23

Анонимен

преди 1 година

Съмнения?

22

Анонимен

преди 1 година

Забранете на селяците това горене на дърва най накрая бе. Стига са ни съсипвали здравето и природата с това. Ако нямат пари за парно да намират.

21

Лъжлив Съби

преди 1 година

Кат' гледам снимката, т'ва е в рамките на селото! 'Начи трябва да се пита кмета! И от кога вътрешния министър почна да разбира и от сечене на дървета?

20

Това ни чака

преди 1 година

Хората не осъзнават какви вреди могат да нанесат на природата със своята неразумна дейност.... Кой сега ще ми повярва че до преди 40 години Афганистан е била китна и зелена държава. И тогава започват военните действия "великите империи", народа обеднява, изсичат си горите и сега всички видео кадри и снимки от там са в сиво-кафяво - пустиня и талибани...

19

Анонимен

преди 1 година

МОЯТ КОРОЯД РЕЖЕ ДЪРВЕТАТА РАВНО-РАВНО !!!

18

мнение

преди 1 година

В цялата държава е масова сеч. Местните структури на една партия са се впили в гората и я изнасят за Гърция.Обвиняват селяните, че се топлят на дърва. Но тази гора е поддържала селяните и те нея в продължение на хиляди години.Но днешните политици посегнаха на нея. Те съсипват България в момента. Това са факти! Развалиха пътищата правени по времето на комунизма. Само превозват, без да инвестират в инфраструктура. Това е!

17

Анонимен

преди 1 година

До АнонименТоя корояд не умря ли вече, то като знам как всеки за него говори, май ше се окаже виновен за всички несгоди по света

16

Анонимен

преди 1 година

А СЕЛЯЯНИТЕ СИГНАЛИЗИРАХА ЛИ ВЛАСТИТЕ? РООББСКО ПЛЕМЕ, ПОСЛЕ РЕВЕМ... ВСЕКИ СИ ТРАЕ... ПОСЛЕ ДЪРЖАВАТА МУ ВИНОВНА.

15

Ей не разбрахте

преди 1 година

че се е изсипало невероятно количество дъжд. Няма как да проумеете това нещо. То трябва да имаш сиво вещество и то нагънато. Седмица преди това валя пак интензивно. Почвата е загубила способността да поема повече влага и трова е резултата. Просто е на връх Богдан са се изсипали невероятни количества валежи, и всички дерета са се напълнили и потекли в четири посоки, Копривщица, Богдан, Каравелово и Слатина..

14

hahahahah

преди 1 година

Щом се съмняват, смятайте за какво мазало иде реч..

13

Анонимен

преди 1 година

Аааа, нарушенията ще изчезнат като някой е точен с парите. Тогава всичко ще е Ок. Съмненията ще останат.

12

Анонимен

преди 1 година

СЛАВИ, а какво ще кажеш за корояда по иглолистните насаждения примерно. Нещо да ни светнеш, че си много запознат. Викаш да си го оставим да се разпостранява безнаказано а? После точно ти ще ревеш че има климатични промени, и че пак тези горските видиш ли не се грижат за гората.

11

Анонимен

преди 1 година

Оправдания все ще се намерят, ама едни мои клиенти ми казаха, "в дърводобива няма недостик на пари". Трябва да си много обвързан с кражбите за да не виждаш, че се краде

10

Слави

преди 1 година

Под определението"санитарна сеч"масово незаконно се изсичат огромни масиви .В която и планина да отидете ще сте свидетели на пълно беззаконие;безхаберие и морал Девизът на тези алчни мерзавци е -да получим лев без значение на цената която плаща цялото общество

9

До 10

преди 1 година

Това са три противопожарни просеки. Обеснявам като се запали гората при тях се спира огъня, ама ти надали, ще го осъзнаеш.

8

До 8

преди 1 година

Така е било и така ще бъде. И самода ти кажа, че всички тези купчини са законни дърва с позволително и марка на тях. Приятни расъждения по темата.

7

Анонимен

преди 1 година

Тия имат съмнения за незаконна сеч? Съмнения? Не.. то тия пънове там си бяха, нали? Като отрежеш дърво, некадърници такива, това не го убива, защото корените остават. Образува се смола един вид, която да предпази дънера. Не ти трябва да си гений, за да сметнеш точно кога е отсечено дървото. И не казвайте, че никой не е знаел какво става там. Нито един от селото, нито лесничеи, овчари, гъбари - никой. Събрали се някакви хеви метъли и правят концерт с резачки, нали? Никой не е чул и камионите.

6

Горския

преди 1 година

Който не е държал Брдва в ръцете си, понятие си няма как се сече дърво, как се почиства, как се нарязва с ръчен трион на трупи, как тези трупи се товарят, как след това дървените трупи отново трябва да се нарежат с ръчен трион на по 30 см, а след това дървата да се нацепят! След такова "упражнение" ще ви трябва минимум седмица почивка и ще сте готови да платите каквато и да е сума за да не го повторите! Друг е въпроса ако тази дейност се извършва с Техника от Дървената Промишлена Мафия!

5

Анонимен

преди 1 година

Наводненията не са над Карлово а в община Карлово. Една седмица и вие не щете да се ориентирате, какво става и къде са наводненията. Пълна дезинформация ни налагате.

4

стига бе

преди 1 година

Горският оня ден каза, че няма сеч, точка.