17

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Анонимен 15 - както винаги българина най обича да "поплаче на чужди гробища". Защо толкова се загрижихте за Британския бюджет? И какво може "да влиза в него"? Остров с 60 милиона население, мощна икономика и армия, бивша Империя с доказано успешна политика е преценила, че може и трябва да издържа монархията като институция. И, че ползата от нея е важна за тях. Но не, "специалиста" Ганев чиято морава е буренясала до неузнаваемост има "компетентно" мнение. Жалко, че британците не чуват!

16

Киро Проcтото

преди 1 година

Фю, сега ми олекна, клел съм се във вярност към кралицата, не към сегашният крал. Сега ще мога да бъда лоялен само към един господар - Джо Байдън.

15

Анонимен

преди 1 година

До 12 Те не идват от бюджета,но могат да влизат там.Правиш ли разлика.Само от таксите за моста Таур Бридж на месец за кралицата отиват милиони паунди.Защо да не отиват в хазната.

14

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Българина - единственото сигурно нещо е, че не познаваш британците. Те имат силна и богата държава и мощна армия. Това е, защото единството на държавата им основен стълб на което е монархията не се подлага на съмнение. Традициите там са на почит. Опитай да кажеш на млад британец нещо срещу кралицата? Не те съветвам. Тяхното общество няма нищо общо с нашето. А тези "не-белите" министри които цитираш, след английските Университети са по натурализирани от белите. Не им бери грижата!

13

Анонимен

преди 1 година

Я ти като много разбираш ни обясни откъде идват милионите за издръжка на кралското семейство? Сигурно марсианците ги плащат?

12

до 9

преди 1 година

А знаете ли, че тези пари не идват държавния бюджет? Много ще е добре да се запознаете с нещата преди да ръсите простотии. Отделно не коментирайте нация от която хал хабер си нямате.

11

Анонимен

преди 1 година

При парламентарна република, разходите за президент са НИЩОЖНО МАЛКИ в сравнение с тази за един монарх какъвто е английският монарх. И всичко това го плащат хората за да може на монарха някой друг да му бърше ду.то. Президента изпълнява същите функции.

10

До очевидец

преди 1 година

Дали пък социалните помощи за мигрантите не струва повече. Въпросът е какво идва насреща срещу издръжката на монархията! Например 14 държави върху които Англия има влияние по кралска линия ше отпаднат, Канда Австралия Н Зеландия и 10 островни офшорни. Бакалските сметки ще унищожат Англия тотално

9

Анонимен

преди 1 година

Знаете ли какви са разходите само за Уйнзор - милиони паунда! А автомобилен парк, резиденции охрана, служители, поддръжка на имотите..??

8

Българина

преди 1 година

Това проучване показва само едно, 27 пр от населението вече не са британци...Лиз Трас е последната или предпоследната бяла МП. Това е сигурно. След още 30 г с един референдум монархията пада.... Това е неизбежно, въпрос на време е, сигурно е както е сигурно, че водата пробива камъка....

7

Очевидец

преди 1 година

Явно и на вас главите ви са пълни с "англо-саксонски бръмбари", щом публикуватеподобни измислени от управляващата върхушка в страната "данни" ! Истината е че 59% от англичаните се изказват срещу тази вече остарялаи излишна институция /изпълнена с тунеядци и безделници/, която годишнострува стотици милиони лири от джоба на редовия данъкоплатец на острова !

6

Обичат си шоуто

преди 1 година

Иначе за какво ще пишат таблоидите им? Хайли лайкли историите за руснаци не се котират вече.

5

кьдето

преди 1 година

кравите са по убави от жените

4

Асан

преди 1 година

Честит празник 9.IX. майната и на кралицата :)))

3

Уонко Нормалния

преди 1 година

Ква монархия ги гони тия. Са Зимата се разпадат на оригиналните си 4 части и тва е.

2

Асан

преди 1 година

Референдум като на 9.IX.1944 :)))

1

Азимов

преди 1 година

Подобно на религиозността, монархизмът е едно от най-ярките практически проявления на човешката глупост.