28% на ВР, 15% турски,и т.н, а азерците (с които уж преговаряме) имат само 14%.

25

Анонимен

преди 1 година

Нинова играе опасна и глупава игра ... от една страна се опитва да се хареса на поддръжниците на руския фашизъм в България, от друга се надява на демократична коалиция след изборите ... от два стола накрая ще седне на земята.