16

Свиня

преди 1 година

Без да съм прочел знам 16 часа робски труд...

15

Анонимен

преди 1 година

Сега е момента за тинейджъри бомбаджийчета да се развихрят.

14

Анонимен

преди 1 година

ще пазят живота и здравето на кралицата.

13

До 8 и 9

преди 1 година

Абсолютно точни формулировки на реалността!

12

Хм

преди 1 година

Думата ччуучелло и тя ли е архивирана?

11

Погребален агент

преди 1 година

А ако Путин ритне камбаната колко фенове ще има при заравянето му, кремацията или - пази Боже - балсамирането и поставяне редом до другото *** на Кеасний плашчад.

10

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Сашо - жалко за загубата която семейството ти претърпява. Както и за загиналите българи в бомбардировките, както и за смъртта на героите като Списаревски. Още по жалко за това, че Богдан Филов като Министър-председател обявява война на Америка и Великобритания! През юни 1942 американски тежки бомбардировачи базирани в Суец нанасят удар на рафинерията в Плоещ. На връщане български изтребители ги прихващат и свалят няколко самолета. Дали просто така ни бомбардират в последствие?

9

Анонимен

преди 1 година

Британската нация е пример за това как се уважават институциите в една държава, затова страната им се радва на дълготраен просперитет, не случайно всеки иска да учи и работи в UK! А руснаците ( и българите по техен модел) си убиха и прогониха царските династии и ето какво е положението днес - разруха, хаос и мизерия. Само общество от варвари може да направи това! Монархията е привилегия на цивилизовано общество, а не анахронизъм!

8

Анонимен

преди 1 година

До Христо Христов - британците са запазили кралската институция като символ на единството си. Каквито и политически борби да вървят, кралицата е такава за всички. Без пристрастия. Това ги прави държавата която са - единна и силна. Само индивид с манталитет на дрт комунист може да търси прилика между британската кралица и комунистически сатрап като Брежнев. То е и въпрос на интелект, какъвто при вас не е в изобилие.

7

Сашо

преди 1 година

Личната банка на "бабугера" Coutts & Co обслужва нейните финансии, в размер на 68 000 000 000 брит. лири, която на практика я прави най-богатата жена в света !Семейната ни къща построена от дядо ми и баба ми в кв. Захарна фабрика в София беразрушена от англо-саксонски бомбандировачи през 1943 година. Семейството ми е живяло следващите 25 г. под наем в мазета, докато не си купят собствено жилище в края на 60-те години. Ще получим ли някога компенсации от дъртата за страданията ни...

6

Ааааа

преди 1 година

Дано потъне целия с всички рептили в него

5

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Перниканец - не сравнявай собствената си духовна нищета, нихилизъм и национални комплекси с разбиранията и възпитанието на хората на Острова. За тях Кралицата беше колона на обществото им. И разбира се, ще изразят тъгата си по загубата и. Дали те са промити мозъци или ти си твърде примитивен е въпроса за 100 лева.

4

Перниканец

преди 1 година

Огромен брой хора ще се стекат, за да изразят скръбта си...мдааа...Толкова промити мозъци има само на острова и в С. Корея.

3

До Христо..

преди 1 година

Спокойно бе, сега ще видиш като пукне Путин какво ще е по новините!

2

Асан

преди 1 година

На 9.IX. изгонихме Симеон трети като цар на България :)))

1

Христо Христов

преди 1 година

Все едно Брежнев умре... даже сега има по-голям култ към личността и. Комунистите ряпа да ядат в сравнение с демократите!