12

анонимен

преди 1 година

На всички просещи пари щателна проверка от данъчните за дейността им и веднага солидни глоби за извършени нарушения и укриване на данъци без които сигурен съм те не могат. Така трябва да е за всеки частник искащ пари.

11

емигрант

преди 1 година

В коя цивилизация държава спасява ЧАСТНИ фирми от фалит като им "налива" пари ? Времето на комунизма свърши ли в България или НЕ ? Нагли ли са частниците в България ? Схемата на "доминото" ли започна от "химиците" на напитки и храни /ресторантьори /, просяците на оня Али Баба с разбойниците получиха спасителни суми, последваха ги хотелиери, сега други просяци, какво спят още бедняците, че не искат и те пари, а те най-засужават да съществуват ?

10

нещо

преди 1 година

друго не щете ли

9

Фалирайте

преди 1 година

Ако това подобие на държава продължи да налива пари от бюджета на разни частни измекярски бизнеси, хората ще престанат да плащат данъци.

8

Лукойлчо

преди 1 година

Тази комунистка от лели ГЕРБ иска държавата да ги храни. Ето ви пазарна икономика. Нямало евтино гориво, ами купете си евтино, питайте Лукойла що го дават 1лв. над пазарната му цена!

7

Инженер

преди 1 година

Вместо това, да се инвестира в ЖП транспорта - нови влакове и цялостна рехабилитация на ЖП мрежа и наличния подвижен състав. В цяла европа ЖП инфраструктурата е гръбнакът на транспортната система. Идете в Германия или Италия и вижте за какво става въпрос. Там средната класа ходи на работа с влак, а с автобуси пътуват само талибани.

6

- - -

преди 1 година

Дай батее, дай ... дай , помощи, пътища, гуми, автобуси, шофьори и кеш ...

5

Пародия на държава

преди 1 година

В тази държава помощи на за двама Доганя и Сандоканя.

4

Това на снимката

преди 1 година

сестрата на *** ли е?!? Дето" ходи пеша"...

3

Анонимен

преди 1 година

Безгранична наглост е това искане!

2

НЕ!

преди 1 година

Стига дотации! Това повишава инфлацията и следващата година ще поискат повишение на данъците, защото хазната е празна! ОТКАЗВАМ ДА ПЛАЩАМ на разни бизнеси да съществуват! #СтигаМрънка

1

Анонимен

преди 1 година

Щооооо?