32

Анонимен

преди 1 година

Много правилно си постъпват Корейците ! Разбрали са простичката истина , че живеем в свят в който е важно да имаш ЗЪБИ с които да можеш да ухапеш ако ти се наложи , а не да си мижаво страхливо зайче като нас , дето се радва когато някой Папа го погали по главата , ама не се сеща че може и да го опечат за вечеря ! Както казваше Тодор Колев в " Опасен чар" : " Като живееш сред вълци - Ще виеш по вълчи ..." !!!

31

Анонимен

преди 1 година

Така е - Нашите "политици " никога не можаха да разберат , че когато можеш да се защитиш отношението на останали свят към теб е друго ! Ние се наведохме до земята и само се оставихме да ни УНИЖАВАТ и да се ГАВРЯТ с нас като с най-обикновенна магистралка , и ГАВРАТА сригна чак дотам че Македония да ни "пази" ! Докарахме се до там че сега ще танцуваме шамнски ритуали за МИЛОСТ от " господарите" за оцеляване , а не да сме РАЗВИТА държава със собствено мнение , вместо да бъдем жертвено агънце !

30

Бео Бахтер

преди 1 година

като гледам Кимчето, направо се е стопил от страх

29

Мхмм...

преди 1 година

Ами ако опасността идва от вътре, демек - преврат, ще се самозатрият ли като нация???

28

българин

преди 1 година

До АнонименНай-забавно ми е като гледам пропагандни снимки от С. Кореа, където Ким нещо обяснява а една купчина хора - обикновено униформени - си водят записки в тефтерчета... Обърнете внимание - този мотив го има на почти всяка снимка където Ким не е сам... Това е показателно - никаква западна пропаганда. Той сам се излага като кифладжия

27

немец

преди 1 година

До АнонименВ С. Кореа има много немски парни локомотиви още в експлоатация. Фенове на парната техника могат да посетят с туристически визи и да видят на живо. Има много хора в Германия които са го правили - и съответно разкази, снимки и филми от "първа ръка"Та С. Кореа е пълна трагедия, диктатура, глад и подтисничество. Всеки западен турист получава по двама пазачи от държавна сигурност, контакти с местните са забранени, за всяка снимка се иска разрешение... Много благодаря! Но не...

26

Всъщност

преди 1 година

това, което прозира в статията написана от западната пропагандна машина е неистовия страх на фащ,че не са световна сила номер 1.Оказа се, че има доста държави,които плашат краварите,изживяващи се като шерифа на планетата. Шерифа е напълнил памперса. Насилственото налагане на т нар "демокрация" със всички средства, неминуемо ще доведе до съпротива... Трети закон на Нютон ;)

25

Анонимен

преди 1 година

Като гледам колко е брутална западната пропаганда и вече се питам дали това, което ни казват за КНДР има нещо общо с истината. Все пак те живеят н пълна изолация и сами се справят. А там военните са първа сила-не са решили, не са направили превраг. Йвно няма такова недоволство от Кимчо.

24

Анонимен

преди 1 година

От какво да го е страх, че е въоръжен до зъби ли, ако не е атома отдавна щяха да опитат да ги "демократизират".

23

???

преди 1 година

Кой подкрепя Северна Корея??Китай............най-вероятно!

22

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 1 година

Байдам, ако е Мъж - що не нападне Крим, Според Мен - САЩ - Няма Капацитет , Само Дрънка Приказки от Шипковият Храст , ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

21

МНЕНИЕ

преди 1 година

Прави са Севернокорейците - в САЩ има терор по улиците , те са на прага на гражданска война - не се знае какво ще му хрумне на Харис Байдън - след Био Лабораториите в Украйна може да използва Ядрени Ракети - този е пълна откачалка .

20

др0гаре плоскоземи

преди 1 година

не става с пленуми, петилетки, врачки, баячки, гледачки и так дальше а със сериозен труд и технология, която НЯМАТЕ.

19

Анонимен

преди 1 година

Автоматичното изстрелване на ядреното оръжие е много хитро направено. Ако някоя сутрин Ким Чен Ун не пръдне, защото е бил убит от ядрен удар, акустичния апарат закачен на 3адника му автоматично пуска ядрена ракета срещу САЩ, независимо кой всъщност е убил преседателят Ким.

18

Анонимен

преди 1 година

Путин приключи, този ще е следващия.

17

Анонимен

преди 1 година

У Херсон 128% от населението било "за обединение със СССР"... Е как така 128% бе дрогари?...

16

Анонимен

преди 1 година

Комунизмът навсякъде умря, ще умре и в КНДР. То СССР имаше много по-богат арсенал от оръжия, но се сгромоляса. Оръжията не помагат на тоталитарните режими. Хората си искат свободата.

15

Анонимен

преди 1 година

Русофобите тази вечер газ пикаят. И так надо! Щото ток няма като в Окраина и ще минаваме на газ. Хахаха...

14

До25

преди 1 година

Манипулатор. Държави като С. Корея, Иран, Русия, Венецуела от десетилетия са под всевъзможни санкции.

13

Анонимен

преди 1 година

До 21 Ако сравня както се изказваш колонията на САЩ-Южна Корея с не колонията Северна Корея то определено колонията на САЩ е около 1000 пъти по развита във всяко едно отношение.