41

IQ 3.14

преди 1 година

замразяване на заплатите означава унищожаване на покупателната способност, спестяванията и пенсионните фондове. както предния път, когато "орион" беха на власт

40

Анонимен

преди 1 година

Тоя назначен специалист ,въобще , добре ли е ?! Термини и популистки фрази и нищо рационално и съществено ! Това и аз мога да го избръщолевя , и то безплатно ...

39

123

преди 1 година

И какво стана?!Обикновения бачкатор пак ще гризне дървото, класика!Постоянно обикновения човек обира негативите на калпави политици и бизнесмени.И затова измиряме като нация.

38

miami_heat

преди 1 година

Някой не е получавал увеличение от 2010 а ми е чудно защо седи на същото място от 2010. Аз за 7 години 10 пъти съм повече вземам откакто съм започнал по професията

37

Анонимен

преди 1 година

Аз не знам кои точно заплати трябва да се замразят, но моята е замръзена от 2010 и не е мръднала нито с лев , и съм сигурна , че не е само моята. Половината работещи българи не са виждали увеличение за повече от десет години , дори минимално. Какви ги плещ.ят тези готованци.

36

Глупак

преди 1 година

Нали това направи бмб ,2009 2010, избягаха 1 млн души.

35

Анонимен

преди 1 година

Красен Ст.: Зимата се очаква да бъде доста по-лека от зимата на 1994-95г. Тогава инфлацията беше 92% на година, сега ще бъде 20% с тенденция за леко успокоение. +++ И каква е истината. За 1995 година инфлацията е 32,7%. Преди това е по-висока.

34

Анонимен

преди 1 година

Докога ще ни го навирате тоз назначен "специалист", на краварска хранилка да ръси мозък ?! Колкото и да се пъне и убеждава , че причината за сегашното ни състояние не е той и такива като него , ние си знаем ,че загрижеността му "да се подобри благосъстоянието на българите" е същата като на вълка към агнето ...

33

taschunka witko

преди 1 година

Тази синя мутра пък откъде изпълзя

32

Алекс

преди 1 година

Всеки подобен "специалист",който настоява за замразяване на заплатите,трябва незабавно да се оставя за 1 год. на МРЗ.След това може отново да си даде мнението.Сигурен съм,че ще е коренно различно.

31

Уикипедия

преди 1 година

Последното име казва всичко сър Станчев-Изпълнителен директор на ИПИ (от 2007 г.) е Светла Костадинова, а председател на Съвета е Красен Станчев (основател на ИПИ и негов директор 1993 2006 г.).Членове на Съвета са:Андрей ЕвтимовМартин ЗаимовЛевон ХампарцумянКалин ХристовКенет ЛефковицГеорги СаракостовСред предишните членове на Съвета на ИПИ са Мартин Димитров, Яна Костова, Георги Захариев, Илиян Михов, Ренета Инджова и други. [3]Председател на Консултативния съвет е Ричард Ран.

30

Анонимен

преди 1 година

Ние сме европейци бе, Красене. Не сме африканци от Централна Африка. Какви африкански съвети даваш? Ти си сбъркал не само държавата, ами и континента.

29

сорос

преди 1 година

от тоя ми се повръща само да каже как с минимална пенсия и заплата може да се преживява при тия и педстоящи цени на ток вода и хранителни продукти !!!

28

Бай Дрън

преди 1 година

Точно. Да се замразят и политиците за 1000години. Пиночет хубава работа бе напраеил на 11 септември...

27

Тони

преди 1 година

на г-на Станчева му спрете заплатата

26

Тараба икономист

преди 1 година

Намалявайки заплатите намалявате покупателната способност на хората.Това води до свиване на потреблението и съответно свиване на производството.Това пък ще доведе до масови съкращения и тотална рецесия.Това е мое лично виждане на един продавач на картофи.Не съм доцент и никой не финансира анализите ми.Моля специалистите да ме извинят.

25

Бълб

преди 1 година

Красене започваме с теб. Директно ти съкращаваме цялата заплата, защото и без това от твоите съвети ползата е една голяма кръгла нула.

24

Samo minavam

преди 1 година

Те и сега, робите, умират тихо в Бг. Ако смятате, че шоколадите ще работят, в грешка сте

23

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 17 - правилно, инфлацията настъпва точно така. Същото се получава, когато паричната маса е константа, но масата от стоки на пазара намалява . Като спреш паричната маса - очакваш да спреш и "търсенето", съответно да регулираш инфлацията , но това не означава , че ще дигнеш масата със стоки и услуги . А какво става със всичко това в процес на увеличаващо се население ? Четете, после пишете !

22

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 17 - А за какво ги пращаме в парламента и властта? За да мислят и да не допускат подобни негативи за народа. Не като Киро, хванал лопата да рине, че и фотограф си води да го снима. Никой не очаква от него да държи лопата, а да мисли и не допуска такива наводнения и щети за хората, или поне да ги минимизира. Тръгнали проверки сега да правят за незаконна сеч. Понеже за пръв път сега се чу за нея и никой не знае, че си я има от години.