33

малкият ужасен тасма

преди 15 години

работих навремето в един голям гастро обект в един голям германски град.собственникът на фирмата беше много доволен от моята работа и един ден ме ровика в кабинетът си.неговият увод беше следният проблемът е че чистачите които прибират чиниите от масите и почистват пода и други подобни непривлекателни дейности освен това получават окаяни заплати и затова има голямо текучество.неговата грижа за тях се изрази не в увеличение на заплатите ав замазване на очите на работниците.той поръча при мен костюми за тях като ги облече като генерали.наистина каква пародия с лъскавите и натуфрени костюми да почистват помията остатъците от чинийте и пода.та ПР на правителството ми напомня точно за тази гавра.гавра с българският народ и с българия.

32

преди 15 години

E оп - оп оп оп !!! Силно прекалявате с мазохизма, самоохулването и самооплюването. Бегайте за влажни кърпички и починете малко.

31

преди 15 години

С тези 2 млн. само за 1 ден бих оправил държавата.

30

Джефри Лебовски

преди 15 години

Значи ще дадат 2 милиона да променят само имиджа, но те да продължат да си крадат. А не е ли по-лесно да спрат корупцията, да оправят МВР-то и да вкарат бандитите в затвора. Така имиджа ни от само себе си ще се изчисти и ще спестим 2 милиона пари взети от ДАНЪКОПЛАТЕЦА...

29

преди 15 години

ЗА ПАРИ ВСИЧКО ПРАВЯТ ХОРАТ ...А НИЕ БЪЛГАРИТЕ ,САМО СЛУШКАМЕ,ГЛЕДКАМЕ ,ТЮХКАМЕ СЕ И ПИШЕМ ПО ФОРУМИТЕ ...НЕ ЧУХТЕ ЛИ АТАКА ПРАВИ МИТИНГ В КАРЛОВО ...КАНЯТ ВИ ДА УЧАСТВАТЕ НА ПРОТЕСТ И ПОКЛОНЕНИЕ

28

qwe

преди 15 години

Предлагам да се промени конституцията, така щото правителството да не може да харчи нашите пари безотговорно. За всяка сума по-голяма от 100000лв. да искат разрешение с референдум.

27

преди 15 години

ха ха ха ..та те тъпите европейци като не излъжат ...нас ли ...отдавна им вярваме ама на 100 процента

26

преди 15 години

Е тия компания ще трябва да са големи виртуози за да имат шанс за успех.

25

zemedelec Nikola Pet

преди 15 години

Taka be she po vremeto na Stambolijski.

24

преди 15 години

а не са ли смешници управляващите извикаите някой да управи и жените ви

23

Дядо Йоцо

преди 15 години

На гол корем -чифте пищови!А едно време, Цар Борис 3-ти как без пиар си ходеше из народа , без всякаква охрана?И колко пъти е влизал из невиделица както в селска кръчма, така и в горска хижа, без никакъв пиар?Да сте чули някой българин, негов съвременник,да каже нещо лошо за него?(Като оставим на страна мързеливите и крадливи комунисти).А доколкото ми е известно тогава, Българския лев е бил стабилен и конвертируем.За няма и 20 години след междусъюзническата война сме се оправили и сме били на челно място на Балканите, въпреки че от всякъде са ни дърпали и крали и тогава.Но по- малко се е крало вътре, имало е строг ред,и не е имало безнаказаност.Това е пиар!Хайде нека някой от управляващите днес да иде без охрана в една селска кръчма?Ще го бият , таковат и изгонят.....Без пиар.

22

......

преди 15 години

TASHA4I GOSPOJA PETROVA , TASHA4I!

21

T72

преди 15 години

С PR нищо не става. Същото го опита един бивш мой работодател и сещайте се какво стана? Фалира. Бизнеса не се гради само на PR, а и на работа. А политиката си е и бизнес.

20

Pako

преди 15 години

С.ери, Кради, Лъжи, после и 100 000 000 да наринеш за PR. пак ще смърдиш... Така че моят съвет не си хабете 2 милиона изяжте ги и тях. Нищо няма да промените с тия пари *** смотани...

19

Динко

преди 15 години

Имиджът на Б-я веднага и несрванимо с нищо друго ще се подобри, ако президента и правителството подадат оставки.

18

преди 15 години

След дъжд...качулка...

17

умниците

преди 15 години

На место да се върши работа добре, по-добре наеми PR агенция. Така хем работата няма да е свършена добре, хем ще изглежда добре свършена ;) Очевидно нашите умници "от горе" продължават да си мислят, че някой друг е виновен, че нещата са зле в страната, че сме затънали в корупция, престъпност и лошо работеща администрация и икономика. Т.е. според нашите умници всичко при нас е добре, само дето не изглежда така и затова ни трябва PR. ???

16

малкият ужасен тасма

преди 15 години

тези два милиона ако ги бяха дали на българските журналисти щяха всеки ден да ходят с чист имидж в панталоните и нямаше нужда да се мият всеки ден ще бъдат облизвани отгор до долу.дори нямаше нужда да ходят на работа.ще се отчита дейност дор ако бяха отишли на луната никой нямаше да забележи а така само се набождат в очи.глупаво.

15

Vuicho Vanio

преди 15 години

Едно Л**о, колкото и добре да е опаковано след време се размирисва!

14

Vuicho Vanio

преди 15 години

Едно , колкото и добре да е опаковано след време се размирисва!