22

Анонимен

преди 1 година

С тоя доджкойн бепе и моя "удар" на крипропазара. По случайност попаднах на интервюто, когоато Мъск възхваляваше доджкойна, на момента се логнах и купих за колкото можах. Няколко часа по-къно се беше вдигнала няколко кратно. Продадох 1/3. После почна да пада и аз продадах останалото. Та накрая парите бяха умножени по 4 или 5. Сега имам само 1 доджкойн за спомен ;)

21

ХАХАХАХАХА

преди 1 година

Тоя не знае закона на Ом, а наивниците вярват че той прави електромобили. Добре че двама австрийски инженери му създават първата тесла.

20

Двойни стандарти

преди 1 година

Аааа, значи за Найлон Мъск може и той е визионер, а за Ружа Игнатова не може и тя е криптоизмамница. Ех лелееее, що не ви изпляска стотина водородни Путин, а ви търпи наглостта.

19

Бачо Киро

преди 1 година

До 4"защото и Мъск и Зеленски без съмнение са едни от най-успешните в своята област и това е доказано с неуспорими факти."Която област е... театралната. Иначе, съгласен съм с теб, че на от най-успешните. :D

18

Анонимен

преди 1 година

Без задкулисна протекция как се става толкова богат? Правят го медиен финансов гуро, за да насочва големи парични потоци в определена посока. Нещо като законни пирамиди. Тъкмо викам да взема и аз да купя акция на тесла и тя взе, че все пада от тогава, същото и с догито. Тръгналите да инвестираме трябва да се научим да си отсяваме сами информацията, а не само защото някакъв като Мъск е тръгнал да го прави.

17

До 15

преди 1 година

Кво ти пука? Колите, ракетите и интернетът му са реални. Той ако ще караконджул да е.

16

дедо Ташунко

преди 1 година

Ако успеят да го осъдят, това ще бъде краят на един въжеиграч и нагъл крадец. Вижте му самодоволната физиономия.

15

Анонимен

преди 1 година

Това реалин човек ли е ири анимация? Не изглежда физиологически, хо-скоро роботп и то недоправен.

14

До 13

преди 1 година

Прав си. Дори не знам какво е "COID". Добре, че има такива като теб, че иначе светът яко го е закъсал. Колко е твоето "IQ"?

13

4537

преди 1 година

До До 4Само като видя как си изписал "неУспорими" разбирам, че заедно с COID test са ти правили и IQ test, но и двата са отрицателни....

12

До 6

преди 1 година

Така е тавариш, Илон Мъск за нищо не става. Преди 20 години се пробва да купи ракета от руснаците, те се мъчат да го излъжат и сега ги изрита от пазара. За тоя години почва с малка ракета, после по голяма, сега вече има над 100 успешни приземявания. За същото време руснаците стоят на едно и също и бързо почват да потъват

11

До 6

преди 1 година

Ти май не разбираш, че на никой не му пука какво е изобретил, кога си е взел дипломите, колко е корумпиран, или смешен... Той и такива като него движат и променят света. Като отидеш да ти бият животоспасяваща инжекция, не държиш сметка кой е изобретил спринцовките, пък кой ги е внедрил, пък трето - пето... Аз години съм ползвал zip и пейпал, без да знам, че има нещо общо с тях. Мислиш, че на ползвателите на Тесла и Старлинк им пука за Мъск? Ама си ги ползват.

10

Анонимен

преди 1 година

2021 Илон Мъск 31 ракети, могучая Россия 25. Колкото и да злобеете жалки путинистчета, това е положението.

9

Манипулатор

преди 1 година

Нещо не ми се връзва... Dogecoin първо, не е валута, а е нещо си, създадено на шега. Това нещо си няма абсолютно никакво приложение, цената му се определя от това балъците колко са готови да платят за него. Също така със сигурност не подлежи на регулация от страна на държавните институции, банки и т.н. Тъй че Мъск може да си прави абсолютно каквото си поиска и никой не може да го пипне.

8

Асан

преди 1 година

А Тиквата гепи 60 милиона у чували от Хемус гейт :)))

7

Анонимен

преди 1 година

Другия дежурен международен шут - кой изобщо го интересува разглезения милиардер-лобист.

6

5

преди 1 година

До До 2 ... и товята кафява диря няма да е по-дълготрайна от моята ... Усещаш ли иронията на това . Напразно се напъваш ..... Впрочем, направи си труд да прочетеш нещпо за идола си, Мъск. Тоя не е изобретил НИЩО през живота си . Тесла колите бяха създадени от други преди да вземе контролния пакет във компанията .... В СпейсЕкс дори и сега използват на 80% НАСА оборудване, патенти и инжинери... А Мъск има диплома по мениджмънт ... и задочно диплома за инжинер СЛЕД като стана богат ....

5

До 4

преди 1 година

Явно проблемът е в теб и твоите критерии и възприятия, защото и Мъск и Зеленски без съмнение са едни от най-успешните в своята област и това е доказано с неуспорими факти.

4

Моше

преди 1 година

Някой слушал ли е негови изказвания ? Тоя е абсолютен пъън. Губи си мисълта ... минава на някакъв уличен жаргон докато обяснява нещо... като дрогиран . Колкото Зеленски изглежда като президент, толкова и Мъск изглежда като бизнесмен ... хаха. Вярно, тарикат си е. Знае как да измъква паричките на наивни инвеститори . Много ловък тарикат с достъп до неограничени парични фондове. Гаранция че ще се измъкне и от това "предизвикателство" и ще стане дори още по-богат... Бъдещето е на такива като него.

3

До 2

преди 1 година

Може и да дойде някога този ден, но хубавото е, че ще остави след себе си масов електрически транспорт, глобано интернет покритие, достъпен космос, революция в архивирането на цифрова информация, удобни дистанционно разплащане, надежда за милиони инвалиди да върнат функционалността си и да общуват с близките си, и още и още... А пък теб и без да те вкарат зад решетките, ще оставиш една кафява диря в тоя свят. До първия дъжд.